Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2008 11 30, 20:46)
mano plaukuciai sviesinti sruogelemis db bandau atauginti naturalius tai sis user posted imagesampuniukas issausino plaukucius... saknims pats tas bet tiems kurie dar sviesinti tai labai kazkokie kaip pakulos pasidare tai db bandysiu padrekinti tai nusipirkau sia serija user posted image

turejau ir as ta superstar, bet man jis nelabai tiko nes plaukai stori ir ilgi, tai nelabai ir ispusdavo, manau labiau tiktu toms kas turi plonus plaukus
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 11 30, 21:35)
Aisku, aciu. O gal kauke bandei, nes dar galvoju kauke nusipirkti... ax.gif

Vat kaukių tai neprisimenu kad jų firmos būčiau bandžiusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2008 12 01, 14:43)
Vat kaukių tai neprisimenu kad jų firmos būčiau bandžiusi g.gif

As matyt pirksiu, jai nori i pasitepliotis, prasau i svecius. hihihi.gif
Atsakyti
pasiskaiciau del to Sodium laureth sulfate,kur deda i sampunus,dantu pastas,tai baisu,issiverciau per verteja is anglu kalbos,gal nelabai aiskaii,bet idesiu tekstuka unsure.gif neissigaskit,jis ant tiek stiprus,kad net prasiskverbia i smegenis,sirdi,kepenis,gali sukelti vezi,alergija,isberti ir t.t. ziurekim ka perkam blink.gif

Ši nebrangi valymo priemonė yra paprastai naudojama kosmetiniuose valikliuose, plaukai trenka, vonia ir dušo geliai, putų vonios, ir taip toliau - Tai yra turbūt pavojingiausia sudedamoji dalis, panaudota odoje ir plaukų rūpinimosi produktuose. Besitvarkančioje pramonėje SLS yra panaudotas garažo grindų valytojų, variklis degreasers, automobilių plovyklos muilai, ir taip toliau. Tai labai korozinis ir noriai puola riebius paviršius. Natris lauryl sulfatas yra suvartotas po visą pasaulį klinikiniam išbandymui kaip pirminis odos dirgiklis. Laboratorijos naudoja tai, kad suerzintų odą ant bandomųjų gyvūnų ir žmonių, kad jie galėtų tada išbandyti gyjančius atstovus, kad pamatytų, kaip efektyvus jie yra ant suirzusios odos. Studijavimas universitete Gruzijos Medicinos Kolegija, reikšta, kad SLS, per kurį prasiskverbiama į akis taip pat kaip smegenis, širdį, kepenis, ir taip toliau, ir, parodė ilgalaikį užlaikymą audiniuose. Studijavimas taip pat parodė, kad SLS prasiskverbė per jaunas vaikų akis ir neleido jiems vystytis tinkamai ir privertė tvaną vystytis suaugusių. Gali sukelti plaukų slinkimą, puldamas folikulą. Klasifikuotas kaip narkotikas putų voniose todėl, kad tai graužia odos apsaugą ir priverčia išbėrimus ir infekciją įvykti. Yra potencialiai žalingas odai ir plaukams. Tvarkosi prie korozijos. Džiovina odą, apnuogindamas apsauginį lipids nuo paviršiaus, tokiu būdu tai negali efektyviai reguliuoti drėgmės. Kita nepaprastai rimta problema yra ryšys SLS su nitrato užteršimu. SLS reaguoja su daugeliu tipų sudedamųjų dalių, panaudotų odos produktuose, ir formuoja nitrosomines (nitratai). Nitratai yra potencialus vėžio sukėlimas carcinogenics. Dėl keliančios nerimą SLS skverbimosi valdžios, šitų žinomų kancerogenų dideli kiekiai yra sugerti per odą į kūną. SLS pakitimas yra NATRIS LAURETH SULFATAS (Sodium Lauryl Ether Sulfatas - SLES). Tai rodo daugelį tų pačių savybių ir yra aukščiau putojantis SLS pakitimas.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 12 01, 16:28)
As matyt pirksiu, jai nori i pasitepliotis, prasau i svecius. hihihi.gif

Ačiū 4u.gif Tiesąsakant, kadangis mano plaukai į riebumą, paskutinį pusmetį iš viso be kaukių apsieinu. Aišku, nėra tai gal gerai. Žiemą plaukai pradėjo truputį elektrintis, tai jau reiks traukti kokią kondiškę ax.gif

Beje man dabar visai neblogai Tigi Moisture Maniac šampūnas , jau baigiu buteliuką. Mano plaukai natūraliai blizga nuo jo thumbup.gif , tik va kad galvos odą juo išsiplovus truputį paniežti g.gif Gal silikono jame daug yra g.gif

Nusipirkau Natura Siberica jautriai galvos odai, tik dar nebandžiau. Bet , pasirodo, panos skundėsi, kad nuo jo pleiskanų atsiranda ir galvą niežti doh.gif O aš jau džiaugiausi, kad tipo pirmas alia natūralus šampūnas mano bus tongue.gif Dabar bijosiu bandyti mirksiukas.gif

