Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(ne mama @ 2009 01 26, 20:02)
cia gal tas sampunas kur eurokos atsirado be visokiu sls ir chemikalu?

taip thumbup.gif
nu senai jau tokio neturejau..matyt atitiko plaukams wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 01 27, 14:41)
taip  thumbup.gif
nu senai jau tokio neturejau..matyt atitiko plaukams  wub.gif

Kokia kainytė to stebuklo iš eurokos?
Papildyta:
QUOTE(Renatina @ 2009 01 27, 14:11)
na,plaukams isplauti pakanka mazesnio kiekio. o kadangi jie yra ilgi ir ju dar nemazai,todel kondicionieriu ir balzamu pritepu daugiau, va ir visa paslaptis  mirksiukas.gif

Na mano irgi ne trumpi plaukai, todėl aš dar truputį nupilu šampūno į tuščią buteliuką ir praskiedžiu vandeniu prieš trinkimą, tada tolytiai pasiskirtyto po visą galvą, gaunasi labai ekonomiškai ir beje kokybiškai, nes tas šampūnas gana stiprios koncentracijos, kondicionieriaus išsispaudžiu graikiško riešuto dydžio ir pilnai užtenka išsimozoti iki pat galiukų, tai va taip ir gaunasi 2 šampuno+1 kond. Aj... koks skirtumas... svarbus tinka ir patinka bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 27 sausio 2009 - 13:09
4u.gif

sudominta jusu pasisakymu apie ekologiskus sampunus nuejau istyrinet sveiko maisto parduotuve..maciau daug sampunu ir tt,bet atsimenu pavadinima tik vienos-veleda..ar bandet kuri,ar verta nusipirkt?gyvenime nesu turejus reikalu su ekologiskais sampunais doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 01 26, 00:18)
prisiminiau mano pamegta bet kazkodel uzmirsta LANCOME dazytiems plaukams...va cia tai daiktas!  wub.gif

Man jis visai netiko schmoll.gif
Niekaip nerandu sau tinkancio, galvoju, gal dabar pabandysiu is naturaliu produktu linijos, bet bijau, kad gerai neisplaus mano plauku, nes galvos oda riebi, o galiukai sausi.
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2009 01 27, 13:06)
Kokia kainytė to stebuklo iš eurokos?

apie 12 litu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Perloo;]]* @ 2009 01 25, 22:35)
As nusipirkau is drogo Superdrug firmos sampuna ir kondicionieriu rudiem plaukam. Gal kas naudojot sitos firmos produktu? smile.gif

as nusipirkau ir zinok pasigailejau.. doh.gif stovi nenaudojamas nuo liepos menesio...sausino plauka man, tik galvjau ne nuo tu priemoniu gal sauseja, gal del to kad vasara jau i pabaiga ejol, naudojau toliau ir kuo toliau tuo labiau sauseja..teko gaivinti plaukucius po to..tikiuosi tau taip nebus! 4u.gif
Papildyta:
va ir apie Joico sampuna noriu atsiliepima parasyti, vis gi ne 10 lt kainuoja, gal kam bus idomu:) sampunas tikrai geras.. nuo jo plaukai blizga, suglotnina plaukus jis (mano sausi, puciasi, nesvelnus)..sakyciau net atsigavo plaukuciai, sunaudojau visa buteliuka, liko doze 1 plovimui..ir tada uztikau sita puikia tema, radau straipnsi apie SLS ir ta pati SLS aptikau Joico sudetyje antru numeriu nuo pradzios..reiskia net mokedama 65 litus uz buteliuka negali visiskai pasitiketi sampunu..jei yra mergaiiu, kuriu visiskai negasdina SLS - tai patariu Joico, nes zadeta efekta duoda 100 proc, bet a antro buteliuko nepriksiu del sudeties.. schmoll.gif aciu SM uz naudinga informacija..kitas pirkinys bus Natura Siberica..beje, MB niekaip negali atsikratyti pleiskanu..isbande viska nuo pigiausiu head n shoulders iki pregaine..dabar naudoja svelnu vaikiska sampuna, galvojom gal pades, siandien buteluka apziurejau - pirma sudetine dalis sarase - SLS.. gal tas SLS ir yra pleiskanu priezastis?? gal reikia jam nupikrti naturalu?>...
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 01 27, 13:09)
as nusipirkau ir zinok pasigailejau.. doh.gif  stovi nenaudojamas nuo liepos menesio...sausino plauka man, tik galvjau ne nuo tu priemoniu gal sauseja, gal del to kad vasara jau i pabaiga ejol, naudojau toliau ir kuo toliau tuo labiau sauseja..teko gaivinti plaukucius po to..tikiuosi tau taip nebus! 4u.gif
Papildyta:
ir tada uztikau sita puikia tema, radau straipnsi apie SLS ir ta pati SLS aptikau Joico sudetyje antru numeriu nuo pradzios..reiskia net mokedama 65 litus uz buteliuka negali visiskai pasitiketi sampunu..jei yra mergaiiu, kuriu visiskai negasdina SLS - tai patariu Joico, nes zadeta efekta duoda 100 proc, bet a antro buteliuko nepriksiu del sudeties.. schmoll.gif  aciu SM uz naudinga informacija..kitas pirkinys bus Natura Siberica..beje, MB niekaip negali atsikratyti pleiskanu..isbande viska nuo pigiausiu head n shoulders iki pregaine..dabar naudoja svelnu vaikiska sampuna, galvojom gal pades, siandien buteluka apziurejau - pirma sudetine dalis sarase - SLS.. gal tas SLS ir yra pleiskanu priezastis?? gal reikia jam nupikrti naturalu?>...

