Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo rėmai

Galiu pasidalinti savo patirtimi... aš prie rėmo (aplink) prisiuvau darbinę medžiagą, o prie jos siuvinėjamo darbelio medžiagą prisegu su žiogeliais (grafkėmis). Lengva nuimti ir uždėti.
Tikiuosi kažkiek padėsiu.
Atsakyti
as spaudziu vyra , kad pagamintu man rema gun_smilie.gif biggrin.gif jis visus mano pomegius toleruoja ir padeda rinkt informacija net smile.gif
thumbup.gif saunuoles merginos, kurios pacios susimeistravot remus. as niekaip nesugebeciau schmoll.gif man reik vyriskos pagalbos.
kokiu ismatavimu dazniausiai darotes remus? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 07 16, 10:43)
  kokiu ismatavimu dazniausiai darotes remus? g.gif  unsure.gif

pagal tai kokius darbelius siuvineji arba ploti derinu taip kad subine tilptu po remu tongue.gif
turiu 60cm plocio skersinukus ir 90cm, skersinius pagaliukus galima keist
Atsakyti
Nežinojau, kad siuvinėjimo rėmų tema egzistuoja... Labai fainų rėmų pirmuose puslapiuose prirodyta... Ypač, tas, kur jau kaip koks universalas - ir su padidinimo stiklu, ir su vieta siūlams, bei atskira vieta schemoms.

Tai jau jei ištraukėt temą į dienos šviesą, pasirodysiu ir šioj temoj, kokį ant lovos pastatomą rėmą prieš porą savaičių man sumeistravo vyras:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 19 liepos 2009 - 17:24
uzduosiu vyro klausima. ar nejuda ir neklypuoja is sonus, kai tik toks sutvirtinimas tera? 4u.gif ar ppo kiek tai laiko pradeda judeti? nezinau ar suprantamai parasiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 07 20, 12:00)
uzduosiu vyro klausima. ar nejuda ir neklypuoja is sonus, kai tik toks sutvirtinimas tera? 4u.gif ar ppo kiek tai laiko pradeda judeti? nezinau ar suprantamai parasiau blush2.gif

tai čia jau geras sutvirtinimas (tas metalinis) biggrin.gif Nekrypuoja, nors dar neseniai jį turiu. Juk jis nėra aukštas - statomas ant lovos, o ne ant grindų. va, be to metalinio fiksatoriaus tai nestabiliai laikėsi ir sviro žemyn. Bet yra kas daro tokios konstrukcijos rėmus be jokio metalinio sutvirtinimo ir sako, kad nesvyra.
Atsakyti
pagaliau MB sumeistravo rema clap.gif assa.gif biski dar bus pakoregavimo darbu.. o dabar pasirodau biggrin.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Pries pora savaiteliu MB sukonstravo kojytes mano remui. Buvo pilnos kelnes laimes thumbup.gif Dabar turiu savo "kalvarata" wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 07 19, 18:23)
Nežinojau, kad siuvinėjimo rėmų tema egzistuoja... Labai fainų rėmų pirmuose puslapiuose prirodyta... Ypač, tas, kur jau kaip koks universalas - ir su padidinimo stiklu, ir su vieta siūlams, bei atskira vieta schemoms.

Tai jau jei ištraukėt temą į dienos šviesą, pasirodysiu ir šioj temoj, kokį ant lovos pastatomą rėmą prieš porą savaičių man sumeistravo vyras:

Koks fainas! thumbup.gif noreciau ir as tokio..jau prasiau draugo kad padarytu, truputi mylia kad nezino net kaip atrodo ir ismatavimu, bet jauciu priprasysiu cia parodzius nuotraukas. Tik vat Metija, paklaust noreciau. Kaip tvirtini medizaga prie tu apvaliu skersiniu?
Atsakyti
Ir vakar parsinešiau rėmą iš mokyklos, kurį per darbu pamokas pati pasidariau wink.gif
Iš viso dabar turiu du, vieną padarė tėtis, didesniems darbams, o šis smulkesniems
user posted image
Atsakyti
ssamantaa, va cia tai saunuole thumbup.gif as pati nesugebejau pasidaryt, MB prispaust irgi neisejo, teko pirkt hihihi.gif tik ar tie skersiniai remo sukasi kad medziaga itempt eitu? ten panasu kad paprastai pritvirtinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 11 01, 02:40)
ssamantaa, va cia tai saunuole  thumbup.gif as pati nesugebejau pasidaryt, MB prispaust irgi neisejo, teko pirkt hihihi.gif tik ar tie skersiniai remo sukasi kad medziaga itempt eitu? ten panasu kad paprastai pritvirtinti  g.gif

Ten nesisuka.
medžiaga įtempti reikia užlijavus ant tų lipduku, jei nepakanka gali užsivinioti ir tik tada priklijuoti smile.gif
Žodžiu, nemoku paaiškinti biggrin.gif jei reikia galėsiu nufotkinti rolleyes.gif
Atsakyti