O mano vyrui kol kas geriausias lietuviškas Rasos šampūnas natūraliems plaukams thumbup.gif Jam nuo šio ir plaukai blizga. O kiek kitokių bandė paskutiniu metu, tai iškart pleiskanų atsirasdavo verysad.gif
Atsakyti
Pasiziurejau i valikli,pavirsiams sveisti,tai radau ta sodium laureth sulfate,tai ji deda i sveitiklius,kur isgriauzia riebalus,ir t.t ir taip pat i sampunus unsure.gif uj,uj unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pursliuke @ 2008 12 01, 21:09)
Pasiziurejau i valikli,pavirsiams sveisti,tai radau ta sodium laureth sulfate,tai ji deda i sveitiklius,kur isgriauzia riebalus,ir t.t ir taip pat i sampunus  unsure.gif  uj,uj  unsure.gif

Kaip saunu, kai atsiranda zmoniu, savanoriskai uzsiimanciu tamsiuju supermamos lankytoju svietimu.Taciau dviratis, regis, koks buvo toks pats ir liko, o naturalistes renkasi kiek maciau kitur ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita8352 @ 2008 12 01, 19:34)
Kaip saunu, kai atsiranda zmoniu, savanoriskai uzsiimanciu tamsiuju supermamos lankytoju svietimu.Taciau  dviratis, regis, koks buvo toks pats ir liko, o naturalistes renkasi kiek maciau kitur  ax.gif

nu kam tu taip iskart doh.gif zmogus kiek stengesi, verte rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(NooR @ 2008 11 30, 18:33)
tai turbut plaukucius sviesini g.gif o jokios priemones jau nebepadeda, kad zadi kirpt? unsure.gif  verysad.gif

nini, nešviesinu schmoll.gif mano kaip tik juodi lotuliukas.gif na labai tikuosi, kad dar "atpumpuosiu" ax.gif va neseniai prisišnekėjau, kasžd nebeperku nieko plaukams doh.gif savaitgalį užtaikiau 35% nuolaidą, tai jau jamiau doh.gif dabar tikrai metams turbūt užteks.

QUOTE(pursliuke @ 2008 12 01, 20:23)
pasiskaiciau del to Sodium laureth sulfate

jetus kaip baisiai skamba doh.gif nebesinori nieko naudoti, iš vis po tokių straipsnių gyventi nebesinori lotuliukas.gif atrodo,kad viskas šiam margam pasauly užnuodyta ir viskas mirtinas ligas sukelia unsure.gif
Atsakyti
man labai patiko "KANEBO" sampunas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Brilliant @ 2008 11 29, 18:51)
: Alyvuogių aliejus+ medus+ kiaušinio trynys,
    Bet manau šios paprastos priemonės nebūtų tokios efektyvios, jeigu dažyčiau plaukus, vartočiau visokius plaukų lakus, putas, juos tiesinčiau ar garbanočiau... Aš net plaukų džiovintuvo niekada nenaudoju schmoll.gif

ir as kartais tokia kauke uzsiteplioju... biggrin.gif
o mums tada nesilyginti su tavimi, jei tu nieko nenaudoji, tai ir grazus tavo plaukai, bet su mano plaukais ir mano kirpimu tai neimanoma nenaudoti priemoniu, o ir plauku spalva pilka, tai jokio zavesio man nekelia... ax.gif
QUOTE(Tiffany @ 2008 11 29, 18:59)
oho kiek tigiu  bigsmile.gif

QUOTE(pursliuke @ 2008 12 01, 19:23)
pasiskaiciau del to Sodium laureth sulfate,kur deda i sampunus,dantu pastas,tai baisu,issiverciau per verteja is anglu kalbos,gal nelabai aiskaii,bet idesiu tekstuka  unsure.gif  neissigaskit,jis ant tiek stiprus,kad net prasiskverbia i smegenis,sirdi,kepenis,gali sukelti vezi,alergija,isberti ir t.t. ziurekim ka perkam  blink.gif

jo skaiciau ir as apie sls, tai irgi buvau sokiruota ir visi shampunai su tuo sls, net vaikiski ! blink.gif unsure.gif nesu maciusi be sios sudedamosios dalies, o ir plaukai mano slenka. unsure.gif .. bet gi nevaisciosi susiriebalaves, reikia su kazkuo isplauti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita8352 @ 2008 12 01, 21:34)
Kaip saunu, kai atsiranda zmoniu, savanoriskai uzsiimanciu tamsiuju supermamos lankytoju svietimu.Taciau  dviratis, regis, koks buvo toks pats ir liko, o naturalistes renkasi kiek maciau kitur  ax.gif

drinks_cheers.gif

Ta Gruzijos mokslininkų tyrimą cituoja kas netingi, bet, matyt, net jo nemate. Bet kad ir kitų tyrimų, kuriuose bent kiek itikinamai butu parašyta kad taip, SLS yra baisus dalykas, irgi nesu mačius g.gif Labiau esu linkusi prie nuomones, kad tai yra per daug išpustas burbulas 4u.gif
Atsakyti