Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(dilgelyt @ 2008 12 26, 14:08)
o man nuo jo labai greit riebalavos ir labai pleiskanojo

o kuria rusi tu naudojai? as dar mazai naudojau siberica, kadangi vis dar turejau senu sampunu, bet jie jau i pabaiga thumbup.gif dar planuoju pirkt urtekram, kadangi tas visiskai ekologiskas, sertifikuotas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2008 12 27, 18:40)
o kuria rusi tu naudojai? as dar mazai naudojau siberica, kadangi vis dar turejau senu sampunu, bet jie jau i pabaiga  thumbup.gif dar planuoju pirkt urtekram, kadangi tas visiskai ekologiskas, sertifikuotas  ax.gif

As turiu dazytu ir pazeistu plauku sampuna ir kondiske,pirmus kartus naudojant visai nieko nei gerai nei blogai,poto pastebejau kad greiciau riebaluojas, dar veliau pastebejau ir pleiskanas..
urtekram nei macius nei girdejus schmoll.gif
Atsakyti
As turiu dazytu ir pazeistu plauku sampuna ir kondiske,pirmus kartus naudojant visai nieko nei gerai nei blogai,poto pastebejau kad greiciau riebaluojas, dar veliau pastebejau ir pleiskanas..
urtekram nei macius nei girdejus

Dilgelyt Urtekram yra Gedimino vaistinėj arba čia:
http://sveikatosdova...3bo8ojfg18crog3
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 12 08, 00:27)
Visiskai pritariu. Esu labai dekinga mamai, ji rekomendavusiai. Niekada gyvenime nesu nieko panasaus bandziusi. Bandziau ir absolute repair - taip pat patiko, bet solar labiau, shine blond - man siek tiek sausino plaukus. Dar knieti isbandyti garbanotiems plaukams, skirta sampuna.

Ar jis tinka besiriebaluojantiems plaukams? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 12 28, 12:29)
Dilgelyt Urtekram yra Gedimino vaistinėj arba čia:
http://sveikatosdova...3bo8ojfg18crog3
mirksiukas.gif

Gal zinai, kiek kainuoja gedo vaistinej?
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2008 12 28, 17:11)
Gal zinai, kiek kainuoja gedo vaistinej?

ten kainuoja ~13 su centais

oj as apie natura siberica pagalvojau, kad klausi,tai prasau nekreipti demesio blush2.gif ,negaliu istrinti ir palikti tuscio posto..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 28 gruodžio 2008 - 17:05
QUOTE(Amellie @ 2008 12 27, 17:40)
dar planuoju pirkt urtekram, kadangi tas visiskai ekologiskas, sertifikuotas  ax.gif

Urtekram su šalavijais kaip tik eina į pabaigą. Dukrai netiko, plaukai įsielektrino ir atsirado pleiskanų, pamažu sunaudojau pati, bet vis tik ir man nelabai: plaukai pasidaro tokie slidūs, įsielektrinę ir nevaldomi, tai perplaudavau Urtekram, po jo - kitu šampūnu, tada dar balzamu. Jei vien urtekram - tada tik kepurę užsimaukšinti ir nenusiimti, ne mano plaukams jis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 12 28, 19:23)
Urtekram su šalavijais kaip tik eina į pabaigą. Dukrai netiko, plaukai įsielektrino ir atsirado pleiskanų, pamažu sunaudojau pati, bet vis tik ir man nelabai: plaukai pasidaro tokie slidūs, įsielektrinę ir nevaldomi, tai perplaudavau Urtekram, po jo - kitu šampūnu, tada dar balzamu. Jei vien urtekram - tada tik kepurę užsimaukšinti ir nenusiimti, ne mano plaukams jis schmoll.gif

ane?? na tada jis mane labaisudomino,nes man slidus plaukai-sunkiai pasiekiama svajone,labai sunkiai smile.gif
Atsakyti
Musu seima tai anksciau pirko is Amway , bet kotais nepatiko...
Dabar labai prisipratinom prie Nivea sampunu.Tikrai neblogi thumbup.gif
Atsakyti
Vaikas naudoja JONSOS SU NESIVELIANCIU PLAUKU FORMULE SAMPUNA, o as naudoju is vaistines su akcija pirkta sampuna ir balzama plaukams pantenolio. Man patinka jis ten tipo ir skatina plauku augma. Bet palukai man svelnus ir riebalina siakingai. Plaukus palunu kas 2 dienos o jei tingiu ar nespeju ryte tai tada galiu ir kas 3 dienas plauti.
Atsakyti
Umberto Giannini patinka. toks zaliam buteliuke volume kazkas vadinasi ir geltonas dazzling shine
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 12 28, 19:17)
ane?? na tada jis mane labaisudomino,nes man slidus plaukai-sunkiai pasiekiama svajone,labai sunkiai smile.gif

Tada turėtų tikti, jei nesi jautri kvapams - gan intensyvus kvapas. Mačiau pirkti kelių rūšių, išbandžiau tik tą su šalavijais. Šiaip jis tikrai neblogai išplauna, švara labai jaučiasi, ir galvos odos man neerzina, bet daugiau nebepirksiu, bandysiu kitokio ekologiško ieškot. Beje, iš bandytų ekologiškų kol kas pats geriausias - Aveda su rozmarinais ir mėta.
Atsakyti