reiks pabandyt, o kur ju buna pirkti? profesionalios kosmetikos parduotuvese?
QUOTE(Agggata @ 2009 01 13, 12:10)
reiks pabandyt, o kur ju buna pirkti? profesionalios kosmetikos parduotuvese?
As pirkau is kirpejos, o ji zinau siunciasi is UK, tad apie parduotuves nelabai ka galiu pasakyti, reiketu pasidairyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2009 01 13, 10:56)
Kolkas is daugybes bandytu sampunu bei kondicionieriu, labai patinka ir plaukams tinka TRESemme Moisture Rich su vitaminu E
aha , geri jie, naudojau kai gyvenau irl, bet maciau cia ir maximoij buna , ir norfoje .:)kiek pastebejau, budama baseijne, lb daug airiu tresemme naudojo.:)vos ne puse esanciu plovesi galvas su jeis .
Pirma karta gyvenime pabandziau lietuviska sampuna (dovanu gavau ) - RASA su silku. Esu baisiai maloniai nustebusi, nes plaukai graziai zvilga. O mano, kadangi gana ilgi, tai net nesivelia, kas anksciau baisiai erzindavo.
Beje, sis sampunas tinka, berods, tik naturaliems plaukams
Beje, sis sampunas tinka, berods, tik naturaliems plaukams
QUOTE(Bitute32 @ 2009 01 12, 19:59)
Na as kol kas geresnio nei Aveda Shampure sampuno ir kondicionieriaus nesu atradusi, nors ismeginus nuo pigiausiu iki man zinomu brangiausiu Alterna priemoniu
Bitute, ką shampure daro? Na koks pojūtis išsiplovus? Nes va man patinka tos priemonės, kurios nėr labai sintetinės (Va Tigiai tai jau net purto )
Alterna ir manęs nesužavėjo: Tikrai kaina užkelta daugiau nei normalu...
Dabar apsistojau ties O'Rising. PAtinka tas žolelių ir eterinių aliejų kvapas ir plaukai patenkinti: bent jau beveik nebeslenka.
QUOTE(Bitute32 @ 2009 01 12, 23:36)
Gerbiama forumiete, as suprantu TIGI pavadinimu raiska, as tiesiog manau kad sviesintiesm tinka TODEL, kad sviesinti labiausiai (manyciau) yra pazeisti dazu, nes sviesinimas (kiek zinau, manyciau) labiausiai sausina plauka, (dazymo ekspertems vieta pasireiksti), todel prasyciau nesamonem nevadinti nuomones ir manymo, nes neparasiau kad pagal pavadinima tinka sviesintiems
Ir puiku kad jumiem tinka sis sampunas man jis tiesiog perdaug primaitina plauka, nes maniskiai nesausi, normalus staigi taigi, kadangi TIGI esu ismeginus
VISUS sampunus ir kondicionierius taigi dristu tarti kad Dumb Blonde man netiko ir tik tiek
Ir puiku kad jumiem tinka sis sampunas man jis tiesiog perdaug primaitina plauka, nes maniskiai nesausi, normalus staigi taigi, kadangi TIGI esu ismeginus
VISUS sampunus ir kondicionierius taigi dristu tarti kad Dumb Blonde man netiko ir tik tiek
Kaip pirstu i aki Pastebejau, kad forumiete rasinedama, patarinedama, kisdamasi net persistengia. Gal zmogui dramos gyvenime truksta
QUOTE(edna @ 2009 01 14, 11:42)
Kaip pirstu i aki Pastebejau, kad forumiete rasinedama, patarinedama, kisdamasi net persistengia. Gal zmogui dramos gyvenime truksta
[COLOR=yellow]
cia jus man taikot?
miela,Bitute32, parasiau, kad parasete nesamone del to , kad pavartojote zodziu fraze tigi dumb blond TIK blondinems tinka. ir nereikia cia jokiu kitokiu isvedziojimu. kitos forumietes parase lygiai ta pati kaip ir as, taigi kita karta aiskiau reiskite mintis, pvz rasykite, kad jums jis tiesiog netiko, nes jusu plaukai nera sausi ar pazeisti, ir jusu pasakymo niekas nepuls taisyti peace
Man baisiai baisiai patiko L'occitane sampunas ir balzamas su 5 eteriniais aliejais, ir tos pacios fimos levandu sampunas. Ziauriai patiko. Bet labai brangu, nuolat naudoti ju neisiena
Mano plaukai lb riebūs ir jų labai daug ir niekaip nerandu tinkamo šampūno. Kad ir kokį benaudočiau vakare būnu riebia galva
QUOTE(ewut @ 2009 01 15, 14:15)
Mano plaukai lb riebūs ir jų labai daug ir niekaip nerandu tinkamo šampūno. Kad ir kokį benaudočiau vakare būnu riebia galva
Nebandei TRESemme Deep Cleansing su vitaminu C? puikiai susitvarko su sia problema nepalieka plauku siaudiniu, nes daugelis sampunu, skirtu riebiems plaukams sausina juos, tampa siurkstus.
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2009 01 15, 17:06)
Nebandei TRESemme Deep Cleansing su vitaminu C? puikiai susitvarko su sia problema nepalieka plauku siaudiniu, nes daugelis sampunu, skirtu riebiems plaukams sausina juos, tampa siurkstus.
sita turiu- kondicionierius labai o sampuna tai naudoju butent del "deep cleansing" karta per savaite ar dvi- man siek tiek sausina plaukus