http://www.prisimink...s.zinutes/79403
Va radau
Komentarus ir foto perzvelkit o man fructis balzamas taip patiko
Kazin kaip ant sudeties ta medziaga ivardinta
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 24, 17:46)
Kazin kaip ant sudeties ta medziaga ivardinta
Taip ir vadinasi Sodium Laureth Sulfate arba trumpinys SLS.
Reikes eit apziuret nivea sampunus savo ir visus kitus
Nu sakes mano net tas su pandom Naturals ir tame yra SLS! tai ka kalbet..!?!!!!!!!!!!!!!!!!
QUOTE(Eveline @ 2008 09 24, 17:54)
SLS - Sodium Lauryl sulfate; Sodium Laureth sulfate kiek kitoks trumpinys
Bet kenksmingi abu vienodai Tiesiog SLS dažniausiai vartojama.
Pažiūrėjau savo turimus šampūnus -visuose radau to SLS
Nu geras - su grindų plovikliu galvas plaunamės -taip išeina
Pas mane šiu metu tokie šampūnai: Panthenol, Himalaya, Vichy, "Herbal essencies" ir "Sekrety prirody" - visuose antru iš eilės išvardytuoju sudėtyje paminėtas būtent tas Sodium Laureth Sulfate Vadinasi sveikų, nekenkiančių šampūnų rinkoje kaip ir nėra. O dar kaip turiu įprotį galvą plautis kasdien ir dar su tuo SLS sudėtyje Plikagalve įmanoma likti
Pas mane šiu metu tokie šampūnai: Panthenol, Himalaya, Vichy, "Herbal essencies" ir "Sekrety prirody" - visuose antru iš eilės išvardytuoju sudėtyje paminėtas būtent tas Sodium Laureth Sulfate Vadinasi sveikų, nekenkiančių šampūnų rinkoje kaip ir nėra. O dar kaip turiu įprotį galvą plautis kasdien ir dar su tuo SLS sudėtyje Plikagalve įmanoma likti
QUOTE(Cheetah @ 2008 09 24, 19:02)
Pažiūrėjau savo turimus šampūnus -visuose radau to SLS
sveikos as dabar naudoju marlies mioler nes kiek skaiciau ir kiek pasakojo drauge tai sitos visos firmos plauku priemones neturi nei laselio silikono o ir navalo nuo plauko nuo pries tai naudotu priemoniu sukaupto silikono.kolkas labai dziaugiuosi nes plaukai atsigavo labai blizga nors daziau juos pries pora menesiu
Wash&go sito SLS nera, ka tik perziurejau savo sampunus Visokiuose brangiuose, pvz clinique yra, o pigiausiame wash&go ner
As manau, kad jeigu tai labai kenktu, tai paprasciausiai uzdraustu, bet matyt jo deda po labai nedaug
As manau, kad jeigu tai labai kenktu, tai paprasciausiai uzdraustu, bet matyt jo deda po labai nedaug
QUOTE(Twiggy @ 2008 09 24, 18:12)
Tai vat butent kad jau uzdraude Dubajuje pvz..