Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(juratyte26 @ 2009 01 22, 15:34)
Hmmm  g.gif  va cia tai nematyta firma. Lauksim atsiliepimu

sarmoj parsiduoda
Atsakyti
QUOTE(Rasela @ 2009 01 22, 18:04)
Na tai kai uzbaigsiu Doliva sampuna ir balzama, pirksiu smile.gif
Beje, labai aciu uz suteikta informacija 4u.gif

Gerai jums, bet kada glaite nusipirkti smile.gif
o klaipedoje tokiu gerybiu nera, tai reikes specialiai lekt i vilniu, kad dar atvezti biggrin.gif
Atsakyti
HairCur šampūnai man patys geriausi. thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasela @ 2009 01 22, 15:33)
Gal kuri naudojate ar naudojote sampunus is cia: http://www.sveikipro...ducts?pid=17430 (na ta prasme is sios parduotuves)? Jei taip, labai noreciau suzinoti jusu atsiliepimus, nes neapsisprendziu pirkti ar ne. Is anksto dekoju 4u.gif

tep, turiu...smile.gif ORGANIC blue...siaip nk negaliu pasakyti..sampunas kaip sampunas.. atseit skatina pl augima...matau, kad auga jie, bet laabai abejoju kad nuo sampuno g.gif mirksiukas.gif plaukai bjauresni nepasidare tongue.gif isbandyk, ne milijona kainuoja (as poirkau uz 19.99) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(olga_klp @ 2009 01 22, 18:20)
Gerai jums, bet kada glaite nusipirkti smile.gif
o klaipedoje tokiu gerybiu nera, tai reikes specialiai lekt i vilniu, kad dar atvezti biggrin.gif

stai kokia informacija radau www.sveikiproduktai.lt :
"Nuo vasario mėn. 03 d. atsidaro nauja parduotuvė PC "Studlendas", H.Manto g. 84, Klaipėdoje." 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(tokia rami @ 2009 01 23, 02:02)
stai kokia informacija radau www.sveikiproduktai.lt :
"Nuo vasario mėn. 03 d. atsidaro nauja parduotuvė PC "Studlendas", H.Manto g. 84, Klaipėdoje."  4u.gif

oooo smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
neisivaizduojate, kaip jus mane pradziuginote smile.gif thumbup.gif aciu uz info
Atsakyti
QUOTE(olga_klp @ 2009 01 23, 12:05)
oooo smile.gif  4u.gif  4u.gif    4u.gif  4u.gif 
neisivaizduojate, kaip jus mane pradziuginote smile.gif  thumbup.gif  aciu uz info

mirksiukas.gif 4u.gif ir as nekantrauju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tokia rami @ 2009 01 23, 22:44)
mirksiukas.gif  4u.gif ir as nekantrauju  bigsmile.gif

as irgi thumbup.gif
Atsakyti
As cia truputi ne i tema pasisakysiu, bet pastaruoju metu pradejau naudoti brangesnius sampunus ir pastebejau toki dalyka kad plaunant galva su jais vsai kitoks plaukas pasidaro, plaunant gana siurkstus, o paskui plaukai puikiai atrodo, ir daug ilgiau nesiriebaluoja, o su pigiu sampunu - plaunant plaukai svelnus, bet paskui labai greitai pasidaro negrazus, sukrenta susiriebaluoja, tai va toks mano atradimas tongue.gif O dabar gryztant prie temos - neseniai atradau Umberto Gianini sampuna blondinems - thumbup.gif Neatsidziaugiu, nors mano plaukai naturaliai sviesus, bet jis labai man tinka, plaukau puikiai atrodo visa diena ir plaunu jau reciau, kita diena plaukai irgi neblogai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
As nusipirkau is drogo Superdrug firmos sampuna ir kondicionieriu rudiem plaukam. Gal kas naudojot sitos firmos produktu? smile.gif
Atsakyti
prisiminiau mano pamegta bet kazkodel uzmirsta LANCOME dazytiems plaukams...va cia tai daiktas! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2009 01 22, 18:18)
sarmoj parsiduoda

axa, man irgi tokie negirdeti neregeti dar, papasakosi mirksiukas.gif

as jau koks menuo naudoju sita sampuna, mano riebiems plaukams labai tinka (plius atlieka savo paskirti del galvos odos pleiskanojimo)
user posted image
Atsakyti