Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(dilgelyt @ 2008 11 09, 15:00)
O as siandien nusipirkau toki kokosini intensyvuji kondizionieriu,kvapas super  smile.gif

Man tai sampunas patiko labai tik galvoju reik kondicionieriaus prie jo, nors ta sampuna dar maisiau su nivea ir biotraitment kauke, paskui issiplovus pasitepiau Avon aliejuku galiukams, ir HENNOS plus balzamu galiukams tai issidziovinus plaukai labai puikiai atrodo zvilga
Papildyta:
QUOTE(Lara22 @ 2008 11 10, 23:06)
Man tai sampunas patiko labai tik  galvoju reik kondicionieriaus prie jo, nors ta sampuna dar maisiau su nivea ir biotraitment kauke, paskui issiplovus pasitepiau Avon aliejuku galiukams, ir HENNOS plus balzamu galiukams tai issidziovinus plaukai labai puikiai atrodo zvilga

parasyk kaip patiko kondicionierius ar verta pirkt ar tik kvapas geras? plaukai blizga?
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2008 11 10, 23:07)
Man tai sampunas patiko labai tik  galvoju reik kondicionieriaus prie jo, nors ta sampuna dar maisiau su nivea ir biotraitment kauke, paskui issiplovus pasitepiau Avon aliejuku galiukams, ir HENNOS plus balzamu galiukams tai issidziovinus plaukai labai puikiai atrodo zvilga

ka reiksia sampuna maisai su nivea ir biotraiment kauke, po sio smapunu tiek kauki udejais?

Man visiskai nepatiko sis kondizionieirus,plaukai buvo siurkstus ir labai labai ishipute., laikiau gera pusvalandi.
Atsakyti
deja, dar nesu radusi kuris man tiktų ir patiktų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eretukas @ 2008 11 10, 20:54)
gal kas patars koki sampuna naudoti banguotiems, garbanotiems plaukams?  ax.gif

naudoju Londa Curl Energizer, va toki user posted image

Atsakyti
Plaukus plaunu kasdien, tai naudoju pakaitom turiu kiaunes ir emme Italiskos firmos, tai kolkas patenkinta esu abiem, kiaunes tai jau trecia buteli isnaudojau. smile.gif
Atsakyti
daba naudoju elvital nutri gloss light,tikrai neblogas thumbup.gif
o gal kas naudojat Neutrogenos sampunus?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 11 09, 15:00)
O as siandien nusipirkau toki kokosini intensyvuji kondizionieriu,kvapas super  smile.gif

O kaip kondicionierius ar blizga plaukai ar tik kvepia?
Atsakyti
QUOTE(kudasius @ 2008 11 11, 17:49)
daba naudoju elvital nutri gloss light,tikrai neblogas  thumbup.gif

esu naudojus neutrogenos nuo pleiskanu, man labai patiko, pateisino lukescius:)
Atsakyti
QUOTE(Monikutja @ 2008 11 09, 16:17)
Saunu, tai tu sudek kitus 4995 smile.gif

kodėl turėčiau vargintis lotuliukas.gif naudoju šampūnus be SLS. šiuo metu Urtekram su rozmarinais.
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2008 11 11, 17:52)
O kaip kondicionierius ar blizga plaukai ar tik kvepia?

Atdziau skaitykit smile.gif Sitame puslapyje kaip tik ir rasiau kad nepatiko,plaukai sausi, jokio mintumo ir svelnumo ir glotnumo kaip nuo kaukiu
Atsakyti
QUOTE(kudasius @ 2008 11 11, 16:49)

esu naudojus ir gana ilga laika mirksiukas.gif pleiskanu naikinimo funkcija atlieka tikrai gerai bet juodai issausina ir suvelia plaukus.
Atsakyti
http://www.sveikipro...ducts?pid=17430

gal kas bandet siuos nat.sampunus?
Atsakyti