Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(Rozetuke @ 2008 10 13, 14:49)
As Kaune pirkau kosmetikos isparduotuveje Laisves al.

Ačiū, jau Sarmoj radau, kaip tik 20% nuolaida pasitaikė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliux @ 2008 10 13, 16:58)
Man pats geriausias sampunas ir balzamas plaukams yra is Body Shop parduotuves su medumi nualintiems pazeistiems plaukams.As jau antra karta pirkausi sias priemones,net kirpeja ir ta isgyre sako,kad gerai atsigavo plaukai.Aisku dar visada tepu aliejuka galiukams

o jis purinantis ar glotninantis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2008 10 13, 19:21)
Ačiū, jau Sarmoj radau, kaip tik 20% nuolaida pasitaikė  smile.gif

Ir kiek kainuoja su nuolaida? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuolė @ 2008 10 13, 19:17)
Ir kiek kainuoja su nuolaida?  ax.gif

Su nuolaida mokėjau po 23.04 lt (už šampūną ir kondicionierių) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 10 13, 21:01)
o jis purinantis ar glotninantis?  4u.gif

Na mano plaukai tiesus ir tokie is saves glotnus,tai sis sampunas nepasakyciau kad labai papurentu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2008 09 24, 18:12)
Wash&go sito SLS nera, ka tik perziurejau savo sampunus  biggrin.gif  Visokiuose brangiuose, pvz clinique yra, o pigiausiame wash&go ner  doh.gif

As manau, kad jeigu tai labai kenktu, tai paprasciausiai uzdraustu, bet matyt jo deda po labai nedaug  g.gif

drinks_cheers.gif wash and go jo neturi thumbup.gif as irgi katik patikrinau. bet man jis netinka verysad.gif
Atsakyti
gal ka galetumet patart? man reikia sampuno mazdaug glotninancio, kad galva nenieztetu,nes jau isprotet baigiu doh.gif ir,kad nuo pleiskanu butu... (nors tiksliai nezinau ar ten tikrai jos, gal oda kai nusikasau... g.gif )
QUOTE(nataliux @ 2008 10 13, 22:27)
Na mano plaukai tiesus ir tokie is saves glotnus,tai sis sampunas nepasakyciau kad labai papurentu...  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozyteaa: 14 spalio 2008 - 08:18
QUOTE(mylimukeA @ 2008 10 13, 20:30)
Su nuolaida mokėjau po 23.04 lt (už šampūną ir kondicionierių)  smile.gif

Kažin, ar dar tebėra šita nuolaida, lėkčiau šiandien nusipirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuolė @ 2008 10 14, 10:29)
Kažin, ar dar tebėra šita nuolaida, lėkčiau šiandien nusipirkti ax.gif

Manau, kad dar tikrai bus nuolaida 4u.gif Nors vakar Akropolio Sarmoj kondicionierių garbanotiems plaukams paskutinį paėmiau, tai matyt neblogai perka biggrin.gif
Atsakyti
Rekomeduokit koki sampuna ir balzama labai sausiems plaukams, ir kad neatsirastu pleiskanu, speju kad turiu jautria galvos oda. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Divaaa: 14 spalio 2008 - 15:02
Buvau "Sarmoje" ieškoti "Careline" šampūno, bet konsultantė sakė, kad tokio išvis pas jų nebūna, tai nusipirkau visai tokį nematytą - "Samy", paskaičiau suviliojo aprašymas. Tai lyginantis šampūnas ypač sausiems, besiveliantiems plaukams bigsmile.gif . Mačiau dar yra ir kitų šios firmos priemonių-kondicionierių, serumų, bet kadangi dar savo turiu kitokių, tai nepirkau. Pirmiausia išbandysiu šampūną, nors reikėtų ir tos pačios firmos kondicionierių naudoti, o tai nelabai suprasiu poveikio to šampūno g.gif . Štai toks, gal kuri turite? ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksuolė: 14 spalio 2008 - 18:26
QUOTE(Auksuolė @ 2008 10 14, 19:24)
Buvau "Sarmoje" ieškoti "Careline" šampūno, bet konsultantė sakė, kad tokio išvis pas jų nebūna, tai nusipirkau visai tokį nematytą - "Samy", paskaičiau suviliojo aprašymas. Tai lyginantis šampūnas ypač sausiems, besiveliantiems plaukams  bigsmile.gif . Mačiau dar yra ir kitų šios firmos priemonių-kondicionierių, serumų, bet kadangi dar savo turiu kitokių, tai nepirkau. Pirmiausia išbandysiu šampūną, nors reikėtų ir tos pačios firmos kondicionierių naudoti, o tai nelabai suprasiu poveikio to šampūno  g.gif . Štai toks, gal kuri turite?  ax.gif
user posted image

luksiu atsiliepimu bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti