Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

http://www.parfummar...7/617_buyuk.jpg

Aš irgi tą šampūną tonizuojanti (kuris per viduri) kažkada pirkau, bet man nepatiko schmoll.gif Kažkaip labai jau sausino mano plaukus, teko mamai atiduot ax.gif
Atsakyti
Ateinu su gerais atsiliepimais apie "Himalaya" proteininį šampūną riebiems plaukams bigsmile.gif Gerai išplovė, plaukai purūs, blizga flirt.gif Užskaitau didis.gif Ir pigus dar. Tikrai geras kainos ir kokybės santykis.

user posted image
Atsakyti
nu va va as irgi himalaya suzaveta likau, nuosirdziai nesu turejus geresnio sampuno, nors isbandziau nemazai
bandysiu ir veidui priemones sitos firmos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2008 11 24, 16:20)
Ateinu su gerais atsiliepimais apie "Himalaya" proteininį šampūną riebiems plaukams  bigsmile.gif Gerai išplovė, plaukai purūs, blizga flirt.gif  Užskaitau didis.gif Ir pigus dar. Tikrai geras kainos ir kokybės santykis.

user posted image

pritariu mirksiukas.gif sitas sampunas man buvo vienas is geriausiu atradimu thumbup.gif
Atsakyti
as turiu Himalaya normaliems plaukams ir man nieko gero, plaukai apsunke kazkokie, lyg neplauti schmoll.gif reikes riebiems plaukams bandyti
Atsakyti
QUOTE(Zakkis @ 2008 11 24, 17:53)
as turiu Himalaya normaliems plaukams ir man nieko gero, plaukai apsunke kazkokie, lyg neplauti schmoll.gif  reikes riebiems plaukams bandyti

ir riebiems plaukams nieko gero schmoll.gif as naudoju milk shake, dazytams, berods su jogurtu, tai 1litra nusipirkau, super thumbup.gif
Atsakyti
sampunas

mergaites, reikia jusu pagalbos ax.gif 4u.gif gal esat kuri bandzius si sampuna? galvoju uzsisakyt kartu su kondiske, bet kazkaip neradau atsiliepimu temoj g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NooR: 24 lapkričio 2008 - 19:15
QUOTE(NooR @ 2008 11 24, 21:14)
sampunas

mergaites, reikia jusu pagalbos  ax.gif  4u.gif gal esat kuri bandzius si sampuna? galvoju uzsisakyt kartu su kondiske, bet kazkaip neradau atsiliepimu temoj  g.gif

Paieškokit "TIGI" temoj ax.gif
Atsakyti
Naudoju Tigi dumb blond sampuna ir kondicionieriu, tai man super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2008 11 24, 17:20)
Ateinu su gerais atsiliepimais apie "Himalaya" proteininį šampūną riebiems plaukams  bigsmile.gif Gerai išplovė, plaukai purūs, blizga flirt.gif  Užskaitau didis.gif Ir pigus dar. Tikrai geras kainos ir kokybės santykis.

user posted image

A turiu normaliems plaukams, tai irgi patenkinta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(NooR @ 2008 11 24, 21:14)
sampunas

mergaites, reikia jusu pagalbos  ax.gif  4u.gif gal esat kuri bandzius si sampuna? galvoju uzsisakyt kartu su kondiske, bet kazkaip neradau atsiliepimu temoj  g.gif

As kaip tik dabar naudoju si sampuna ir kondicionieriu. Man patinka, nes jis glotninantis ir suteikia svytejimo (pats sampunas su smulkiom blizgiom dalelem, o jau kvapas wub.gif ). Dar turiu Tigi seruma, kuris blizgesi suteikia, bet nelabai jis man.
Atsakyti
sveikutes, jau kuri laika ieskau kokio naujo sampuno , bet nzn koki issirinkti nes pasiula tikrai didele, girdejau kad plaukus lb pagerina alyvuogiu aliejaus kauke, tai galvoju gal ir sampunai butu visai nieko.. gal kas naudojat DOLIVA plauku prieziuros linija? ka galetumete pasakyti? ax.gif
Atsakyti