Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(Lara22 @ 2008 11 14, 18:28)
Kur galeciau nusipirkti Joico plauku priemoniu? kokios kainos mazdaug?
Papildyta:
Jo viska is eiles, sampuna viena, paskui sampuna kita, paskui kauke, aliejukas plaukams nusausinus plaukus ir kremas plaukams ir dziovintuvas  unsure.gif
Papildyta:
Man netiko elvital, neglotnino plauku, sepetys strigo plaukuose  blush2.gif

o tu ne perdaug ten visko plaukams, privarai? daznai kas per daug tas irgi nesveika mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 11 13, 15:50)
http://www.sveikipro...ducts?pid=17430

gal kas bandet siuos nat.sampunus?

pabandyk ir papasakosi ax.gif as ir varvinu seile i pora daikteliu..tik vel eilini karta viskas tik vln doh.gif cool.gif
Atsakyti
mano pirkiniu sarase "natura siberica" cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2008 11 13, 15:31)
Sveikos,
gal as cia ne i tema, bet labai norejau Alternos sampuno ir kondicionieriaus, bet nuejusi i salon+ pamaciau, kad sampuno kaina 289 Lt ir dar tokia kondicionieriaus. Kokius stebuklus gali daryti tooookio brangumo sampunas (suprantu, kad kainos dar ir uzkeltos negu is tikruju yra), bet.... Aisku, nepirkau.

Ar čia ta Caviar serija?
Turėjau šampūną, suteikiantį plaukučiams apimties.
Visai neblogas buvo, plaukučiai tokie standūs rolleyes.gif
Ir va ką tik subaigiau balzamą drėkinantį. Jokio poveikio. Nebent kvapu pasigėrėt kol įtrini tą balzamą į plaukus g.gif
Tikrai nebepirkčiau schmoll.gif
Atsakyti
Sampunus perku is eiles praktiskai visus biggrin.gif o dabar radau berods geriausia mano plaukams, bent kol kas sitaip atrodo.
va toks. sausiems/pazeistiems plaukams
user posted image
juo issiplovus net nebededu kaukes ar kondicionieriaus, kaip anksciau, po kiekvieno plovimo, nes kitaip plaukai atrodo siaubingai. ir pigus. tigiai visokie ir is bodyshopiniai stovi nebenaudojami biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2008 11 19, 09:01)
Sampunus perku is eiles praktiskai visus biggrin.gif o dabar radau berods geriausia mano plaukams, bent kol kas sitaip atrodo.
user posted image
juo issiplovus net nebededu kaukes ar kondicionieriaus, kaip anksciau, po kiekvieno plovimo, nes kitaip plaukai atrodo siaubingai. ir pigus. tigiai visokie ir is bodyshopiniai stovi nebenaudojami biggrin.gif

tai jau kuo taip patinka,lieka slidus ir glotnus ?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 11 19, 09:04)
tai jau kuo taip patinka,lieka  slidus ir glotnus ?

O man kaip tik nepatinka, kai plaukai slidūs ir glotnūs - ieškau tokios priemonės, kad plaukai būtų nors kažkiek sunkesni, ne tokie išsipūtę. Kadangi banguoti, tai jie visada sausi, ką bedėčiau ant galvos, efektas - labai trumpalaikis.
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2008 11 19, 08:01)
user posted image

Aš tokį naudojau, bet mano plaukams jis neypatingai patiko schmoll.gif
O po to dar turėjau normaliems plaukams, tai po jo iš vis plaukai kaip stagarai būdavo.
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2008 11 19, 08:01)
user posted image

naudoju toki tik riebiems plaukams, ir jis tikrai kol kas vienas is geriausiu mano atrastu thumbup.gif po jo visada naudoju kokia kauke ar balzama, bet tik galams, nes ir taip vargstu su daznu riebalavimusi doh.gif siaip sio sampuno deka plaukai tikrai maziau riebaluojasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Man nuo Himalaya šampūnų pleiskanų buvo atsiradę. Labai gaila verysad.gif
Pakeičiau šampūną, baigės bėdos.
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2008 11 10, 20:59)
laba, 4u.gif  man asmeniskai lb tinka LANCOME. kadangi manieji plaukai dazyti, naudoju dazytiem, lb geras. yra ir maitinantis sampunas. o kainyte ne tokia ir dideli, kaip gali pasirodyti...55 lt....rekomenduoju  4u.gif

g.gif Kam nebaisi kainyte, o kam kaip cia pasakius mirksiukas.gif As turbut busiu is biednesniu, nes pirkti sampuna uz 55 litus negalius sau leisti, o dar kondicionierius turbut irgi panasiai kainuoja, i bankrota nueiciau lotuliukas.gif

As pvz.naudoju Nivea produkcija, dabar nusipirkau Nivea maitinanti plaukus, naujas kazkoks, ir esu labai patenkinta mirksiukas.gif Skaniai kvepia, plaukai, glotnus ir svelnus, ir neslenka taip smarkiai kaip anksciau. O ir siaip kaskart nuejus i kirpykla gaunu komplimentus apie savo plaukus, o kartais kirpeja klausia ko atejau tongue.gif , jei mano plauku galiukai visai nenutriuse, nors kirpykloj bunu buvusi gal pires kokius 4-5 menesius blush2.gif
Man atrodo kiekvienai savo sampunas, vienai galbut labiau tinka sampunas uz 50 litu, o kitai sampunas uz 10 litu. Plius kiekviena renkasi sampunus pagal savo kisene, juk ir pigesniu buna tikrai neblogu mirksiukas.gif Na bet cia tik mano nuomone rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulverstuke @ 2008 11 19, 13:36)
Man atrodo kiekvienai savo sampunas, vienai galbut labiau tinka sampunas uz 50 litu, o kitai sampunas uz 10 litu. Plius kiekviena renkasi sampunus pagal savo kisene, juk ir pigesniu buna tikrai neblogu  mirksiukas.gif Na bet cia tik mano nuomone  rolleyes.gif

Yra dar ir rusiškų/baltarusiškų iki 10 Lt kainuojančių, iš tų man geriausias Čistaja linija, dukra tik jį naudoja thumbup.gif
Atsakyti