Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(evelinki @ 2009 01 26, 10:01)
axa, man irgi tokie negirdeti neregeti dar, papasakosi  mirksiukas.gif

as jau koks menuo naudoju sita sampuna, mano riebiems plaukams labai tinka (plius atlieka savo paskirti del galvos odos pleiskanojimo)
user posted image

aha himalaya as jau isgyriau biggrin.gif

bandziau jau tuos carlton. nuuu labai jau ispudzio nepadare, bet gal reikia ilgiau panaudot g.gif kvepia skaniai. man bent jau biggrin.gif juodaisiais serbentais berods. isplovus plaukai silkiniai, minksti. beeeet mano plaukams nepakenktu dar daugiau glotnumo (labai sausi, pasipute). kaina didele, o tu paciu himalaya efektas man didesni ispudi padare. manau, kad normaliu plauku savininkems turetu labai patikt. all in all kokie 8 is 10.
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2009 01 26, 09:05)

bandziau jau tuos carlton. nuuu labai jau ispudzio nepadare, bet gal reikia ilgiau panaudot g.gif kvepia skaniai. man bent jau biggrin.gif juodaisiais serbentais berods. isplovus plaukai silkiniai, minksti. beeeet mano plaukams nepakenktu dar daugiau glotnumo (labai sausi, pasipute). kaina didele, o tu paciu himalaya efektas man didesni ispudi padare. manau, kad normaliu plauku savininkems turetu labai patikt. all in all kokie 8 is 10.

o, kaip tu operatyviai, pataikiau biggrin.gif
zodziu ir man susirode, kad "skanus" sampunai, tai susidomejau, bet jei glotnumo per mazai, tai netinka, mano sarsalynui tai kuo daugiau jo reik.

o himalaya jo, kaip uz tokia kaina, tai geris, bent kol kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2009 01 26, 08:05)

isgirsiu ir as sita bigsmile.gif thumbup.gif ir dar super plaukams suejo Live Clean linijos Fresh Water sampunas ... thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 01 22, 23:44)
tep, turiu...smile.gif ORGANIC blue...siaip nk negaliu pasakyti..sampunas kaip sampunas.. atseit skatina pl augima...matau, kad auga jie, bet laabai abejoju kad nuo sampuno  g.gif mirksiukas.gif  plaukai bjauresni nepasidare  tongue.gif isbandyk, ne milijona kainuoja (as poirkau uz 19.99)  mirksiukas.gif

reikes isbandyti smile.gif
Atsakyti
o man nuo himalya pleiskanų atsirado, nors taip tai lb patiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 01 26, 13:03)
isgirsiu ir as sita bigsmile.gif  thumbup.gif ir dar super plaukams suejo Live Clean linijos Fresh Water sampunas ...  thumb_yello.gif

cia gal tas sampunas kur eurokos atsirado be visokiu sls ir chemikalu?
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2009 01 26, 20:40)
o man nuo himalya pleiskanų atsirado, nors taip tai lb patiko doh.gif

cia jau nesmagu. Pabandyk nuo pleiskanu tada himalaya.
Atsakyti
Aš tai to himalaya iš karto perku komplektuką: du buteliukus šampūno sausiems dažytiems ir vieną kondicionierių. Užtenka ilgam thumbup.gif , nors kudlas užsiauginau beveik iki liemens bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2009 01 26, 09:01)
axa, man irgi tokie negirdeti neregeti dar, papasakosi  mirksiukas.gif

as jau koks menuo naudoju sita sampuna, mano riebiems plaukams labai tinka (plius atlieka savo paskirti del galvos odos pleiskanojimo)
user posted image

pritariu thumbup.gif , labai neblogas.

Papildyta:
QUOTE(laumupė @ 2009 01 27, 11:54)
Aš tai to himalaya iš karto perku komplektuką:  du buteliukus šampūno sausiems dažytiems ir vieną kondicionierių. Užtenka ilgam  thumbup.gif , nors kudlas užsiauginau beveik iki liemens  bigsmile.gif

kaip idomiai g.gif ...as kaip tik atvirksciai sunaudoju - ANT buteliuko sampuno netgi du buteliukus kondicionieriaus

Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 01 26, 13:03)
isgirsiu ir as sita bigsmile.gif  thumbup.gif ir dar super plaukams suejo Live Clean linijos Fresh Water sampunas ...  thumb_yello.gif

Himalaya naudoju dabar, labai patinka thumbup.gif
Kai baigsiu išbandysiu Live Clean rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2009 01 27, 13:36)
kaip idomiai  g.gif ...as kaip tik atvirksciai sunaudoju - ANT buteliuko sampuno netgi du buteliukus kondicionieriaus

Aha... tu irgi įdomiai g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 27 sausio 2009 - 11:55
QUOTE(laumupė @ 2009 01 27, 12:54)
Aha... tu irgi įdomiai  g.gif  biggrin.gif

na,plaukams isplauti pakanka mazesnio kiekio. o kadangi jie yra ilgi ir ju dar nemazai,todel kondicionieriu ir balzamu pritepu daugiau, va ir visa paslaptis mirksiukas.gif

Atsakyti