Galiu pasidalinti savo patirtimi... aš prie rėmo (aplink) prisiuvau darbinę medžiagą, o prie jos siuvinėjamo darbelio medžiagą prisegu su žiogeliais (grafkėmis). Lengva nuimti ir uždėti.
Tikiuosi kažkiek padėsiu.
as spaudziu vyra , kad pagamintu man rema jis visus mano pomegius toleruoja ir padeda rinkt informacija net
saunuoles merginos, kurios pacios susimeistravot remus. as niekaip nesugebeciau man reik vyriskos pagalbos.
kokiu ismatavimu dazniausiai darotes remus?
saunuoles merginos, kurios pacios susimeistravot remus. as niekaip nesugebeciau man reik vyriskos pagalbos.
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 07 16, 10:43)
pagal tai kokius darbelius siuvineji arba ploti derinu taip kad subine tilptu po remu
turiu 60cm plocio skersinukus ir 90cm, skersinius pagaliukus galima keist
Nežinojau, kad siuvinėjimo rėmų tema egzistuoja... Labai fainų rėmų pirmuose puslapiuose prirodyta... Ypač, tas, kur jau kaip koks universalas - ir su padidinimo stiklu, ir su vieta siūlams, bei atskira vieta schemoms.
Tai jau jei ištraukėt temą į dienos šviesą, pasirodysiu ir šioj temoj, kokį ant lovos pastatomą rėmą prieš porą savaičių man sumeistravo vyras:
Tai jau jei ištraukėt temą į dienos šviesą, pasirodysiu ir šioj temoj, kokį ant lovos pastatomą rėmą prieš porą savaičių man sumeistravo vyras:
uzduosiu vyro klausima. ar nejuda ir neklypuoja is sonus, kai tik toks sutvirtinimas tera? ar ppo kiek tai laiko pradeda judeti? nezinau ar suprantamai parasiau
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 07 20, 12:00)
uzduosiu vyro klausima. ar nejuda ir neklypuoja is sonus, kai tik toks sutvirtinimas tera? ar ppo kiek tai laiko pradeda judeti? nezinau ar suprantamai parasiau
tai čia jau geras sutvirtinimas (tas metalinis) Nekrypuoja, nors dar neseniai jį turiu. Juk jis nėra aukštas - statomas ant lovos, o ne ant grindų. va, be to metalinio fiksatoriaus tai nestabiliai laikėsi ir sviro žemyn. Bet yra kas daro tokios konstrukcijos rėmus be jokio metalinio sutvirtinimo ir sako, kad nesvyra.
QUOTE(Metija @ 2009 07 19, 18:23)
Nežinojau, kad siuvinėjimo rėmų tema egzistuoja... Labai fainų rėmų pirmuose puslapiuose prirodyta... Ypač, tas, kur jau kaip koks universalas - ir su padidinimo stiklu, ir su vieta siūlams, bei atskira vieta schemoms.
Koks fainas! noreciau ir as tokio..jau prasiau draugo kad padarytu, truputi mylia kad nezino net kaip atrodo ir ismatavimu, bet jauciu priprasysiu cia parodzius nuotraukas. Tik vat Metija, paklaust noreciau. Kaip tvirtini medizaga prie tu apvaliu skersiniu?
ssamantaa, va cia tai saunuole as pati nesugebejau pasidaryt, MB prispaust irgi neisejo, teko pirkt tik ar tie skersiniai remo sukasi kad medziaga itempt eitu? ten panasu kad paprastai pritvirtinti
QUOTE(Dantiste @ 2009 11 01, 02:40)
ssamantaa, va cia tai saunuole as pati nesugebejau pasidaryt, MB prispaust irgi neisejo, teko pirkt tik ar tie skersiniai remo sukasi kad medziaga itempt eitu? ten panasu kad paprastai pritvirtinti
Ten nesisuka.
medžiaga įtempti reikia užlijavus ant tų lipduku, jei nepakanka gali užsivinioti ir tik tada priklijuoti
Žodžiu, nemoku paaiškinti jei reikia galėsiu nufotkinti