Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(Victorious @ 2008 11 24, 18:20)
Ateinu su gerais atsiliepimais apie "Himalaya" proteininį šampūną riebiems plaukams  bigsmile.gif Gerai išplovė, plaukai purūs, blizga flirt.gif  Užskaitau didis.gif Ir pigus dar. Tikrai geras kainos ir kokybės santykis.

user posted image

O sio sampuno yra pirkti kosmetikos parduotuvese visose ar kazkur kitur? blush2.gif kazkaip neteko pamatyt... ir kokia kainyte mazdaug? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruciux @ 2008 11 25, 21:39)
O sio sampuno yra pirkti kosmetikos parduotuvese visose ar kazkur kitur? blush2.gif kazkaip neteko pamatyt... ir kokia kainyte mazdaug? ax.gif

Aš pirkau "Eurovaistinėj". Kaina - 8Lt su centais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Camana @ 2008 11 25, 15:22)
sveikutes, jau kuri laika ieskau kokio naujo sampuno , bet nzn koki issirinkti nes pasiula tikrai didele, girdejau kad plaukus lb pagerina alyvuogiu aliejaus kauke, tai galvoju gal ir sampunai butu visai nieko.. gal kas naudojat DOLIVA plauku prieziuros linija? ka galetumete pasakyti?  ax.gif

As esu dolivos kauke bandzius nu nieko tokia, smile.gif bet labiau tinka generos-zoleliu, sampuno nebandziau dolivos, bet galvoju ateity pabandyt
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2008 11 25, 21:40)
Aš pirkau "Eurovaistinėj". Kaina - 8Lt su centais  ax.gif

vau, koks pigus...bent pabandymui reikes isigyti smile.gif aciu uz info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2008 11 24, 20:53)
Naudoju Tigi dumb blond sampuna ir kondicionieriu, tai man super  thumbup.gif

drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Jovita23 @ 2008 11 25, 12:45)
As kaip tik dabar naudoju si sampuna ir kondicionieriu. Man patinka, nes jis glotninantis ir suteikia svytejimo (pats sampunas su smulkiom blizgiom dalelem, o jau kvapas wub.gif ). Dar turiu Tigi seruma, kuris blizgesi suteikia, bet nelabai jis man.

jau uzsisakiau ax.gif dekui mirksiukas.gif o apie koki tiksliai seruma kalba eina? g.gif ar ne sita kartais?..girl toys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NooR: 25 lapkričio 2008 - 23:35
QUOTE(Victorious @ 2008 11 25, 20:40)
Aš pirkau "Eurovaistinėj". Kaina - 8Lt su centais  ax.gif

o as tokios serijos kondicionieriu pirkau, sampuna Himalayos tik kitos rusies - abu daikciukai visai nieko wink_3.gif Isplovus dziuvo ilgai ir sunkiai kaip niekad, siurkstoki buvo ir garbanas vele (mano plaukuciai banguoti) unsure.gif , bet siryt ziuuuu jau viskas ok, netgi labai ok.
Atsakyti
QUOTE(NooR @ 2008 11 26, 01:33)
drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif
Papildyta:
jau uzsisakiau  ax.gif dekui  mirksiukas.gif o apie koki tiksliai seruma kalba eina?  g.gif ar ne sita kartais?..girl toys

nea, apie sita:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2008 11 24, 17:20)
Ateinu su gerais atsiliepimais apie "Himalaya" proteininį šampūną riebiems plaukams  bigsmile.gif Gerai išplovė, plaukai purūs, blizga flirt.gif  Užskaitau didis.gif Ir pigus dar. Tikrai geras kainos ir kokybės santykis.

user posted image

As turiu nemazai klijenciu,pas kurias labai riebus plaukuciai,kurios yra bande riebiems plaukams skirtus sampunus-skundziasi,kad pradeda niezeti ir sauseti galvos oda,ar sis nesausina?

QUOTE(NooR @ 2008 11 26, 00:33)
drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif
Papildyta:
jau uzsisakiau  ax.gif dekui  mirksiukas.gif o apie koki tiksliai seruma kalba eina?  g.gif ar ne sita kartais?..girl toys

Vis dar turiu si seruma,nenaudojamas stovi,esu isbandziusi beveik visa Tigi produkcija[kaimyne tam fabrike dirbo,tai maisais parnesdavo] bet man netiko ir nepatiko niekas
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2008 11 26, 11:30)
As turiu nemazai klijenciu,pas kurias labai riebus plaukuciai,kurios yra bande riebiems plaukams skirtus sampunus-skundziasi,kad pradeda niezeti ir sauseti galvos oda,ar sis nesausina?
Vis dar turiu si seruma,nenaudojamas stovi,esu isbandziusi beveik visa Tigi produkcija[kaimyne tam fabrike dirbo,tai maisais parnesdavo] bet man netiko ir nepatiko niekas

as irgi sita turiu, tai paskutinis sh.....nu absoliuciai NIEKO nedaro schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NooR: 26 lapkričio 2008 - 13:54
QUOTE(linuxox @ 2008 11 26, 12:30)

man tas sampunas nekelia jokiu alergiju ir galvos odele tikrai neniezti, o kad issausintu irgi nepastebejau. kaip tik labai faini plaukai po jo: ir blizga, ir pakankamai purus...
pirkdama labai abejojau, nes is tiesu niekada anksciau nebuvau naudojusi sampunu riebems plaukams (mano ilgi, todel bijojau kad pacius galus labai nusausins...) bet is tiesu pabandziau ir negaliu atsidziaugti 4u.gif

beje deka sio sampuno galiu plauku neplauti 2-3 dienas, kai iprastai jau man vakare plaukai riebaluoti budavo (nors tik ryte isplaudavau)
Atsakyti
As siandien nusipirkau himalayos riebiems plaukams, vedama sio forumo teigiamu komentaru blush2.gif o kai kainele tikrai juokinga, tai kad ir nusivilsiu-nenukentesiu smarkiai ax.gif
na ziuresiu kaip bus, jei kas efektyvaus (i viena ar kita puse) prasinesiu jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruciux @ 2008 11 26, 20:41)
As siandien nusipirkau himalayos riebiems plaukams, vedama sio forumo teigiamu komentaru blush2.gif o kai kainele tikrai juokinga, tai kad ir nusivilsiu-nenukentesiu smarkiai ax.gif
na ziuresiu kaip bus, jei kas efektyvaus (i viena ar kita puse) prasinesiu jums smile.gif

lauksim mirksiukas.gif
Atsakyti