Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(limbi @ 2008 10 19, 20:19)
Nu lauksiu atsiliepimų biggrin.gif

gut, patiko jis man, tikrai ispute galvele smile.gif plaukai, aisku, nepasidare ispudingo svelnumo, bet man jo ir nereikia. su kondicionierium gal kitoks rezultatas butu, bet kadangi jo nenaudoju, tai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zakkis @ 2008 10 20, 12:04)
gut, patiko jis man, tikrai ispute galvele smile.gif  plaukai, aisku, nepasidare ispudingo svelnumo, bet man jo ir nereikia. su kondicionierium gal kitoks rezultatas butu, bet kadangi jo nenaudoju, tai... smile.gif

Tai va, kad reikėtų kondicionieriaus, plaukučiai būtų super mirksiukas.gif. Aš nepirkau jo vien dėl to, kad pas mane ir taip marios kondicionierių, kaukių (net po litrą doh.gif ), todėl teks naudoti kitų firmų.
Atsakyti
QUOTE(Zakkis @ 2008 10 20, 12:04)
gut, patiko jis man, tikrai ispute galvele smile.gif  plaukai, aisku, nepasidare ispudingo svelnumo, bet man jo ir nereikia. su kondicionierium gal kitoks rezultatas butu, bet kadangi jo nenaudoju, tai... smile.gif

O čia sarmoj pirkai? Kokia kaina? smile.gif
Atsakyti
Aš "Samy" šampūną pirkau "Sarmoje", jų yra kelių rūšių smile.gif. Mokėjau 26 litukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksuolė: 20 spalio 2008 - 12:38
QUOTE(Auksuolė @ 2008 10 20, 12:29)
Tai va, kad reikėtų kondicionieriaus, plaukučiai būtų super  mirksiukas.gif. Aš nepirkau jo vien dėl to, kad pas mane ir taip marios kondicionierių, kaukių (net po litrą  doh.gif ), todėl teks naudoti kitų firmų.

ryt bandysiu kauke uzsidet ant galiuku, gal kitas vaizdas bus
Atsakyti
pasisiaususiems plaukams Avedos sampunas smothing thumbup.gif , labai man patinka
Atsakyti
man patiko natura siberica sausiems plaukams+apimtis. po jo galiu nenaudot balzamo, visiskai nenusausina plauko, nesivelia ir nera kitu iprastu problemu, kurios kartais islieka net ir po kaukiu naudojimo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 10 20, 18:26)
man patiko natura siberica sausiems plaukams+apimtis. po jo galiu nenaudot balzamo, visiskai nenusausina plauko, nesivelia ir nera kitu iprastu problemu, kurios kartais islieka net ir po kaukiu naudojimo  thumbup.gif

kur toki gera daikta nurovei?
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2008 10 20, 18:30)
kur toki gera daikta nurovei?

visur yra - kosmadoj, eurovaistinej akropoly, parduotuvej "Martina", taip pat maciau bazej kaune. kaina apie 23 lt, siaip bazej uz 15 lt pirkau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2008 10 20, 18:16)
pasisiaususiems plaukams Avedos sampunas smothing  thumbup.gif , labai man patinka

Kur jo yra, ir kokia kaina? mirksiukas.gif
Atsakyti
nezinau kur LT galima gauti, bet tikrai zinau kad galima pirkti internetu.linija atrodo taip http://www.aveda.com...CT_ID=PROD12727 sios prekes patiks jei megstat naturalias prekes, patinka stiprokas zoleliu kvapas ir susirasit tinkama linija savo plaukams. aveda turi labai daug sampunu.
Atsakyti
O man Nivea plauku sampunai tinka ypac tikdavo su ruzavu dangtuku, bet db jo reik paieskok, nes yra tik kitokie dangtukai
Atsakyti