Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(jurguze @ 2008 11 22, 00:05)
Gal kuri bandet Natur Vital sampunus? ax.gif

as bandziau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 11 23, 18:58)
kokie tavo plaukai?

mano sruogom sviesinti per kelis kartus, bet ne blond o gal 3 atspalviu rusvom, dabar iki peciu ilgio, tai kaip ir linke sauset galai rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(princesee @ 2008 11 23, 20:47)
as bandziau  mirksiukas.gif

na ir kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(NooR @ 2008 11 23, 23:53)
na ir kaip?  g.gif

na man patiko mirksiukas.gif pirkau toki zaliame buteliuky. skirtas silpniems plaukams, tonizuoja galvos oda ir skatina plauku augima. suzavejo nes nera silikono. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2008 11 23, 21:14)
na man patiko  mirksiukas.gif pirkau toki zaliame buteliuky. skirtas silpniems plaukams, tonizuoja galvos oda ir skatina plauku augima. suzavejo nes nera silikono.  mirksiukas.gif

tai gal galetum fotke imest? sudomino, kad silikono nera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NooR @ 2008 11 24, 00:20)
tai gal galetum fotke imest? sudomino, kad silikono nera  thumbup.gif

http://www.parfummar...7/617_buyuk.jpg
manasis tas per vidury tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2008 11 23, 21:24)

na ir kaip, ar esi patenkinta? beje, kokie tavo plaukai? siaip turetu buti geras, zinau kad zensenio saknis (ginseng) gerai plaukams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NooR @ 2008 11 24, 00:38)
na ir kaip, ar esi patenkinta? beje, kokie tavo plaukai? siaip turetu buti geras, zinau kad zensenio saknis (ginseng) gerai plaukams thumbup.gif

mano plaukai kaip ir normalus ax.gif bet silpnos saknys, vos patempi uz kasos, ir krenta plaukai
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2008 11 23, 21:46)
mano plaukai kaip ir normalus  ax.gif bet silpnos saknys, vos patempi uz kasos, ir krenta plaukai

o, tai ir mano plaukams turetu buti thumbup.gif nes irgi linke kartais slinkt, aciu dievui dabar nera problemu tfu tfu tfu
Atsakyti
merginos,gal matete kur Vilniuje/Kaune latviu Dzintars produkcijos plaukuciams? lens.gif

Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 11 22, 21:54)
neriebina? nes pvz Loccitane naudoju su eteriniai aliejais volumising , tai net netikejau kad GALIU naudoti sampuna su aliejukais, ir net ne kasdien plaunu o kas antra good.gif

Na, ne, nepastebejau, kad riebintu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2008 11 24, 08:52)
merginos,gal matete kur Vilniuje/Kaune latviu Dzintars produkcijos plaukuciams? lens.gif

droguose buna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2008 11 24, 13:33)
droguose buna mirksiukas.gif

buvo dinge verysad.gif , bet valiooooo siandien radau, ir dar su nuolaidele! bigsmile.gif

Atsakyti