Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(NooR @ 2008 11 29, 19:45)
jau buvau anksciau ikelus kitoj temoj  ax.gif
siaip tai sitie plius dar vakar gavau bruneciu sampuna su kondiske  clap.gif siaip tai visa Tigi produkcija esu labai patenkinta  thumbup.gif
sampunai

oho kiek tigiu bigsmile.gif
Atsakyti
o jei nieko nenaudoji, turiu omeny lakų,putų, dažų, tai ar dar reikia visų tų kaukių ir aliejų? user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cactus_: 29 lapkričio 2008 - 19:03
QUOTE(Tiffany @ 2008 11 29, 17:59)
oho kiek tigiu  bigsmile.gif

blush-anim-cl.gif sakiau jau kad sampunu visiems metams i prieki rolleyes.gif vis bandau sau prisizadet daugiau nieko plaukams nebepirkt ax.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Cactus_ @ 2008 11 29, 20:02)
o jei nieko nenaudoji, turiu omeny lakų,putų, dažų, tai ar dar reikia visų tų kaukių ir aliejų? user posted image

Man tai kaip savotiškas ritualas tos procedūros blush2.gif Ir manau, jog nepakenks, visgi natūralios priemonės... mirksiukas.gif Beje dar sakoma, jog tobulumui ribų nėra bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brilliant: 29 lapkričio 2008 - 22:14
QUOTE(NooR @ 2008 11 29, 20:07)
vis bandau sau prisizadet daugiau nieko plaukams nebepirkt 

man ta pati problemytė, bet jau sveikstu nuo to cool.gif žinau,kad tiek neišnaudosiu, o mesti bus gaila ax.gif

QUOTE(Brilliant @ 2008 11 29, 23:10)
tobulumui ribų nėra

kas tiesa,tas ne melas thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cactus_ @ 2008 11 29, 21:23)
man ta pati problemytė, bet jau sveikstu nuo to  cool.gif žinau,kad tiek neišnaudosiu, o mesti bus gaila  ax.gif

doh.gif kad man taip blush-anim-cl.gif
Atsakyti
su laiku, viskas su laiku user posted image
Atsakyti
Neseniai buvau nupirkusi Natura Siberica sampuna pabandymui. Jautriai galvos odai.
Pabandyt norejau del to, kad sake Natura Siberica tai vienintelis produktas turintys ekologiskumo sertifikata doh.gif
Nezinau, ar mano galvos odai jis netiko, ar ka, bet tiek pleiskanu po jo plovimo atsirado... doh.gif

O pries pora dienu nupirkau Babaria plauku sampuna su 10% tikruju alaviju, tai ziuresim g.gif
Atsakyti
QUOTE(LokiTana @ 2008 11 30, 00:02)
Neseniai buvau nupirkusi Natura Siberica sampuna pabandymui. Jautriai galvos odai.
Pabandyt norejau del to, kad sake Natura Siberica tai vienintelis produktas turintys ekologiskumo sertifikata  doh.gif
Nezinau, ar mano galvos odai jis netiko, ar ka, bet tiek pleiskanu po jo plovimo atsirado...  doh.gif

turejau sita sampuna, po pirmo plovimo siaubingai sudirgino oda - prasidejo nerealus galvos odos niezulys wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Cactus_ @ 2008 11 29, 21:37)
su laiku, viskas su laiku user posted image

tikekimes rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 11 30, 01:10)
turejau sita sampuna, po pirmo plovimo siaubingai sudirgino oda - prasidejo nerealus galvos odos niezulys  wacko.gif

doh.gif dar turiu to pacio gamintojo konditioneri, bet nebandytas , reikes Kaledom kam nors padovanoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LokiTana @ 2008 11 29, 23:34)
doh.gif dar turiu to pacio gamintojo konditioneri, bet nebandytas , reikes Kaledom kam nors padovanoti  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif na argi sitaip grazu? rolleyes.gif
Atsakyti