Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo rėmai

QUOTE(ssamantaa @ 2009 11 01, 13:11)
Ten nesisuka.
medžiaga įtempti reikia užlijavus ant tų lipduku, jei nepakanka gali užsivinioti ir tik tada priklijuoti  smile.gif
Žodžiu, nemoku paaiškinti biggrin.gif  jei reikia galėsiu nufotkinti  rolleyes.gif

bigsmile.gif atrodo supratau, ten tie lipukai pritvirtinti. Isradingai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 11 01, 14:35)
bigsmile.gif atrodo supratau, ten tie lipukai pritvirtinti. Isradingai  mirksiukas.gif

Puiku kad supratai smile.gif
Ačiū, parodyk savo "stakles" lotuliukas.gif ax.gif
Jei dar nedėjai čia smile.gif
Atsakyti
ssamantaa tu saunuole. as is tikro net neisivaizdavau kaip ji paciai pasidaryt
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 11 01, 13:45)
Puiku kad supratai smile.gif
Ačiū, parodyk savo "stakles"  lotuliukas.gif  ax.gif
Jei dar nedėjai čia  smile.gif

Rodaus ax.gif
user posted image
Nieko ypatingo, pats remas 60 x 35 cm, nors galetu buti vertikaliai ir siauresnis, tada galima butu ir mazesni darbeli ant remo siuvinet g.gif truputi nepatogu kad skersinis apacioj, kojoms trukdo biggrin.gif bet zinot kaip buna, noriu noriu, reikia, jamam! lotuliukas.gif o paskui besinaudojant islenda visokie trukumai, bet is esmes geras daiktas bigsmile.gif
Atsakyti
MB vis kita nauja rema darydamas vis ka nors patobulina. Tai laukiu super truper remo, jis jau jo planuose
Atsakyti
o sakykit kokia mazdaug zaliavu kaina gavosi remams? kur jas pirkot?
Atsakyti
QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2010 02 26, 11:38)
o sakykit kokia mazdaug zaliavu kaina gavosi remams? kur jas pirkot?

nepigios.senukuose,baughof.....ziurint kokias medziagas perki
Atsakyti
uz darba vaikinui atsilyginsiu kitaip, mes cia jau susitarem blush2.gif slifavimo popieriu, laka as jau turiu.. man idomi tu medienu kaina, varztu.. ir ar paciam reikia is medzio tuos pagaliukus is kuriu remas susideda issidrozt ar kaip cia pasakyt ar toks jau gatavas buna pirkti.. noreciau darytis kazka panasaus i metijos rema, labai patiko jis man.. tik idomu kur tokia mediena gauti.. svarstau ar prasyt visgi kad bandytu man ta rema pagamint ar apsieisiu..
Atsakyti
Laba, štai pagaliau po pusės metų prašymų padarytas rėmas smile.gif kolkas atrodo taip, o vėliau dar bus tobulinamas.
user posted image
Net keista, kad kai siuvinėji nereikia laikyti kanvos rankose, o iš karto galiu su abiem rankom siuvinėti smile.gif tiktai dar kolkas nepatogu kai reikia siūla nukirpti ar užtvirtinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arkane @ 2010 06 30, 19:50)
Laba, štai pagaliau po pusės metų prašymų padarytas rėmas smile.gif kolkas atrodo taip, o vėliau dar bus tobulinamas.

Net keista, kad kai siuvinėji nereikia laikyti kanvos rankose, o iš karto galiu su abiem rankom siuvinėti smile.gif tiktai dar kolkas nepatogu kai reikia siūla nukirpti ar užtvirtinti smile.gif

Arkane, reiktų įdėti tokias detalytes - jos padėtų netrukdomai rėmą apsukti 4u.gif

Tą detalytę pažymėjau rodykle 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Džeine, o ant ko tau laikosi kanva? na taip idomiai ant kažkokios raudonos medžiagos itempta smile.gif
Ačiū Metija, parodysiu tavo siuloma detalyte draugui, gal padarytu kad lengviau butu apversti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arkane: 01 liepos 2010 - 11:01
Sveikutės 4u.gif Kaip jūs gražiai darbuojatės su rėmais, smagu žiūrėti, užsimaniau ir aš. Tik vis nedrįstu įsigyti. Su rėmeliu bandžiau siuvinėti, tai man nei šis nei tas, nepatogu nors tu ką doh.gif O su tuo rėmu tikrai taip patogu? Ar buvo kam nors, kad jis taip sakant "neprilipo"? ax.gif blush2.gif
Atsakyti