Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

Sveikos 4u.gif
Mano plaukuciai greitai riebaluojasi...Naudoju KLORANE sampuna riebiems plaukams thumbup.gif Po to dar pasipurskiu plaukus tokiu zoleliu ekstraktu (rusiskas)...reikes pasiziureti pavadinima...Rezultatas - plaukuciai blizga, ilgiau islieka svarus, nesusiriebalave thumbup.gif Zadu isbandyti ir Vishy sampuna riebiems plaukams, teta rekomendavo smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gavau zinute, kad SALON+ siulo 30% nuolaida savo klientams plauku prieziuros kosmetikai iki sios dienos vakaro, gal patartumet ka verta pas juos isigyti trumpiems ploniems linkusiems garbanotis brunetes plaukams? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Man labai patinka Alternos,Kerastase ir Fekkai sampunai...
Atsakyti
As dabar naudoju Natura Siberika ir TBS su guarana wink.gif abu labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
naudoju Biotraitement su proteinais, visai geras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 12 29, 16:33)
Siandien nusipirkau ir jau isbandziau Live clean(fresh water) drekinamaji sampuna(be sls, be parabenu). Puikiai isplove plaukus, po plovimo liko toks malonus pojutis, plaukai tokie net 'cezantys'

Va, aš šiandien irgi šį šampūną nusipirkau. Ant pakuotės parašyta, kaip supratau, kad jis organinis. Bet nežinau kiek čia tos teisybės. Kai pabandysiu, būtinai parašysiu atsiliepimus. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guvilė: 31 gruodžio 2008 - 15:29
QUOTE(Dolphin @ 2008 12 31, 16:32)
As dabar naudoju Natura Siberika ir TBS su guarana wink.gif abu labai patinka thumbup.gif

As irgi naudojau TBS su guarana,labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Man šiuo metu geriausias Leonor Greyl Bain TS šampūnas: riebiai galvos odai ir sausiems galams thumbup.gif man labai geras, pradžioje kaip ir pamokyta konsultantės naudojau ypatingai mažais kiekiais, tai sausai zulinau galvos odą, nes jį reikia įmasažuoti, kai pradėjau naudoti normalesniais kiekiais (man nieko nesigauna ypač taupiai vartoti), tai tada pajaučiau ir malonumą juo plauti, plaukai lieka labai švarūs, tokie net žiurgždantys, ir poveikis patiko - mažiau riebaluojasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rkatyte: 01 sausio 2009 - 21:26
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 12 29, 19:22)
eurokose 4u.gif  13lt smile.gif

ačiū 4u.gif , o po jo plaukai netampa nepaklusnūs(išsipūte) ? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2008 12 30, 22:05)
O kiek Salon+ tas sampunas kainuoja?

35 lt smile.gif
Atsakyti
Perku patį paprasčiausią Head&Shoulders su mėtomis.Nuo kitų pradeda greit plaukai riebaluotis... doh.gif
Atsakyti
TIGI MOISTURE MANIAC wub.gif
siaip galvoju toliau isbandyt Loreal solar , sako neblogas thumbup.gif
Atsakyti