bijau as visokiu naturaliu sampunu
QUOTE(Tiffany @ 2008 11 06, 13:25)
bijau as visokiu naturaliu sampunu
o ko bijoti? savo dar neatradau, bet atradau superini kondicionieriu, kuris sutvarko bet kokio šampūno betvarkę ir dar prieš tai uždedu natūralią kaukę, ir va, pagaliau pamačiau kad mano plaukai ir gali blizgėti. O visada būdavo susivėlę ir blizgesys pasislepęs
laba diena Mergaites,
visada uzsisakinejau sampunus Lorealio Profesional dideles talpos pas savo kirpeja uz savikaina. dabar mano kirpeja atsigule ilgam i ligonine man reikia sampunu. gal kuri mamyte galetu padeti siuo klausimu? gal turite savo kirpeja (arba pati esate kirpeja) ir turite galimybe uzsakyti Lorealio priemoniu plaukuciam
visada uzsisakinejau sampunus Lorealio Profesional dideles talpos pas savo kirpeja uz savikaina. dabar mano kirpeja atsigule ilgam i ligonine man reikia sampunu. gal kuri mamyte galetu padeti siuo klausimu? gal turite savo kirpeja (arba pati esate kirpeja) ir turite galimybe uzsakyti Lorealio priemoniu plaukuciam
QUOTE(Kašariukė @ 2008 11 06, 15:32)
o ko bijoti? savo dar neatradau, bet atradau superini kondicionieriu, kuris sutvarko bet kokio šampūno betvarkę ir dar prieš tai uždedu natūralią kaukę, ir va, pagaliau pamačiau kad mano plaukai ir gali blizgėti. O visada būdavo susivėlę ir blizgesys pasislepęs
bijau, nes man visokie naturalus ingridientai erzina galvos oda
QUOTE(Kašariukė @ 2008 11 06, 15:32)
kas cia per stebuklingas kondicionierius?
QUOTE(Kašariukė @ 2008 11 06, 14:08)
Apie kokį Logona kondicionieriu-kaukę eina kalba?
Oi labai atsiprasau nusisnekejau. Pirkau kitokiu Logona priemoniu ir ketinau pirkti ju kondicionieriu, o nusipirkau ne Logona, o SANTE. Irgi naturalus. Su brokoliu aliejum ir mango sviestu. Va cia Sante ketvirtas, kur parasyta "kauke ir kondicionierius su mangais". Trumpai palaikai - veikia kaip kondicionierius, ilgiau - kaip kauke. Tik cia parasyta kaina 46Lt, o as mokejau tikrai maziau, rodos, 39 Pirkau Vilniuje, Savanoriu pr. 1 (tam naujam dangoraizyje).
QUOTE(Ciquita @ 2008 11 06, 16:14)
laba diena Mergaites,
Gali parasyt man i az.padesiu
sveikutes.gal kas nors susiduret su riebiu plauku problemele??? nebezinau koki sampuna pirkti,kad pagelbetu ir nebereiketu kasdien plauti plauku laukiu patarimu is savo patirties aciu
siuo metu turiu du sampunus - Weledos rozmarinini ir BEMA daznam plauku plovimui.. abu sampunai labai patinka dar nelabai i tema, bet man BEMA plauku balzamas pats geriausias is visu kada nors bandytu nuplaunamu plauku balzamu
QUOTE(domante4 @ 2008 11 06, 21:47)
sveikutes.gal kas nors susiduret su riebiu plauku problemele??? nebezinau koki sampuna pirkti,kad pagelbetu ir nebereiketu kasdien plauti plauku laukiu patarimu is savo patirties aciu
O'raising riebiems plaukams
Klorane berods su citrina
o gal zinote kas pagelbetu priziureti misrius plaukus...mat manieji prie saknu labai greit riebaluojasi, o galai sausi ir sausi, kiek bekerpi
QUOTE(aaajurga @ 2008 11 06, 22:47)
o gal zinote kas pagelbetu priziureti misrius plaukus...mat manieji prie saknu labai greit riebaluojasi, o galai sausi ir sausi, kiek bekerpi
plaukite plaukus svelniu sampunu (tokiu kuris per daug neissausintu bet kartu ir svariai isplautu), kauke ar balzama tepkite tik nuo vidurio plauku (stenkites kad nepatektu ant saknu), o galiukus labai daznai palepinkite aliejuku ar kokiu serumu, specialiai skirtu galiukams. Man tai padeda, nes kerpuosi pora kartu i metus bet galiukai nebuna siaubingai issauseje...
Atsiprasom uz off topic