Tai, kad cia nepriklauso nuo kainos. Kaip tik brangiuose visu tu chemiju daugiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 01 27, 16:09)
kitas pirkinys bus Natura Siberica..

Man absoliučiai jokio įspūdžio nepadarė, nieko ypatingo. Sunaudojau du buteliukus ružavus dažytiems plaukams ir žalią buteliuką balzamą. Dar yra likę vienam plovimui, bet rankos ko tai nebesitiesia.
Atsakyti
smile.gif+2009 01 27, 14:08-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 01 27, 14:08)
4u.gif

sudominta jusu pasisakymu apie ekologiskus sampunus nuejau istyrinet sveiko maisto parduotuve..maciau daug sampunu ir tt,bet atsimenu pavadinima tik vienos-veleda..ar bandet kuri,ar verta nusipirkt?gyvenime nesu turejus reikalu su ekologiskais sampunais doh.gif  lotuliukas.gif

weleda sampunuose yra sls, bet siaip naturalistes savo skyrelyje labai gyre, visus sios firmos sampunus. as dabar naudoju Sante sampuna su jojoba, ir MOP kondicionieriu tai man abu labai thumbup.gif o turiu dar alternos sampuna be visu tu sls, tai visai nepatinka, o kainavo kokius 4 kartus brangiau doh.gif siaip dar ekologisku sampunu yra pasiziuret gali holos.lt, sveikiproduktai.lt, nikovita.lt ax.gif tiesiog reik atsirinkt kas tinka, o kas nelabai. gaila bet kazkaip nesu niekur gavus sampuno meginuko g.gif (cia as apie tuos ekologiskus)
Atsakyti
QUOTE(robertuxx @ 2009 01 27, 15:22)
Tai, kad cia nepriklauso nuo kainos. Kaip tik brangiuose visu tu chemiju daugiau  unsure.gif

tai va..dabar tuo ir isitikinau..gerai kad yra SM forumas, blogai - kad vis per velai paskaitau ji..tiesiog nebuvau girdejusi apie ta SLS, pirkau sampunu kurie man tiko, o dar Salon+ konsultante tokia miela turejau, maniau patardavo ji man neblogai:)smile.gif na, neblogai ir patardavo, plaukams tiko, bet va apie sudeti nei pagalvojau as nei ji man sake ka nors:)smile.gif geriau veliau suzinot nei niekad 4u.gif
Atsakyti
Prisiskaiciau cionais ir nebezinau, koki sampuna pirkti ;(
Atsakyti
O kaip Keune šampūnai, ar naudojo kas nors? 4u.gif noriu išbandyti, bet kaip atsiliepimai?? g.gif
Atsakyti