Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

bijau as visokiu naturaliu sampunu karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 11 06, 13:25)
bijau as visokiu naturaliu sampunu  karsta.gif

o ko bijoti? savo dar neatradau, bet atradau superini kondicionieriu, kuris sutvarko bet kokio šampūno betvarkę ax.gif ir dar prieš tai uždedu natūralią kaukę, ir va, pagaliau pamačiau kad mano plaukai ir gali blizgėti. O visada būdavo susivėlę ir blizgesys pasislepęs unsure.gif
Atsakyti
laba diena Mergaites,

visada uzsisakinejau sampunus Lorealio Profesional dideles talpos pas savo kirpeja uz savikaina. ax.gif dabar mano kirpeja atsigule ilgam i ligonine verysad.gif man reikia sampunu. gal kuri mamyte galetu padeti siuo klausimu? gal turite savo kirpeja (arba pati esate kirpeja) ir turite galimybe uzsakyti Lorealio priemoniu plaukuciam 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2008 11 06, 15:32)
o ko bijoti? savo dar neatradau, bet atradau superini kondicionieriu, kuris sutvarko bet kokio šampūno betvarkę  ax.gif ir dar prieš tai uždedu natūralią kaukę, ir va, pagaliau pamačiau kad mano plaukai ir gali blizgėti. O visada būdavo susivėlę ir blizgesys pasislepęs  unsure.gif

bijau, nes man visokie naturalus ingridientai erzina galvos oda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2008 11 06, 15:32)
o ko bijoti? savo dar neatradau, bet atradau superini kondicionieriu, kuris sutvarko bet kokio šampūno betvarkę  ax.gif ir dar prieš tai uždedu natūralią kaukę, ir va, pagaliau pamačiau kad mano plaukai ir gali blizgėti. O visada būdavo susivėlę ir blizgesys pasislepęs  unsure.gif

kas cia per stebuklingas kondicionierius? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2008 11 06, 14:08)
Apie kokį Logona kondicionieriu-kaukę eina kalba?

Oi labai atsiprasau blush2.gif nusisnekejau. Pirkau kitokiu Logona priemoniu ir ketinau pirkti ju kondicionieriu, o nusipirkau ne Logona, o SANTE. Irgi naturalus. Su brokoliu aliejum ir mango sviestu. Va cia Sante ketvirtas, kur parasyta "kauke ir kondicionierius su mangais". Trumpai palaikai - veikia kaip kondicionierius, ilgiau - kaip kauke. Tik cia parasyta kaina 46Lt, o as mokejau tikrai maziau, rodos, 39 g.gif Pirkau Vilniuje, Savanoriu pr. 1 (tam naujam dangoraizyje).
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2008 11 06, 16:14)
laba diena  Mergaites,

visada uzsisakinejau sampunus Lorealio Profesional dideles talpos pas savo kirpeja uz savikaina. ax.gif  dabar mano kirpeja atsigule ilgam i ligonine verysad.gif man reikia sampunu. gal kuri mamyte galetu padeti siuo klausimu? gal turite savo kirpeja (arba pati esate kirpeja) ir turite galimybe uzsakyti Lorealio priemoniu plaukuciam  4u.gif  blush2.gif

Gali parasyt man i az.padesiu 4u.gif
Atsakyti
4u.gif sveikutes.gal kas nors susiduret su riebiu plauku problemele??? g.gif nebezinau koki sampuna pirkti,kad pagelbetu ir nebereiketu kasdien plauti plauku doh.gif laukiu patarimu is savo patirties ax.gif aciu
Atsakyti
siuo metu turiu du sampunus - Weledos rozmarinini ir BEMA daznam plauku plovimui.. abu sampunai labai patinka thumbup.gif dar nelabai i tema, bet man BEMA plauku balzamas pats geriausias is visu kada nors bandytu nuplaunamu plauku balzamu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(domante4 @ 2008 11 06, 21:47)
4u.gif sveikutes.gal kas nors susiduret su riebiu plauku problemele??? g.gif nebezinau koki sampuna pirkti,kad pagelbetu ir nebereiketu kasdien plauti plauku doh.gif laukiu patarimu is savo patirties ax.gif aciu

O'raising riebiems plaukams
Klorane berods su citrina
Atsakyti
o gal zinote kas pagelbetu priziureti misrius plaukus...mat manieji prie saknu labai greit riebaluojasi, o galai sausi ir sausi, kiek bekerpi g.gif
Atsakyti
QUOTE(aaajurga @ 2008 11 06, 22:47)
o gal zinote kas pagelbetu priziureti misrius plaukus...mat manieji prie saknu labai greit riebaluojasi, o galai sausi ir sausi, kiek bekerpi  g.gif

plaukite plaukus svelniu sampunu (tokiu kuris per daug neissausintu bet kartu ir svariai isplautu), kauke ar balzama tepkite tik nuo vidurio plauku (stenkites kad nepatektu ant saknu), o galiukus labai daznai palepinkite aliejuku ar kokiu serumu, specialiai skirtu galiukams. Man tai padeda, nes kerpuosi pora kartu i metus bet galiukai nebuna siaubingai issauseje...

Atsiprasom uz off topic 4u.gif
Atsakyti