Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(Oliukė @ 2008 11 04, 17:44)
Naudoju sia serija user posted image
Esu labai patenkinta,plaukiukai  thumbup.gif

nematyta , negirdeta.kirpyklose perki?ir kokios kainos produktu? mirksiukas.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 11 04, 15:44)
Naudoju sia serija user posted image
Esu labai patenkinta,plaukiukai  thumbup.gif

o geras, as ir tokios nemacius lens.gif zinoma, ne LT perki.. ar klystu? Gali biski gal placiau papasakot kokiems plaukams skirta?
Atsakyti
jau ilga laika naudoju Londa sampuna garbanotiems plaukams - esu patenkinta, nes neissausina plauku, nereikia balzamo, galiu plauku neplaut kelias dienas
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 11 04, 22:44)
jau ilga laika naudoju Londa sampuna garbanotiems plaukams - esu patenkinta, nes neissausina plauku, nereikia balzamo, galiu plauku neplaut kelias dienas

Ilgas laikas tai čia kiek g.gif
Ir kodėl pasirinkai garbanotiems plaukams unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 11 04, 20:19)
nematyta , negirdeta.kirpyklose perki?ir kokios kainos produktu? mirksiukas.gif  g.gif

QUOTE(Dasha @ 2008 11 04, 22:13)
o geras, as ir tokios nemacius lens.gif zinoma, ne LT perki.. ar klystu? Gali biski gal placiau papasakot kokiems plaukams skirta?

Perku UK,viename Londono salone rolleyes.gif Serija kuria naudoju skirta dažytiems plaukams,turiu šampūną,kondicionierių,kaukę,serumą,kapsules,purškalus įvairius..ir viskuo begalo patenkinta thumbup.gif Plaukai labai blizga,pasidaro sveikesni,minkštučiai ir sveiki thumbup.gif Kainos unsure.gif na net nežinau aš dažniausiai perku po 2L,tai šampūnas išeina kažkur 35 svarai,kondicionierius 45 svarai,kaukės apie 20 svarų,serumai 30-45 svarai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oliukė: 05 lapkričio 2008 - 00:40
Gal kuri galit rekomenduot giliai valantį šampūną? ax.gif Ar naudojat tokius? Ar verta? Visai norėčiau išbandyt...
Atsakyti
QUOTE(sandddra @ 2008 11 05, 09:13)
Gal kuri galit rekomenduot giliai valantį šampūną? ax.gif Ar naudojat tokius? Ar verta? Visai norėčiau išbandyt...

Šitas geras Joico K-PakChelating Shampoo, bet su juo reikėtų naudoti Joico atstatomąjį balzamą ar kaukę. REzultatas būna 100 thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif o kaip suprasti "giliai valantis sampunas" ax.gif g.gif
gal galetumet parekomenduoti sampuna labai besiriebaluojantiems plaukams(paauglei) g.gif aciu aciuks.gif
o savo plaukams naudoju Goldwell sampunus,kaukes.tai man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 11 05, 01:13)
Ilgas laikas tai čia kiek  g.gif
Ir kodėl pasirinkai garbanotiems plaukams  unsure.gif

mano yra garbanoti, tiksliau - banguoti plaukai tongue.gif
o ilgas laikas - apie 2 men
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 11 05, 01:39)
Perku UK,viename Londono salone rolleyes.gif  Serija kuria naudoju skirta dažytiems plaukams,turiu šampūną,kondicionierių,kaukę,serumą,kapsules,purškalus įvairius..ir viskuo begalo patenkinta thumbup.gif  Plaukai labai blizga,pasidaro sveikesni,minkštučiai ir sveiki thumbup.gif  Kainos  unsure.gif  na net nežinau aš dažniausiai perku po 2L,tai šampūnas išeina kažkur 35 svarai,kondicionierius 45 svarai,kaukės apie 20 svarų,serumai 30-45 svarai rolleyes.gif

Oliuke, kaip tas kapsules naudoji? nusipirkau, uztepiau 1 ant sausu svariu plauku - 0 efekto unsure.gif Gal kazka ne taip darau unsure.gif g.gif
jei ka domina ta SEAH serija, tai galima parsisiust is www.lookfantastic.com 4u.gif
Atsakyti
O kaip jums Gliss Kur Asia Beauty sampunas?
Atsakyti
QUOTE(domante4 @ 2008 11 05, 09:44)
4u.gif o kaip suprasti "giliai valantis sampunas" ax.gif  g.gif

Čia tokie šampūnai, kurie atidaro plauką ir išvalo visokius formavimo priemonių, kalkių likučius. Tokius seniau tik kirpyklose naudodavo, nes išplauti plaukus tokiu šampūnu tik pirmas procedūros etapas. Principas toks - atidaro plauką, išvalo ir jį po to prisotina drėkinančiom ir maitinančiom medžiagom.
Kartais pasidarau savo plaukams tokią procedūrą su Joico priemonėm, rezultatas nerealus wub.gif plaukai atrodo sveikai, švelnūs, blizgantys ir svarbiausia efektas tikrai nedingsta po kito plovimo.
Atsakyti