Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo rėmai

Ačiū Momo už patarimus!
Atsakyti
Galima siuvinejimo stakles pasidaryti ir is kedes smile.gif Tai atrodo mazdaug taip:
user posted image
Daugiau nuotrauku yra cia
O cia dar vienas siuvinejimo itaisas, gal kam kils geru minciu smile.gif
user posted image
Daugiau nuotrauku cia
Atsakyti
QUOTE(Momo @ 2005 06 15, 13:08)
O cia mano remas smile.gif Pagamintas Anglijoje. Audinys prispaudziamas keturiais griebtuvais smile.gif, jais lengva reguliuoti itempima is visu keturiu pusiu  thumbup.gif Galima siuvineti pasidejus ji ant keliu ar stalo. Norint siuvineti mazesni paveiksla, tereikia apversti rema, tada didysis remas bus kaip atrama. Pirkau internetineje parduotuveje sewandso
user posted image

kur galima isigyt toki rema siuvinejimui? ir kokia jo kaina?
4u.gif
Atsakyti
Taigi parašyta, kad pirkta internetu iš parduotuvės www.sewandso.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astute_k: 28 birželio 2007 - 12:03

Mano rėmelis user posted image
intensyviai naudojamas pagal paskirtį biggrin.gif

Pagaminta iš pagaliukų- šluotkočių, varžtų, veržlių ir santechninių alkūnių.
Įsukti varžtai pagaliukams ir rėmui leidžia lengvai judėti, o esnt reikalui veržlių pagalba galima suveržti
user posted image
Jie atrodo taip. Jų būna pirkti įvairaus storio. user posted image
Į santechninę alkūnę {būna įvairaus diametro} standžiai sukišti pagaliukai, dėl tvirtumo suklijuota super klijais
user posted image
Kai reikia užtvirtinti siūlą, rėmą apverčiu aukštyn kojom user posted image
Vyras prigręžė skylių, kad galėčiau reguliuotis aukštį, pagal kėdes, fotelius ar kitokias patogias siuvinėjimo pozas user posted image
Medžiagą pritvirtinu su abipuse lipnia juosta user posted image
user posted image
Ir užsuku, tiek apačioje, tiek viršuje user posted image
user posted image

Atsakyti
Labai fainas saliuky rėmelis thumbup.gif Ar patogu siuvinėti? ax.gif
Atsakyti
Labai patogu siuvinėti didelius darbelius. Kai vyras jį padarė, tai visą savaitę kaip ant sparnų skrajojau. Be to, esu mačiusi ir kaip galima ant tokio rėmo visai mažus darbelius siuvinėti.
Atsakyti
Aš pirkausi plastikinį rėmą iš Sew&So. Pradžioj tai labai patiko, tikrai patogus rėmas, be jokių kojų, nes siuvinėju pasikritusi lovoj ar ant sopkutės:)

bet dabar grįžau prie mažiuko apvalaus lankelio, kažkaip man patogiau su mažiuku, kad ir didelis darbas;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 02 liepos 2007 - 17:41
Mano rėmas ax.gif - vyras sumeistravo peržiūrėjęs Saliuky rėmo nuotraukas. Visas medinis

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labai labai fainas rėmas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na ir išradingos tos Lietuvių šeimos.Šaunuoliai. thumbup.gif
Atsakyti
ar imanoma ta rema sewondso, uzsisakyti givenant cia g.gif

labai noriu remo ka daryti nezinau. doh.gif noriu pradeti nauja darba. bet be remo nesirstu. doh.gif vena karta jau siuvinejau 4 menesius. labai sunku. noriu patogaus darbo.

p.s. labai pavidziu visoms kas rema turit ax.gif 4u.gif blush2.gif
Atsakyti