[quote=amber123,2008 09 24, 19:18]
Tai vat butent kad jau uzdraude Dubajuje pvz..
[/ tikrai nesamone visose pigiose priemonese plaukams yra silikono tik daug kur nera parasyta sudetyje. ir leidimus priemonems prekiauti labai lengvai gauna .
QUOTE(Cheetah @ 2008 09 24, 18:02)
Pažiūrėjau savo turimus šampūnus -visuose radau to SLS
Nu geras - su grindų plovikliu galvas plaunamės -taip išeina
Pas mane šiu metu tokie šampūnai: Panthenol, Himalaya, Vichy, "Herbal essencies" ir "Sekrety prirody" - visuose antru iš eilės išvardytuoju sudėtyje paminėtas būtent tas Sodium Laureth Sulfate Vadinasi sveikų, nekenkiančių šampūnų rinkoje kaip ir nėra. O dar kaip turiu įprotį galvą plautis kasdien ir dar su tuo SLS sudėtyje Plikagalve įmanoma likti
Nu geras - su grindų plovikliu galvas plaunamės -taip išeina
Pas mane šiu metu tokie šampūnai: Panthenol, Himalaya, Vichy, "Herbal essencies" ir "Sekrety prirody" - visuose antru iš eilės išvardytuoju sudėtyje paminėtas būtent tas Sodium Laureth Sulfate Vadinasi sveikų, nekenkiančių šampūnų rinkoje kaip ir nėra. O dar kaip turiu įprotį galvą plautis kasdien ir dar su tuo SLS sudėtyje Plikagalve įmanoma likti
Yra natūralūs sertifikuoti šampūnai, juose nėra, labai pasistengus dar ir kelis sintetinius be jo galima rast
QUOTE(Twiggy @ 2008 09 24, 18:12)
As manau, kad jeigu tai labai kenktu, tai paprasciausiai uzdraustu, bet matyt jo deda po labai nedaug
Sudėtį ingredientai yra išdėstyti nuo didžiausio kiekio produkte iki mažiausio, SLS dažniausiai būna pradžioj, tai reiškia sudaro didžiąją dalį produkto O deda jį dėl to, kad jis daug pigesnis, nei nekenksmingas jo pakaitalas. Ir putoja geriau.
[quote=indyraa,2008 09 24, 18:21]
[/ tikrai nesamone visose pigiose priemonese plaukams yra silikono tik daug kur nera parasyta sudetyje. ir leidimus priemonems prekiauti labai lengvai gauna .
[/quote]
Samone ar nesamone as nzn.. ne Dubajuj gyvenu kad patikrinciau.. Ir prie ko cia tas silikonas? Tai ir yra SLS?
[/quote]
Samone ar nesamone as nzn.. ne Dubajuj gyvenu kad patikrinciau.. Ir prie ko cia tas silikonas? Tai ir yra SLS?
QUOTE(Twiggy @ 2008 09 24, 18:12)
As manau, kad jeigu tai labai kenktu, tai paprasciausiai uzdraustu, bet matyt jo deda po labai nedaug
Jei uzdraustu, tai kuo prekiautu Juk PC lentynos butu tuscios
QUOTE(limbi @ 2008 09 24, 18:23)
Sudėtį ingredientai yra išdėstyti nuo didžiausio kiekio produkte iki mažiausio, SLS dažniausiai būna pradžioj, tai reiškia sudaro didžiąją dalį produkto O deda jį dėl to, kad jis daug pigesnis, nei nekenksmingas jo pakaitalas. Ir putoja geriau.
Nu sakes... O as dar stebiuosi, kad mano plaukai tragiski
QUOTE(klaida @ 2008 09 24, 18:28)
Jei uzdraustu, tai kuo prekiautu Juk PC lentynos butu tuscios
Tai koks pakaitalas tam SLS yra
Iš mano turimų, tik Avedos ir Urtekram šampūnuose nėra SLS.
Tigi, Čistaja linija, ir net Johnsons baby šampūnuose - yra
Ups.. cia biski tema na ta uzvedziau.. sorry Diskutuojam toliau apie geriausius sampunus! tik jau dabar nzn kur tokiu rast..
QUOTE(Miaška @ 2008 09 24, 18:44)
Iš mano turimų, tik Avedos ir Urtekram šampūnuose nėra SLS.
O ka is Urtekram turit?
QUOTE(baggio @ 2008 09 24, 18:49)
O ka is Urtekram turit?
Su šalaviju nupirkau, nors rinkomės iš kelių. Pirmą kartą pirkau, dukra naudojasi, sako - geras.
O man, pasirodo, ne be reikalo Avedos šampūnas pats geriausias atrodė - vat ir nėra jame jokių SLS!
Vajej mano nivea sampune yra...
QUOTE(mersi @ 2008 09 24, 21:12)
Natura Sibirica šampūnuose nėra SLS, ieškojau vaikško šampūno be SLS, deja nieko neradau
Ane? siandien krema pirkau tai reiks ir sampuna isigyt..!