Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

http://www.prisimink...s.zinutes/79403

Va radau blink.gif

Komentarus ir foto perzvelkit doh.gif o man fructis balzamas taip patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Siaubas doh.gif
Gal zinote, kokie sampunai, parsiduodantys LT, yra be pavojingu medziagu blush2.gif
Kiek ziurejau, tai lietuviskuose sampunuose beveik visuose yra SLS doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaida: 24 rugsėjo 2008 - 16:47

Kazin kaip ant sudeties ta medziaga ivardinta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozyteaa: 24 rugsėjo 2008 - 16:47
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 24, 17:46)
Kazin kaip ant sudeties ta medziaga ivardinta  g.gif

Taip ir vadinasi Sodium Laureth Sulfate arba trumpinys SLS.
Atsakyti
Reikes eit apziuret nivea sampunus savo doh.gif ir visus kitus doh.gif
Atsakyti
Nu sakes mano net tas su pandom Naturals ir tame yra SLS! doh.gif tai ka kalbet..!?!!!!!!!!!!!!!!!! blink.gif unsure.gif
Atsakyti
SLS - Sodium Lauryl sulfate; Sodium Laureth sulfate kiek kitoks trumpinys
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 09 24, 17:54)
SLS - Sodium Lauryl sulfate;  Sodium Laureth sulfate kiek kitoks trumpinys

Bet kenksmingi abu vienodai smile.gif Tiesiog SLS dažniausiai vartojama.
Atsakyti
Pažiūrėjau savo turimus šampūnus -visuose radau to SLS blink.gif
Nu geras - su grindų plovikliu galvas plaunamės -taip išeina blink.gif
Pas mane šiu metu tokie šampūnai: Panthenol, Himalaya, Vichy, "Herbal essencies" ir "Sekrety prirody" - visuose antru iš eilės išvardytuoju sudėtyje paminėtas būtent tas Sodium Laureth Sulfate doh.gif Vadinasi sveikų, nekenkiančių šampūnų rinkoje kaip ir nėra. O dar kaip turiu įprotį galvą plautis kasdien ir dar su tuo SLS sudėtyje blink.gif Plikagalve įmanoma likti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheetah @ 2008 09 24, 19:02)
Pažiūrėjau savo turimus šampūnus -visuose radau to SLS  blink.gif
Nu geras - su grindų plovikliu galvas plaunamės -taip išeina  blink.gif
Pas mane šiu metu tokie šampūnai: Panthenol, Himalaya, Vichy, "Herbal essencies" ir "Sekrety prirody" - visuose antru iš eilės išvardytuoju sudėtyje paminėtas būtent tas Sodium Laureth Sulfate  doh.gif Vadinasi sveikų, nekenkiančių šampūnų rinkoje kaip ir nėra. O dar kaip turiu įprotį galvą plautis kasdien ir dar su tuo SLS sudėtyje  blink.gif Plikagalve įmanoma likti  doh.gif

sveikos as dabar naudoju marlies mioler nes kiek skaiciau ir kiek pasakojo drauge tai sitos visos firmos plauku priemones neturi nei laselio silikono o ir navalo nuo plauko nuo pries tai naudotu priemoniu sukaupto silikono.kolkas labai dziaugiuosi nes plaukai atsigavo labai blizga nors daziau juos pries pora menesiu
Atsakyti
Wash&go sito SLS nera, ka tik perziurejau savo sampunus biggrin.gif Visokiuose brangiuose, pvz clinique yra, o pigiausiame wash&go ner doh.gif

As manau, kad jeigu tai labai kenktu, tai paprasciausiai uzdraustu, bet matyt jo deda po labai nedaug g.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2008 09 24, 18:12)
As manau, kad jeigu tai labai kenktu, tai paprasciausiai uzdraustu, bet matyt jo deda po labai nedaug  g.gif

Tai vat butent kad jau uzdraude Dubajuje pvz.. unsure.gif
Atsakyti