Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(evelinute999 @ 2009 01 12, 19:19)
as tai pasidariau Tigi plauku prieziuros priemoniu maniake smile.gif man labai fainuciai DUMB BLONDE sampunas ir kondicionierius, raso,kad jie dar ir gydantys thumbup.gif

o man po sito sampuno dumb blonde ,net pirstu neidavo ikisti , ir dar kazkoki rekonstruktoriu irgi turejau is tigi, tokia blizganti pakuote .irgi ieko gero. bet cia kaip kam manau .smile.gif man jis lb netiko .bet zinau , kad daug kam tinka .smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinute999 @ 2009 01 12, 20:19)
as tai pasidariau Tigi plauku prieziuros priemoniu maniake smile.gif man labai fainuciai DUMB BLONDE sampunas ir kondicionierius, raso,kad jie dar ir gydantys thumbup.gif

na bet jis tik sviesintiems plaukams ir tinka, mano naturalius suklijavo, nusmukde kad vakarop jau vel galeujau plauti galva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 01 12, 20:26)
na bet jis tik sviesintiems plaukams ir tinka, mano naturalius suklijavo, nusmukde kad vakarop jau vel galeujau plauti galva doh.gif

mm, niu as tada sviesindavau plaukus , buvau blondine .. g.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 01 12, 21:31)
mm, niu as tada sviesindavau plaukus , buvau blondine ..  g.gif

Mano nedazytiems plaukams is TIGI IDEALIAI tiko Self Absorb
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 01 12, 21:26)

ne tik sviesintiems, bet ir siaip dazytiems, pazeistiems ir sunkiai issukuojamiems plaukams. mano tamsiai rudi,bet visada veliasi ir jis man tinka, taciau cia labai individualiai smile.gif
Atsakyti

nesamone parasete visiska. dumb blond tai tik pavadinimas ir tikrai nereiskia, kad tik blondinems, as pati ji naudojau ir budama sviesi ir dbr tamsi, ir man nei sulipina plauku nei ka smile.gif jums gal tiesiog jis netinka tongue.gif nu va ta pati ir evelinute parase biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl_not4_you: 12 sausio 2009 - 21:28
QUOTE(Girl_not4_you @ 2009 01 12, 21:27)
nesamone parasete visiska. dumb blond tai tik pavadinimas ir tikrai nereiskia, kad tik blondinems, as pati ji naudojau ir budama sviesi ir dbr tamsi, ir man nei sulipina plauku nei ka smile.gif jums gal tiesiog jis netinka tongue.gif nu va ta pati ir evelinute parase biggrin.gif

atsimenu as kad ten parasyta buvo dumb blonde , bet nereiskia kad tik sviesiaplaukem skirta. gali naudoti ir kitu spalvu savininkes.
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2009 01 12, 22:27)

Gerbiama forumiete, as suprantu TIGI pavadinimu raiska, as tiesiog manau kad sviesintiesm tinka TODEL, kad sviesinti labiausiai (manyciau) yra pazeisti dazu, nes sviesinimas (kiek zinau, manyciau) labiausiai sausina plauka, (dazymo ekspertems vieta pasireiksti), todel prasyciau nesamonem nevadinti nuomones ir manymo, nes neparasiau kad pagal pavadinima tinka sviesintiems mirksiukas.gif

Ir puiku kad jumiem tinka sis sampunas 4u.gif man jis tiesiog perdaug primaitina plauka, nes maniskiai nesausi, normalus staigi taigi, kadangi TIGI esu ismeginus
VISUS sampunus ir kondicionierius taigi dristu tarti kad Dumb Blonde man netiko ir tik tiek drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 12 sausio 2009 - 23:37
Man irgi TIGI Dumb blond nerealus, labai atgaivino sviesintus plaukus, tapo minksti, lengvai issukuojami, labai dideli pliusa dedu sioms priemonems thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 01 13, 00:36)
Gerbiama forumiete, as suprantu TIGI pavadinimu raiska, as tiesiog manau kad sviesintiesm tinka TODEL, kad sviesinti labiausiai (manyciau) yra pazeisti dazu, nes sviesinimas (kiek zinau, manyciau) labiausiai sausina plauka, (dazymo ekspertems vieta pasireiksti), todel prasyciau nesamonem nevadinti nuomones ir manymo, nes neparasiau kad pagal pavadinima tinka sviesintiems mirksiukas.gif

Ir puiku kad jumiem tinka sis sampunas  4u.gif man jis tiesiog perdaug primaitina plauka, nes maniskiai nesausi, normalus staigi taigi, kadangi TIGI esu ismeginus
VISUS sampunus ir kondicionierius taigi dristu tarti kad Dumb Blonde man netiko ir tik tiek  drinks_cheers.gif

siaip tai plaukai smarkiai pazeidziami yra ne tik del sviesinimo, bet ir po cheminio plauku garbanojimo ar tiesinimo smile.gif
Atsakyti

Dumb Blond ne tik sviesintiems plaukams tinka. Jis tinka dazytiems 4u.gif
Atsakyti
Kolkas is daugybes bandytu sampunu bei kondicionieriu, labai patinka ir plaukams tinka TRESemme Moisture Rich su vitaminu E thumbup.gif

user posted image user posted image
Atsakyti