Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(egle-kristina @ 2008 12 03, 22:04)
<noor> taip, pirkau dubline smile.gif bene  kiekvienam health shoppe buna, sudeti salia visu plauku, kuno prieziuros priemoniu, yra linija skirta kudikiams su medumi, labai pazystamos mamkos gyre, kad akyciu negrauzia leliukams mirksiukas.gif

aciukas 4u.gif reiks pasizvalgyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Kur nusipirkti sampuna placenta?
Atsakyti
man patinka L'occitane plauku sampunas su alyvuogiu aliejumi, manau jis patiktu toms, kurios nemegsta priplotu is labai slidziu plauku rolleyes.gif
jis skirtas kasdienei prieziurai ir kazkaip nesuriebina plauku ax.gif
Atsakyti
Is visu bandytu sampunu (o bandyta tikrai nemazai), pats paciausiais Loreal proffesional sOlar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2008 12 02, 15:49)
bet ar jums galvos oda nusilupa kai sampuno ant jo uzsipilat?
mano manymu kad labai skiriasi naudojami ivairiu produktu kiekiai sampunuose ir cheminiuose valikliuose, todel cia masines panikos kelti neverta... nueikit i kitus forumukus pasiskaityti, pacios naturalistes raso kad aliejaus visi naturalus sampunai neisplauna, todel nieko nelieka na nebent skustis plikai doh.gif

o tai ne, man nuo kai kuriu sampunu pleiskanos atsiranda, o plaukai nebaigia siurti, kol sulfatinius sampunus naudoju.
beje, sian kirykloj buvau, tai pripasakojo man kirpeja blink.gif mazdaug, plaukus reikia plauti 2 kartus, jei labai riebaluojas, reiskias gal blogai isplaunu. toliau: supermarketiniu sampunu nenaudot, geriau prof. linijos, toliau: jei plaukai riebaluojas, naudot sampa riebiems plaukams, pasak kirpejos sampunas plauku nesausina blink.gif kadangi tingejau su ja gincytis apie silikonus ir SLS tai patylejau ir tiek.
Atsakyti
O man pats paciausias sampunas tai- Kerastase Oleo Relax wub.gif Labai skaniai kvepia ir gerai plaukucius isplauna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bright Crystal @ 2008 12 07, 19:13)
O man pats paciausias sampunas tai- Kerastase Oleo Relax wub.gif  Labai skaniai kvepia ir gerai plaukucius isplauna thumbup.gif

tai pacios plaukuciai bus is sausesniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2008 12 06, 22:09)
Is visu bandytu sampunu (o bandyta tikrai nemazai), pats paciausiais Loreal proffesional sOlar smile.gif

Visiskai pritariu. Esu labai dekinga mamai, ji rekomendavusiai. Niekada gyvenime nesu nieko panasaus bandziusi. Bandziau ir absolute repair - taip pat patiko, bet solar labiau, shine blond - man siek tiek sausino plaukus. Dar knieti isbandyti garbanotiems plaukams, skirta sampuna.
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 12 06, 22:26)
o tai ne, man nuo kai kuriu sampunu pleiskanos atsiranda, o plaukai nebaigia siurti, kol sulfatinius sampunus naudoju.
beje, sian kirykloj buvau, tai pripasakojo man kirpeja  blink.gif mazdaug, plaukus reikia plauti 2 kartus, jei labai riebaluojas, reiskias gal blogai isplaunu. toliau: supermarketiniu sampunu nenaudot, geriau prof. linijos, toliau: jei plaukai riebaluojas, naudot sampa riebiems plaukams, pasak kirpejos sampunas plauku nesausina  blink.gif kadangi tingejau su ja gincytis apie silikonus ir SLS tai patylejau ir tiek.

na nezinau... naudoju dabar hymalaya, yra jo sudetyje tu sls bet tikrai geras man tas sampunas. man irgi nuo kai kuriu pleiskanu atsirasdavo, tokiu niekada daugiau ir nebepirkdavau, tik nezinau ar cia sls kaltinti reiktu ar kazka kita. nenoriu as su niekuo gincytis, tiesiog nesidomiu as tokiais dalykais labai daug.
kirpeja tai tikrai nusisnekejo doh.gif
gal galite pasakyti ar sampunai be sls yra tik is naturaliu ar yra ir sintetiniuose?
Atsakyti
Pagaliau po ilgi ieskojimu siandien radau sampuna be jokiu SLS, natriu ir parobenu thumbup.gif rusiskas sampunas, NATURA SIBERICA, eisu bandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2008 12 06, 21:09)

kuom jis yapatingas? kokie tavo plaukai? 4u.gif
as esu bandzius intense repair wub.gif
o dabar man patinka TIGI MOISTURE MANIAC thumbup.gif
Atsakyti
Kur nusipirkti sampuna placenta?

Šiandien buvau Kauno Akropolyje Eurokos ir kaip tik pastebėjau šampūnų bei balzamų Placenta,lyg rusiški.Tik nežinau ar apie tą patį kalbam ax.gif 4u.gif
Atsakyti