Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

[quote=amber123,2008 09 24, 19:18]
Tai vat butent kad jau uzdraude Dubajuje pvz.. unsure.gif
[/ tikrai nesamone visose pigiose priemonese plaukams yra silikono tik daug kur nera parasyta sudetyje. ir leidimus priemonems prekiauti labai lengvai gauna .
Atsakyti
QUOTE(Cheetah @ 2008 09 24, 18:02)
Pažiūrėjau savo turimus šampūnus -visuose radau to SLS  blink.gif
Nu geras - su grindų plovikliu galvas plaunamės -taip išeina  blink.gif
Pas mane šiu metu tokie šampūnai: Panthenol, Himalaya, Vichy, "Herbal essencies" ir "Sekrety prirody" - visuose antru iš eilės išvardytuoju sudėtyje paminėtas būtent tas Sodium Laureth Sulfate  doh.gif Vadinasi sveikų, nekenkiančių šampūnų rinkoje kaip ir nėra. O dar kaip turiu įprotį galvą plautis kasdien ir dar su tuo SLS sudėtyje  blink.gif Plikagalve įmanoma likti  doh.gif

Yra natūralūs sertifikuoti šampūnai, juose nėra, labai pasistengus dar ir kelis sintetinius be jo galima rast smile.gif

QUOTE(Twiggy @ 2008 09 24, 18:12)
As manau, kad jeigu tai labai kenktu, tai paprasciausiai uzdraustu, bet matyt jo deda po labai nedaug  g.gif

Sudėtį ingredientai yra išdėstyti nuo didžiausio kiekio produkte iki mažiausio, SLS dažniausiai būna pradžioj, tai reiškia sudaro didžiąją dalį produkto smile.gif O deda jį dėl to, kad jis daug pigesnis, nei nekenksmingas jo pakaitalas. Ir putoja geriau.
Atsakyti
[quote=indyraa,2008 09 24, 18:21]
[quote=amber123,2008 09 24, 19:18]
Tai vat butent kad jau uzdraude Dubajuje pvz.. unsure.gif
[/ tikrai nesamone visose pigiose priemonese plaukams yra silikono tik daug kur nera parasyta sudetyje. ir leidimus priemonems prekiauti labai lengvai gauna .
[/quote]

Samone ar nesamone as nzn.. ne Dubajuj gyvenu kad patikrinciau.. 4u.gif Ir prie ko cia tas silikonas? Tai ir yra SLS? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2008 09 24, 18:12)

As manau, kad jeigu tai labai kenktu, tai paprasciausiai uzdraustu, bet matyt jo deda po labai nedaug  g.gif

Jei uzdraustu, tai kuo prekiautu g.gif Juk PC lentynos butu tuscios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 09 24, 18:23)

Sudėtį ingredientai yra išdėstyti nuo didžiausio kiekio produkte iki mažiausio, SLS dažniausiai būna pradžioj, tai reiškia sudaro didžiąją dalį produkto smile.gif O deda jį dėl to, kad jis daug pigesnis, nei nekenksmingas jo pakaitalas. Ir putoja geriau.

blink.gif Nu sakes... O as dar stebiuosi, kad mano plaukai tragiski doh.gif

QUOTE(klaida @ 2008 09 24, 18:28)
Jei uzdraustu, tai kuo prekiautu  g.gif  Juk PC lentynos butu tuscios  lotuliukas.gif

Tai koks pakaitalas tam SLS yra doh.gif
Atsakyti
Iš mano turimų, tik Avedos ir Urtekram šampūnuose nėra SLS.
Tigi, Čistaja linija, ir net Johnsons baby šampūnuose - yra doh.gif
Atsakyti
Ups.. cia biski tema na ta uzvedziau.. sorry unsure.gif 4u.gif Diskutuojam toliau apie geriausius sampunus! drinks_cheers.gif 4u.gif tik jau dabar nzn kur tokiu rast.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 09 24, 18:44)
Iš mano turimų, tik Avedos ir Urtekram šampūnuose nėra SLS.
Tigi, Čistaja linija, ir net Johnsons baby šampūnuose - yra doh.gif

O ka is Urtekram turit? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2008 09 24, 18:49)
O ka is Urtekram turit?  blush2.gif

Su šalaviju nupirkau, nors rinkomės iš kelių. Pirmą kartą pirkau, dukra naudojasi, sako - geras.

O man, pasirodo, ne be reikalo Avedos šampūnas pats geriausias atrodė - vat ir nėra jame jokių SLS! thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Vajej mano nivea sampune yra... doh.gif
Atsakyti
Natura Sibirica šampūnuose nėra SLS, ieškojau vaikško šampūno be SLS, deja nieko neradau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mersi @ 2008 09 24, 21:12)
Natura Sibirica šampūnuose nėra SLS, ieškojau vaikško šampūno be SLS, deja nieko neradau doh.gif

Ane? 4u.gif siandien krema pirkau tai reiks ir sampuna isigyt..! smile.gif
Atsakyti