Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(Manija69 @ 2008 12 10, 20:58)
Šiandien buvau Kauno Akropolyje Eurokos ir kaip tik pastebėjau šampūnų bei balzamų Placenta,lyg rusiški.Tik nežinau ar apie tą patį kalbam ax.gif  4u.gif

As kazkada Lakme su placenta bandziau, visai patiko, pirkau lyg Eurovaistinej.
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 12 10, 21:58)
Šiandien buvau Kauno Akropolyje Eurokos ir kaip tik pastebėjau šampūnų bei balzamų Placenta,lyg rusiški.Tik nežinau ar apie tą patį kalbam ax.gif  4u.gif

Aha as apie rusiska kalbu, to kur noriu - maciau zurnale kaip labai gera isreklamuota, ten buvo sampunas ir balzamas viename, neatsimeni kainos?
Papildyta:
QUOTE(Lara22 @ 2008 12 10, 23:13)
Aha as apie rusiska kalbu, to kur noriu - maciau zurnale kaip labai gera isreklamuota, ten buvo sampunas ir balzamas viename, neatsimeni kainos?

Jei tas- tai pasiseke rast, dekui smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2008 12 06, 21:09)
Is visu bandytu sampunu (o bandyta tikrai nemazai), pats paciausiais Loreal proffesional sOlar smile.gif

Kur jo galima nusipirkti?
Ar tinka riebiems plaukams?
Atsakyti
na tai aciu merginos uz vertingas zinias . sedziu su vaikais namie tai daug informacijos pro sona praeina . ir as apziurejau savo sampunus .SLS neradau NATURA HOUSE ir PARIS EVOLUDERM .
Papildyta:
QUOTE(klaida @ 2008 09 24, 18:43)
Siaubas  doh.gif
Gal zinote,  kokie sampunai, parsiduodantys LT, yra be pavojingu medziagu  blush2.gif
Kiek ziurejau, tai lietuviskuose sampunuose beveik visuose yra SLS  doh.gif

EUROKOSE pirkau PARIS EVOLUDERM ir kita maximoj NATURA HOUSE firmos pavadinimas . nes ten ju yra iv. pagal poreikius .
Atsakyti
QUOTE(MISS SELFRIDGE @ 2008 12 10, 18:56)
Pagaliau po ilgi ieskojimu siandien radau sampuna be jokiu SLS, natriu ir parobenu  thumbup.gif  rusiskas sampunas, NATURA SIBERICA, eisu bandyti  smile.gif

sibericos sampuno sudetis tikrai nebloga thumbup.gif o kokie ispudziai panaudojus? kuria rusi pirkai?
Atsakyti

Sorry, bet kainos neatsimenu ax.gif Bet manau nėra didelė, juk Eurokose kainos ne itin įspūdingos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 12 25, 18:58)
Sorry, bet kainos neatsimenu ax.gif Bet manau nėra didelė, juk Eurokose kainos ne itin įspūdingos 4u.gif

na jei apie tuos placentinius kuriuos as maciau eurokoj, tai kainos apie 12lt ju, bet daznai buna akcija ir kaina buna apie 8lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2008 12 25, 15:59)
sibericos sampuno sudetis tikrai nebloga  thumbup.gif  o kokie ispudziai panaudojus? kuria rusi pirkai?

Po 2 buteliuku pradejo siaubingai slinkti plaukai g.gif Tiesa sakant negaliu 100 proc. tvirtinti kad taip atsitiko dėl šampūno, bet kai pakeičiau tą natura siberika į kitą, plaukai nustojo slinkt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2008 12 26, 13:19)
Po 2 buteliuku pradejo siaubingai slinkti plaukai  g.gif  Tiesa sakant negaliu 100 proc. tvirtinti kad taip atsitiko dėl šampūno, bet kai pakeičiau tą natura siberika į kitą, plaukai nustojo slinkt  unsure.gif

o man nuo jo labai greit riebalavos ir labai pleiskanojo
Atsakyti
As labai patenkinta Natura Siberica sampunu, naudoju dazytiems pazeistiems plaukams smile.gif man plaukai neslenka kolkas,ir nesiriebaluoja,niu man tai super smile.gif pirkau Kaune urmo bazej,kaina 15lt.-400ml. smile.gif
Atsakyti
Na dar kartą įrodo,kad kiekvienam skirtingai tinka tas pats daiktas, šiuo metu šampūnas mirksiukas.gif
O aš pastebėjau,kad išplovus plaukus giliai valančiu šampūnu,šiuo metu naudoju Naturalmente drėkinantis,po to plaunu kitais šampūnais,kartais Tigi,kartais Hempz,Noah, bet plaukučiai būna laaaaabai minkštučiai, lyg tikrai tas giliai valantis šampūnas nuplauna visa nereikalinga purvą thumbup.gif , ko nevisada jaučiu plaunant tik įpaprastais šampūnais.Darau išvadą, kad kartais tikrai reikia gilaus valymo šampūno mano plaukučiams wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Camana @ 2008 11 25, 15:22)
sveikutes, jau kuri laika ieskau kokio naujo sampuno , bet nzn koki issirinkti nes pasiula tikrai didele, girdejau kad plaukus lb pagerina alyvuogiu aliejaus kauke, tai galvoju gal ir sampunai butu visai nieko.. gal kas naudojat DOLIVA plauku prieziuros linija? ka galetumete pasakyti?  ax.gif

As turiu DOLIVA sampuna ir balzama sausiems ir pazeistiems plaukams. Tai esu tikrai labai patenkinta, nors naudoju dar tik koki pora savaiciu thumbup.gif Nors mano plaukai misrus, t.y. saknys riebios, galiukai labai sausi, tai net nustebau, kad man kaip tik naudojant sias priemones reikia reciau plauti plaukus. Visad plaudavau kas antra diena, o dabar plaunu kas trecia thumbup.gif O be to, kvapas labai malonus - kvepia citrinomis smile.gif
Atsakyti