Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(Manija69 @ 2008 09 29, 19:06)
Galvoju kuris šampūnas geriau ar Tigi S-factor,tarkim tiesinantis ar L'occitane iš naujos serijos su aliejais,sausiems plaukams g.gif Gal kas galite patarti???Ačiū 4u.gif

Tikrai galėčiau drąsiai rekomenduoti Loccitane šampūna, pati jau antrą buteliuka perku ( būtent šio naujojo) , taip pat naudoju ir balzamą - puikus first.gif wub.gif dabar laukiu kada parduotuvėse pagaliau atsiras plauku aliejukas šios serijos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Širšuolas @ 2008 09 30, 11:21)
Šiaip įdomu - automobiliu nevažinėjat?

O jeigu darai vieną blogą dalyką - važinėji automobiliu, tai reikia ir kitus būtinai daryt? g.gif Manau visiškai nėra sudėtinga atsisakyti to, kas nėra būtina, ar yra pakeičiama.
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 09 30, 16:08)
O jeigu darai vieną blogą dalyką - važinėji automobiliu,  tai reikia ir  kitus būtinai daryt? g.gif Manau visiškai nėra sudėtinga atsisakyti to, kas nėra būtina, ar yra pakeičiama.

Kaip pirštu į akį... drinks_cheers.gif
Nesakiau, kad, na, visos staigiai pradedam absoliučiai ekologiškai gyvent, sakiau, kad galima dėl to pasistengt... Man pavyzdžiui gaila, kad nebeturėsim gražių žiemų, kai sniego iki kelių prisnigdavo, o tai, kad to nebėra - globalaus užterštumo pasekmė...

O dėl automobilio - tai stengiuosi kuo dažniau vaikščiot pėstute (net kai reikia daugiau nei pusvalandį eit), arba bent jau ekologiškiau vairuot... Daugiau apie tai rasit prie Ekologiškų temų, čia ne į temą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolie23: 30 rugsėjo 2008 - 15:44
egluciukas Paskelbta Šiandien, 15:20
  QUOTE(Manija69 @ 2008 09 29, 19:06)
Galvoju kuris šampūnas geriau ar Tigi S-factor,tarkim tiesinantis ar L'occitane iš naujos serijos su aliejais,sausiems plaukams  Gal kas galite patarti???Ačiū

Tikrai galėčiau drąsiai rekomenduoti Loccitane šampūna, pati jau antrą buteliuka perku ( būtent šio naujojo) , taip pat naudoju ir balzamą - puikus  dabar laukiu kada parduotuvėse pagaliau atsiras plauku aliejukas šios serijos 

Gal gali papasakoti plačiau,ką ypatingo daro šis L'occitane šampūnas tavo plaukučiams??? rolleyes.gif Nes,tarkim Tigio tai glotnina,na šis aišku natūralesnis ir netgi pigesnis,bet vis svarstau.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 29, 19:57)
As irgi nivea tiesinamaji naudojau iki kol nepasirode tas atstatomasis pazeistiem plaukam..  wub.gif Siaip man pirmus 2kartus istiesino plaukus,o  poto jau nebe, bet tikrai su plaukais lengviau susitvarkiau ir pleiskanas kas keista isnaikino.. Ir plaukai nebeslinko... O vat po gliss kur tai tragediju tragedija buvo, o ne plaukai...  doh.gif

Gliss kur man visai nieko butu, jeigu nepurintu plauku. Kiek bandziau visos tos firmos plauku priemones suteikia plaukams purumo, o man kaip tik reikia, kad juos glotnintu g.gif . O kodel tau nepatiko Gliss kur? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksuolė: 30 rugsėjo 2008 - 17:44
QUOTE(Auksuolė @ 2008 09 30, 18:43)
Gliss kur man visai nieko butu, jeigu nepurintu plauku. Kiek bandziau visos tos firmos plauku priemones suteikia plaukams purumo, o man kaip tik reikia, kad juos glotnintu  g.gif . O kodel tau nepatiko Gliss kur?  mirksiukas.gif

As gal menesi naudojau gliss kur sampuna ir balzama, tai pleiskanu atsirado, plaukai baisiausiai slinkt pradejo ir daug greiciau susiriebaluodavo doh.gif ne sampunas,o nesusipratimas kazkoks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 09 30, 16:08)
O jeigu darai vieną blogą dalyką - važinėji automobiliu,  tai reikia ir  kitus būtinai daryt? g.gif Manau visiškai nėra sudėtinga atsisakyti to, kas nėra būtina, ar yra pakeičiama.

drinks_cheers.gif

O kas del sampunu be visu situ SLS, tai as naudoju Weledos sampunus: rozmarinu ir kastonu. kai pradejau juos naudot, supratau, kad plauku kasdien nereikia plaut, nes jie grazus, minksti ir purus islieka net 3 dienas.....o nuo tu visu sintetiniu kuriuos rodo reklamose, tai plaudavau kasryt,o vakare jie jau budavo tikrai nelabai geros isvaizdos schmoll.gif
Atsakyti
siryt isbandziau Philip Kingsley sampuna ir balzama suteikiancius purumo
Pirmas ispudis neblogas - plaukai nepriploti prie galvos, minkstuciai
priemoniu reikia labai labai mazai - beveik laselio biggrin.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
thumbup.gif Palaikau neabejingus Pasaulio ateičiai. Jau mūsų abejingumas ir taip toli nuėjo. O kuri nepajaučia prasto šampūno poveikio, tai esat gimusi po laiminga žvaigžde. Aš su savo probleminiais plaukais jaučiu po pirmo plovimo- rankų nuo galvos atitraukt negaliu nuo niežulio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mystical: 02 spalio 2008 - 12:29
QUOTE(mystical @ 2008 10 02, 13:27)
thumbup.gif Palaikau neabejingus Pasaulio ateičiai.  Jau mūsų abejingumas ir taip toli nuėjo. O kuri nepajaučia prasto šampūno poveikio, tai esat gimusi po laiminga žvaigžde. Aš su savo probleminiais plaukais jaučiu po pirmo plovimo- rankų nuo galvos atitraukt negaliu nuo niežulio.

ir man tas pats doh.gif
Atsakyti
Skaičiau, galvojau tuoj šampūną kokį gerą išsirinksiu, o pasirodo, apie visokius ale "blogus" priedus paskaičiau. Ir nesvarbu, ar 5 Lt ar virš 50 Lt šampūnas kainuoja. Patikrinau vonioje kokius turiu - su blogybėm pasirodo. g.gif
Geriau nestudijuosiu tų priedų. Šiaip šampūną priskiriu geriems, jeigu išplovus juo galvą neima slinkti plaukai, jei išdžiovinti plaukai nesukrenta ir kelias dienas normaliai atrodo. Buvau kažkada radus tokį, pavadinimo neatsimenu, bandomoji partija atvežta buvo, vokiškas alaus šampūnas. Išplovus juo galvą, nereikėdavo jokių papildomų priemonių, išdžiovinti plaukai atrodydavo kaip iš kirpyklos.
Nors plaukai, odos tipas ir t.t., skiriais, bet kas naudojo, tai atsiliepimai labai geri buvo. Tokia bėda ir dabar dažnai nutinka - jei atrandu gerą, man tinkantį šampūną, gana dažnai, antro buteliuko nusipirkti jau neberandu.

Atsakyti
man geriausias sampunas tas, po kurios neniesti ir nepersti galvos odos bei neatsiranda pleiskanu rolleyes.gif o i sudeti maziausiai kreipiu demesi, zinoma, perku tik prof. linijas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 04 spalio 2008 - 23:11