Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(coffee @ 2008 10 24, 07:33)
labiausiai patiko Margaritos su kiaušiniais ir head&shoulders

Kuom? 4u.gif
Atsakyti
Siaip mano plaukai neisrankus,visi beveik tinka,na as pigiausiu neperku,bet keitineju vidutiniu kainu (iki 10lt perku) ax.gif
Atsakyti
Daugumoje sampunu yra ta medziaga SLS- SODIUM LAURETH SULFATE... blink.gif O kurie sampunai be ju?...gal kuri jau istyrinejote?, tai parasykit.
Atsakyti
NOAH sampune nera jokiu SLS ir jis kvepia kaip vaistais, eteriniais aliejais... Man o gimdymo labai slinko plaukai, tai nusipirkau NOAH su levandu eteriniais aliejais ir ka, nebeslenka. Zinoma naudojau ir kitu begale proceduru. Bet esme ta, kad kai tik pradedu plauti su sampunu turinciu SLS (o maximiniu sampunu daug metu neperku) ir vel pradeda slinkti plaukai. Tai va, radau kas tinka ir patinka ir dabar labai patidziai rinksiuosi sampunus
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2008 10 22, 13:21)
neseniai nusipirkau sampuniuka su auksniniu usu (is EUROKOS, apie 15 litu kainavo), drauge pasake kad ta zole baisiai stebuklinga mirksiukas.gif ir galiu pasakyti kad nenusivyliau, labai geras galvos odai, svariai isplauna, bet visiskai neerzina (kas man paprastai labai daznai nutinka). Tik minusas kad skystokas ir pakankamai daug iseina, bet siaip jis man  thumbup.gif

apie tokį ir aš girdėjau. o kaip buteliukas atrodo?
Atsakyti
QUOTE(kerera @ 2008 10 24, 21:33)
NOAH sampune nera jokiu SLS ir jis kvepia kaip vaistais, eteriniais aliejais... Man o gimdymo labai slinko plaukai, tai nusipirkau NOAH su levandu eteriniais aliejais ir ka, nebeslenka. Zinoma naudojau ir kitu begale proceduru. Bet esme ta, kad kai tik pradedu plauti su sampunu turinciu SLS  (o maximiniu sampunu daug metu neperku) ir vel pradeda slinkti plaukai. Tai va, radau kas tinka ir patinka ir dabar labai  patidziai rinksiuosi sampunus

kokia jo kaina? kokiems plaukams skirta? neriebina ju?
Atsakyti
Aš sau labai sunkiai atitaikau šampūnus.Tai niežti, tai slenka kuokštais, tai susiriebina iškart išdžiovinus.Tai iš šampūnų dabar apsistojau ties Pantene PRO-V Anti breakage.Plaukai švelnūs, ilgai nesusiriebaluoja.O kondicionierių Mineral Beauty System Dead sea cosmetics conditionier, nu žinokit stebuklingas, plaukai po jo wub.gif Jau net skalaujant nesinori rankų nuo plaukų atitraukt.Turiu ir šampūną, bet netiko, kadangi labai stipriai slinko nuo jo plaukai, gaila, nes naudojant abi priemones kartu rezultatas buvo stulbinantis..o to SLS ar kaip ten ant kondicionieriaus nematau , kad būtų, o ant šampūno (to pantene) yra ammonium laureth sulfate , bet ne sodium.
Foto priemonių, kurias dabar naudoju:
Šampūnas
http://www.handbag.c...mp;fileId=38332

Kondicionierius
http://www.mineralbe...onditioner.html

Ir šampūnas, kuris, deja, netiko.
http://www.mineralbe...hair/hairb2.jpg
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2008 10 23, 16:06)
Sveikos 4u.gif  gal kuri naudojat Umberto Giannini melynos linijos tiesinanti sampuna?  ax.gif  turiu plauku kremuka, tai jis man tobulas wub.gif  kokie atiliepimai butu apie ta sampuna?

Nieko nezinot apie sita sampuna? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 10 24, 23:51)
kokia jo kaina? kokiems plaukams skirta? neriebina ju?

Plauku tipui reikia paciam issirinkti, koks tiks. Yra 3 rusiu. Kaip minejau, as naudoju nuo slinkimo su levandu eteriniu aliejumi bei kondicionieriu su jogurtu, nes mano sausi galiukai ir labai riebios saknys. Kaina 35 litai kirykloje, yra ir Kristianoje, bet kainytes nezinau. O ar riebina nezinau, as plaunu kas antra diena plaukus, labiau riebaluotis tikrai neradejo. Kai tik sakyciau antra diena dar man jie padorus buna.
Atsakyti
QUOTE(ginariukas @ 2008 10 24, 17:31)
Daugumoje sampunu yra ta medziaga SLS- SODIUM LAURETH SULFATE... blink.gif O kurie sampunai be ju?...gal kuri jau istyrinejote?, tai parasykit.

"maximiniam" wash&go nera ax.gif

Kerera, o kur galima nusipirkt NOAH sampuno? tongue.gif
Atsakyti
ko jus del to SLS panikuojat?? Kad ji pila i grindu ploviklius, tai dar nereiskia, kad jie kenksmingi.. SLS juk yra tik medziaga kuri skatina putojima.. Nesuprantu ko taip panikuot reik... Tas silikonas daug blogiau nei SLS blink.gif
Atsakyti
o silikono šampūnuose būna? o kam jis ten?
Atsakyti