http://www.parfummar...7/617_buyuk.jpg
Aš irgi tą šampūną tonizuojanti (kuris per viduri) kažkada pirkau, bet man nepatiko Kažkaip labai jau sausino mano plaukus, teko mamai atiduot
Ateinu su gerais atsiliepimais apie "Himalaya" proteininį šampūną riebiems plaukams Gerai išplovė, plaukai purūs, blizga Užskaitau Ir pigus dar. Tikrai geras kainos ir kokybės santykis.
QUOTE(Victorious @ 2008 11 24, 16:20)
Ateinu su gerais atsiliepimais apie "Himalaya" proteininį šampūną riebiems plaukams Gerai išplovė, plaukai purūs, blizga Užskaitau Ir pigus dar. Tikrai geras kainos ir kokybės santykis.
pritariu sitas sampunas man buvo vienas is geriausiu atradimu
as turiu Himalaya normaliems plaukams ir man nieko gero, plaukai apsunke kazkokie, lyg neplauti reikes riebiems plaukams bandyti
QUOTE(Zakkis @ 2008 11 24, 17:53)
as turiu Himalaya normaliems plaukams ir man nieko gero, plaukai apsunke kazkokie, lyg neplauti reikes riebiems plaukams bandyti
ir riebiems plaukams nieko gero as naudoju milk shake, dazytams, berods su jogurtu, tai 1litra nusipirkau, super
Naudoju Tigi dumb blond sampuna ir kondicionieriu, tai man super
QUOTE(Victorious @ 2008 11 24, 17:20)
A turiu normaliems plaukams, tai irgi patenkinta
QUOTE(NooR @ 2008 11 24, 21:14)
sampunas
mergaites, reikia jusu pagalbos gal esat kuri bandzius si sampuna? galvoju uzsisakyt kartu su kondiske, bet kazkaip neradau atsiliepimu temoj
mergaites, reikia jusu pagalbos gal esat kuri bandzius si sampuna? galvoju uzsisakyt kartu su kondiske, bet kazkaip neradau atsiliepimu temoj
As kaip tik dabar naudoju si sampuna ir kondicionieriu. Man patinka, nes jis glotninantis ir suteikia svytejimo (pats sampunas su smulkiom blizgiom dalelem, o jau kvapas ). Dar turiu Tigi seruma, kuris blizgesi suteikia, bet nelabai jis man.
sveikutes, jau kuri laika ieskau kokio naujo sampuno , bet nzn koki issirinkti nes pasiula tikrai didele, girdejau kad plaukus lb pagerina alyvuogiu aliejaus kauke, tai galvoju gal ir sampunai butu visai nieko.. gal kas naudojat DOLIVA plauku prieziuros linija? ka galetumete pasakyti?