Ačiū Momo už patarimus!
QUOTE(Momo @ 2005 06 15, 13:08)
O cia mano remas Pagamintas Anglijoje. Audinys prispaudziamas keturiais griebtuvais , jais lengva reguliuoti itempima is visu keturiu pusiu Galima siuvineti pasidejus ji ant keliu ar stalo. Norint siuvineti mazesni paveiksla, tereikia apversti rema, tada didysis remas bus kaip atrama. Pirkau internetineje parduotuveje sewandso
kur galima isigyt toki rema siuvinejimui? ir kokia jo kaina?
Taigi parašyta, kad pirkta internetu iš parduotuvės www.sewandso.com
Mano rėmelis
intensyviai naudojamas pagal paskirtį
Pagaminta iš pagaliukų- šluotkočių, varžtų, veržlių ir santechninių alkūnių.
Įsukti varžtai pagaliukams ir rėmui leidžia lengvai judėti, o esnt reikalui veržlių pagalba galima suveržti
Jie atrodo taip. Jų būna pirkti įvairaus storio.
Į santechninę alkūnę {būna įvairaus diametro} standžiai sukišti pagaliukai, dėl tvirtumo suklijuota super klijais
Kai reikia užtvirtinti siūlą, rėmą apverčiu aukštyn kojom
Vyras prigręžė skylių, kad galėčiau reguliuotis aukštį, pagal kėdes, fotelius ar kitokias patogias siuvinėjimo pozas
Medžiagą pritvirtinu su abipuse lipnia juosta
Ir užsuku, tiek apačioje, tiek viršuje
Labai fainas saliuky rėmelis Ar patogu siuvinėti?
Labai patogu siuvinėti didelius darbelius. Kai vyras jį padarė, tai visą savaitę kaip ant sparnų skrajojau. Be to, esu mačiusi ir kaip galima ant tokio rėmo visai mažus darbelius siuvinėti.
Mano rėmas - vyras sumeistravo peržiūrėjęs Saliuky rėmo nuotraukas. Visas medinis
Labai labai fainas rėmas
Na ir išradingos tos Lietuvių šeimos.Šaunuoliai.
ar imanoma ta rema sewondso, uzsisakyti givenant cia
labai noriu remo ka daryti nezinau. noriu pradeti nauja darba. bet be remo nesirstu. vena karta jau siuvinejau 4 menesius. labai sunku. noriu patogaus darbo.
p.s. labai pavidziu visoms kas rema turit
labai noriu remo ka daryti nezinau. noriu pradeti nauja darba. bet be remo nesirstu. vena karta jau siuvinejau 4 menesius. labai sunku. noriu patogaus darbo.
p.s. labai pavidziu visoms kas rema turit