Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(Dezdemona* @ 2008 10 15, 19:30)
Apvalute, prasei atsiliepimu apie londa garbanotu plauku sampuna tai jie tikrai geri. Puikiai isplauna, graziai garbanos susisuka, plaukai svelnus(bet naudojau ir toki pati balzama)

prisijungiu prie tavo pagyru siam sampunaui, tik as naudoju be balzamo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 10 15, 17:35)
O ką jie plaukams daro? Purina ar glotnina labiau? smile.gif

Glotnina, bet neriebina plauko wub.gif wub.gif labai gražiai blizga, labai kvepia ir labai atsigauna plaukai (naudoju apie 2 menesius).
Atsakyti
Gal kas nors turite idėjų apie Lakme šampūnų kokybę? g.gif Radau lyg ir neblogą pasiūlymą ir neblogą aprašymą, bet kažkaip baisu pirkti didelį kiekį mastau.gif Šitas.
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 10 16, 13:11)
Gal kas nors turite idėjų apie Lakme šampūnų kokybę? g.gif Radau lyg ir neblogą pasiūlymą ir neblogą aprašymą, bet kažkaip baisu pirkti didelį kiekį mastau.gif Šitas.

Lakme šampūnų tai nebandžiau, bet Lakme kaukė tai mano plaukams netiko ax.gif
Atsakyti

girdejau prastu atsiliepimu apie juos schmoll.gif
Atsakyti
Tai gerai, kad sugalvojau paklausti blink.gif Nes būčiau tikrai nusipirkusi ir po to save graužusi, kad š... pobrangiai nusipirkau unsure.gif

Ačiū atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
man geriausias Vichy Dercos sampunas thumbup.gif is pradziu naudojau viena nuo pleiskanu, paskui nusipirkau kitoki, nuo slinkimo ir suteikiancio plaukams gyvybingumo. Negaliu atsidžiaugt lotuliukas.gif thumbup.gif
Pamirsau, ka reiskia tureti galvos odos ir plauku problemu.
Atsakyti

O man va LAKME produktai labai tinka... Matyt nuo plauko priklauso... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 10 16, 13:23)
girdejau prastu atsiliepimu apie juos  schmoll.gif

man netiko ir nepatiko lakme:)
Atsakyti
nusipirkau sian SAMY sampuna purininti, ziuresiu kas per velniava biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zakkis @ 2008 10 19, 20:14)
nusipirkau sian SAMY sampuna purininti, ziuresiu kas per velniava biggrin.gif

Nu lauksiu atsiliepimų biggrin.gif
Atsakyti