Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

O man "natura siberica" tiko ir patiko. Turiu sausiems plaukams ir šampūną, ir balzamą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2008 12 29, 14:39)
O man "natura siberica" tiko ir patiko. Turiu sausiems plaukams ir šampūną, ir balzamą.  mirksiukas.gif

turi sausiem+maitinimas ar sausiem+drekinimas+apimtis?
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2008 12 29, 16:43)
turi sausiem+maitinimas ar sausiem+drekinimas+apimtis?

Drėkinimas + apimtis
Atsakyti
Siandien nusipirkau ir jau isbandziau Live clean(fresh water) drekinamaji sampuna(be sls, be parabenu). Puikiai isplove plaukus, po plovimo liko toks malonus pojutis, plaukai tokie net 'cezantys'
Atsakyti
Dezdemona*, o kur jį galima rasti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brilliante @ 2008 12 29, 18:19)
Dezdemona*, o kur jį galima rasti? smile.gif

eurokose 4u.gif 13lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2008 12 11, 16:52)
Kur jo galima nusipirkti?
Ar tinka riebiems plaukams?

Loreal professionel Solar galima nusipirkti Salon+ Mano plauku saknys riebios, o galai sausi, tai puikiai tinka. Sitas sampunas yra labai svelnus, po jo net balzamo nereikia, plaukai tampa minkstuciai. Zodziu, jau puse metu negaliu juo atsidziaugti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2008 12 30, 00:27)
Loreal professionel Solar galima nusipirkti Salon+  Mano plauku saknys riebios, o galai sausi, tai puikiai tinka. Sitas sampunas yra labai svelnus, po jo net balzamo nereikia, plaukai tampa minkstuciai. Zodziu, jau puse metu negaliu juo atsidziaugti  thumbup.gif

Ačiū už atsakymą. Man jis turėtų tikrai tinkti, nes šaknys irgi riebios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2008 12 25, 15:59)
sibericos sampuno sudetis tikrai nebloga  thumbup.gif  o kokie ispudziai panaudojus? kuria rusi pirkai?

QUOTE(Becky @ 2008 12 26, 13:19)
Po 2 buteliuku pradejo siaubingai slinkti plaukai  g.gif  Tiesa sakant negaliu 100 proc. tvirtinti kad taip atsitiko dėl šampūno, bet kai pakeičiau tą natura siberika į kitą, plaukai nustojo slinkt  unsure.gif

QUOTE(dilgelyt @ 2008 12 26, 14:08)
o man nuo jo labai greit riebalavos ir labai pleiskanojo

man po pirmo panaudojimo pradejo galva niezet ir atsirado pleiskanu wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2008 12 30, 00:27)
Loreal professionel Solar galima nusipirkti Salon+  Mano plauku saknys riebios, o galai sausi, tai puikiai tinka. Sitas sampunas yra labai svelnus, po jo net balzamo nereikia, plaukai tampa minkstuciai. Zodziu, jau puse metu negaliu juo atsidziaugti  thumbup.gif

O kiek Salon+ tas sampunas kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 12 29, 17:22)
eurokose 4u.gif  13lt smile.gif

toks?
user posted image
Atsakyti
as truputi prisibijau tu rusisku g.gif . Gal ir be reikalo, daug kas giria, bet bijau eksperimentuot. Paskutinis mylimiausias- leonor greyl. Vienintelis po kurio galeciau isgyvent ir be balzamo ar kaukes. Tik turi DIIIIDELI trukuma-kaina. noreciau rasti pigesni varijanta, kuri mano plaukai taip pat myletu. Visgi krize Lietuvoj lotuliukas.gif
Atsakyti