as dabar naudoju L'Occitane sampuna normaliems plaukas su 5 eteriniais aliejais ir toki pat balzama, tik skirta sausiems plaukams. Man jie labai patinka, ir kol kas nelabai norietusi grizti prie supermarketu "brandu". Bet kaina nemaza (uz abu sumokejau apie 100 Lt)
man tinka ir patinka Londa garbanotu plauku sampunas ir Rasos naturaliu plauku sampunas
QUOTE(Tiffany @ 2008 10 15, 14:38)
man tinka ir patinka Londa garbanotu plauku sampunas ir Rasos naturaliu plauku sampunas
Jo, kai mane prismaugia asmenine ekonomine krize, as irgi renkuosi Margarita sampunus ir balzamus. Man ju alaus balzamas is viso superinis
QUOTE(Rasamargarita @ 2008 10 15, 15:23)
as dabar naudoju L'Occitane sampuna normaliems plaukas su 5 eteriniais aliejais ir toki pat balzama, tik skirta sausiems plaukams. Man jie labai patinka, ir kol kas nelabai norietusi grizti prie supermarketu "brandu". Bet kaina nemaza (uz abu sumokejau apie 100 Lt)
Aš irgi į nieką jų neiškeisčiau
QUOTE(egluciukas @ 2008 10 15, 16:57)
Aš irgi į nieką jų neiškeisčiau
O ką jie plaukams daro? Purina ar glotnina labiau?
QUOTE(Rasamargarita @ 2008 10 15, 15:41)
Jo, kai mane prismaugia asmenine ekonomine krize, as irgi renkuosi Margarita sampunus ir balzamus. Man ju alaus balzamas is viso superinis
manes krize tikrai nespaudzia, bet kiek teko bandyti brangiu ir garsiu plauku prieziuros priemoniu - lieku istikima nelabai brangiems ir man tinkantiems produktams
Man labai patiko Loreal prof. serijos sampunas nuo saules, taip pat absolute repair - jiems skiriu I vieta. II vieta atitenka - mil mil sampunui nuo saules ir Tigi dumb blond.
QUOTE(Apvalute @ 2008 10 15, 19:20)
Man labai patiko Loreal prof. serijos sampunas nuo saules, taip pat absolute repair - jiems skiriu I vieta. II vieta atitenka - mil mil sampunui nuo saules ir Tigi dumb blond.
Apvalute, prasei atsiliepimu apie londa garbanotu plauku sampuna tai jie tikrai geri. Puikiai isplauna, graziai garbanos susisuka, plaukai svelnus(bet naudojau ir toki pati balzama)
Išsiploviau galvą su vakar pirktu "Samy" šampūnu, norėjau sužinoti koks poveikis, būtent šampūno, jokio kondicionieriaus nenaudojau (ko nedariau jau daug metų). Na ir ką, plaukai blizga ir susitvarkyti nebuvo sunku, tik tas mano plaukų galų pūtimasis . Manau su kondicionieriumi rezultatas turėtų būti tikrai neblogas, be to mačiau ir aliejukas dar yra
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 10 15, 20:30)
Apvalute, prasei atsiliepimu apie londa garbanotu plauku sampuna tai jie tikrai geri. Puikiai isplauna, graziai garbanos susisuka, plaukai svelnus(bet naudojau ir toki pati balzama)
o Tavo plaukai labai sausi?
QUOTE(Apvalute @ 2008 10 15, 23:39)
o Tavo plaukai labai sausi?
Anksciau buvo labai sausi, dabar jau gerokai pasitaise tik galiukai visdar sausoki