Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(pursliuke @ 2008 12 01, 20:09)
Pasiziurejau i valikli,pavirsiams sveisti,tai radau ta sodium laureth sulfate,tai ji deda i sveitiklius,kur isgriauzia riebalus,ir t.t ir taip pat i sampunus  unsure.gif  uj,uj  unsure.gif

bet ar jums galvos oda nusilupa kai sampuno ant jo uzsipilat?
mano manymu kad labai skiriasi naudojami ivairiu produktu kiekiai sampunuose ir cheminiuose valikliuose, todel cia masines panikos kelti neverta... nueikit i kitus forumukus pasiskaityti, pacios naturalistes raso kad aliejaus visi naturalus sampunai neisplauna, todel nieko nelieka na nebent skustis plikai doh.gif
Atsakyti
man siuo metu labai tinka ir patinka Burts Bee sampunas Green Tea 4u.gif
ir 98% naturalus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egle-kristina @ 2008 12 02, 21:30)
man siuo metu labai tinka ir patinka Burts Bee sampunas Green Tea 4u.gif
ir 98%  naturalus  4u.gif

ane? g.gif
o kur pirkai? kokia kaina? kokiems plaukuciams jis? kuom patinka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2008 12 02, 14:49)
bet ar jums galvos oda nusilupa kai sampuno ant jo uzsipilat?
mano manymu kad labai skiriasi naudojami ivairiu produktu kiekiai sampunuose ir cheminiuose valikliuose, todel cia masines panikos kelti neverta... nueikit i kitus forumukus pasiskaityti, pacios naturalistes raso kad aliejaus visi naturalus sampunai neisplauna, todel nieko nelieka na nebent skustis plikai doh.gif

Ne visi aliejaus neišplauna, yra kurie išplauna smile.gif O dėl galvos odos lupimosi, kaip tik kelios panelės rašė, kad po ilgo natūralių šampūnų naudojimo, nuėjus pas kirpėją ir išplovus su sintetiniu galvos odą labai išbėrė, atsirado pleiskanų ir niežulys.
Atsakyti
Pas mane daznai pasirodo pleiskanos gerai kad sviesi plaukai tai nelabai matosi ka neisbandziau nepadeda gal galetumete patarti ka naudot?
Atsakyti
QUOTE(ERNESTUTIK @ 2008 12 02, 21:48)
ka naudot?

yra tokia rusiška pasta "sulsena".pabandyk,gal "suveiks" šita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ERNESTUTIK @ 2008 12 02, 20:48)
Pas mane daznai pasirodo pleiskanos gerai kad sviesi plaukai tai nelabai matosi ka neisbandziau nepadeda gal galetumete patarti ka naudot?

na, man Sulsena nepadėjo. o padėjo Vishy šampūnas nuo pleiskanų. jis apie 40lt kainuoja vaistinėj, bet bent jau padeda
Atsakyti
<princesee> as ne LTU gyvenu, tai negaliu pasakyti ar tokiu buna, bet nemanau, kad butu problema atsisiusti, jei tik noro yra ax.gif
sampunai ir kondicionieriai yra berots 4 rusiu, spindesio steikiantis, dazytiems plaukams, maitinantis - drekinntis (sausiems/pazeisties) ir apimties suteikiantis. pries tai naudojau drekinanti, o kadangi ne per seniausiai plaukus nusidaziau - pakeiciau i skirta dazytiems plaukams 4u.gif
esu tikrai labai patenkinta, net nepalyginsi su jokiom Kerastase priemonem schmoll.gif sakyciau panasus i Dr.Haushka savo sudetimi ir poveikiu, tik dar naturalesnis 4u.gif
tik gaile nera meginuku...

Atsakyti
QUOTE(Cactus_ @ 2008 12 01, 23:57)
savaitgalį užtaikiau 35% nuolaidą, tai jau jamiau  doh.gif dabar tikrai metams turbūt užteks.

lotuliukas.gif thumbup.gif na tai rodyk, rodyk ka nugriebei bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(egle-kristina @ 2008 12 03, 09:47)
<princesee> as ne LTU gyvenu, tai negaliu pasakyti ar tokiu buna, bet nemanau, kad butu problema atsisiusti, jei tik noro yra ax.gif
sampunai ir kondicionieriai yra berots 4 rusiu, spindesio steikiantis, dazytiems plaukams, maitinantis - drekinntis (sausiems/pazeisties) ir apimties suteikiantis. pries tai naudojau drekinanti, o kadangi ne per seniausiai plaukus nusidaziau - pakeiciau i skirta dazytiems plaukams 4u.gif
esu tikrai labai patenkinta, net nepalyginsi su jokiom Kerastase priemonem schmoll.gif sakyciau panasus i Dr.Haushka savo sudetimi ir poveikiu, tik dar naturalesnis 4u.gif
tik gaile nera meginuku...

o tai tu cia pas mus dubline pirkai? kur mazdaug ju buna? bigsmile.gif
Atsakyti
<noor> taip, pirkau dubline smile.gif bene kiekvienam health shoppe buna, sudeti salia visu plauku, kuno prieziuros priemoniu, yra linija skirta kudikiams su medumi, labai pazystamos mamkos gyre, kad akyciu negrauzia leliukams mirksiukas.gif
Atsakyti
Grįžau prie O'Rising produkcijos. DAabr Caduta naudoju šampūną ir su AHA (bet jau kai link dažymo galva... nes nuprausia tamsią spalvą).
Atsakyti
negaliu atsidziaugti SP WELLA plauku sampunais kuriuos isigyjau kirpykloje
Atsakyti