gal kas bandete Rasos linijos lietuviskus sampunus? ar patiko jum?
QUOTE(pupele99 @ 2008 10 05, 15:54)
Aš naudoju dabar. Rasos natūraliems plaukams. Na iš esmės tai man patinka. Balzamo nededu, bet jo ir nereikia. Plaukučiai slidūs šiek tiek.
QUOTE(pupele99 @ 2008 10 05, 14:54)
Naudoju Rasa dažytiems plaukams, visai patinka, plaukai purūs būna, lengvai išsišukuoja.
QUOTE(fresh @ 2008 10 05, 18:23)
Naudoju Rasa dažytiems plaukams, visai patinka, plaukai purūs būna, lengvai išsišukuoja.
Kažkos siaubas,bandžiau tik vieną kartelį ir į šiukšlinę ištrenkiau nedelsdama
Kažin ar begali kas nors būt baisiau už lietuvišką Rasa ar Margarita,plaukai kaip pakulos paliko,šiurkštūs,susivėlę,nors su grėbliu šukuok.
Paskui plaukus per porą plovimų reanimuot reikėjo
Susidariau nuomonę,kad tokios priemonės tikt gali tik vyriškiem plaukam ir tai tik skustom galvom
O as taip pat nusipirkau margarita. Aisku po plovimo plaukai buna siurkstoki, bet as uzdedu balzma ir Mano mama vaikysteje plaukus su ukisku muilu plaudavo ir jos palukai buvo labai stori ilgi ir sveiki. Siaip pati esu skaicius, kad kai plaukas gerai issiplauna jis turi buti siurkstus net girgzdantis. O siuolaikines priemones juose palieka visokiu brudu, todel tie plaukai tokie sliduciai. O paskui nesuprantame ko jie taip slenka
naudoju gintarinį tamsiaplaukėm - vienas geriausiu mano turėtų šampūnų, plaukai tampa tokie švelnūs, kad nė balzamo nebereikia ir išsišukuoja puikiai. retkarčiais naudoju dilgėlių, jis šiek tiek sausina, bet labai gerai išplauna
QUOTE(NORIKA @ 2008 10 07, 12:36)
Kažkos siaubas,bandžiau tik vieną kartelį ir į šiukšlinę ištrenkiau nedelsdama
Kažin ar begali kas nors būt baisiau už lietuvišką Rasa ar Margarita,plaukai kaip pakulos paliko,šiurkštūs,susivėlę,nors su grėbliu šukuok.
Susidariau nuomonę,kad tokios priemonės tikt gali tik vyriškiem plaukam ir tai tik skustom galvom
Man buvo rekomendavusi drauge, bet irgi labai netiko
Vat, kas vienam tinka, tas kitam ne
As neperseniausiai nusipirkau Careline sampuna ir kondicionieriu garbanotiems plaukams tai negaliu atsidziaugti
QUOTE(Rozetuke @ 2008 10 08, 13:42)
As neperseniausiai nusipirkau Careline sampuna ir kondicionieriu garbanotiems plaukams tai negaliu atsidziaugti
Kuo jis geras? Koks efektas?
QUOTE(saulevandeny @ 2008 10 08, 15:19)
Kuo jis geras? Koks efektas?
man plaukai tai kaip silkiniai pasidaro
pries plaunant galva as plauku neissukuoju, aisku normalu tai kad jie buna susivele, bet vos tik uzdejus to kondicionieriaus visi tie susivelimai tarsi istirpsta ir tada tik su mirstais perbraukiu kol niekur nebekliuna. Siuo metu tai esu labai patenkinta kad atradau Ceraline
labai turiu daug problemu su savo plaukučiais, jie linke stipriai veltis, daug esu išbandžiusi šampunu ,bet labiausiai patiko KERASTASE, kauke taip pat labai gera, tik gaila kad tokia brangoka ju produkcija
QUOTE(traputis @ 2008 10 09, 21:00)
labai turiu daug problemu su savo plaukučiais, jie linke stipriai veltis, daug esu išbandžiusi šampunu ,bet labiausiai patiko KERASTASE, kauke taip pat labai gera, tik gaila kad tokia brangoka ju produkcija
mano plaukai taip pat linkę veltis, bet manau, kad bendra jų būklė priklauso ne tik nuo šamoūno, bet ir nuo kitų priemonių, todėl galvos plovimo neįsivaizduoju be balzamo, ji naudoju saujomis...