Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(emiliuxas @ 2008 10 21, 04:10)
nezinau kur LT galima gauti, bet tikrai zinau kad galima pirkti internetu.linija atrodo taip  http://www.aveda.com...CT_ID=PROD12727    sios prekes patiks jei megstat naturalias prekes, patinka stiprokas zoleliu kvapas ir susirasit tinkama linija savo plaukams. aveda turi labai daug sampunu.

Tai LT turbūt net nėra verysad.gif
Atsakyti
man geriausias Vella special profesional smile.gif
plaukuciai labai svelnus, zvilga ir lengvai sukuojami smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuolė @ 2008 10 21, 17:02)
Tai LT turbūt net nėra  verysad.gif

braškėse parduoda, jei neturit kreditinės kortelės, galiu padėt užsakyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2008 10 21, 21:23)
braškėse parduoda, jei neturit kreditinės kortelės, galiu padėt užsakyt mirksiukas.gif

man atrodo kad kazkuri minejo kad lygtais vilnuj kazkokiam viesbucio spa centre prekiauja aveda kosmetika. Ir nors kosmetika brangiman ji pateisino visus lukescius, pvz. sampuno reikia tikrai mazai palyginus su kokiais frukciais, tai ir uztenka bent du kart ilgiau
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2008 10 22, 04:17)
man atrodo kad kazkuri minejo kad lygtais vilnuj kazkokiam viesbucio spa centre prekiauja aveda kosmetika. Ir nors kosmetika brangiman ji pateisino visus lukescius, pvz. sampuno reikia tikrai mazai palyginus su kokiais frukciais, tai ir uztenka bent du kart ilgiau

aš jau braškėse žiūrinėdama buvau susigundžius, manau,kad reikės bandyt bigsmile.gif kurį naudojat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2008 10 21, 21:23)

Kiek tas šampūnas kainuotų iš "Braškių"? Dabar reikia pabaigti savo šampūnus, o po to norėčiau išbandyti tą Avedą ax.gif
Atsakyti
neseniai nusipirkau sampuniuka su auksniniu usu (is EUROKOS, apie 15 litu kainavo), drauge pasake kad ta zole baisiai stebuklinga mirksiukas.gif ir galiu pasakyti kad nenusivyliau, labai geras galvos odai, svariai isplauna, bet visiskai neerzina (kas man paprastai labai daznai nutinka). Tik minusas kad skystokas ir pakankamai daug iseina, bet siaip jis man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuolė @ 2008 10 22, 08:20)
Kiek  tas šampūnas kainuotų iš "Braškių"? Dabar reikia pabaigti savo šampūnus, o po to norėčiau išbandyti tą Avedą  ax.gif

ten siuntimas nemokamas, o šampūnų kainos nuo 17 iki 34 dolerių.
Atsakyti
va avedos puslapiukas, jei skaitai angliskaitai ten parasyta daug mas issamiai http://www.aveda.co....pl?ngextredir=1
Atsakyti
Sveikos 4u.gif gal kuri naudojat Umberto Giannini melynos linijos tiesinanti sampuna? ax.gif turiu plauku kremuka, tai jis man tobulas wub.gif kokie atiliepimai butu apie ta sampuna?
Atsakyti
Man Tigi Dumb Blonde wub.gif
Atsakyti
labiausiai patiko Margaritos su kiaušiniais ir head&shoulders
Atsakyti