Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo rėmai

QUOTE(Sniege26 @ 2005 06 15, 11:58)
Ir aš turiu tokį pasidarius ax.gif

Įdėk ir savo parodyk 4u.gif
Atsakyti
apvalus
Atsakyti
mažas rėmelis
Atsakyti
irenginys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzele: 15 birželio 2005 - 12:23
O cia mano remas smile.gif Pagamintas Anglijoje. Audinys prispaudziamas keturiais griebtuvais smile.gif, jais lengva reguliuoti itempima is visu keturiu pusiu thumbup.gif Galima siuvineti pasidejus ji ant keliu ar stalo. Norint siuvineti mazesni paveiksla, tereikia apversti rema, tada didysis remas bus kaip atrama. Pirkau internetineje parduotuveje sewandso
user posted image
Atsakyti
Liuks rėmas 4u.gif , bet jaučiu brangokas ax.gif
Aš vis apie tuos prispaudėjus pagalvoju, bet pirkti brangokai, o pasidaryt kažkaip nerealu, brangiai išeitų..
Bet man ir nebūtina, kad medžiaga būtų įtempta kaip būgnas, juk aida ir taip standoka medžiaga thumbup.gif
Atsakyti
Na dabar gal jau užteks biggrin.gif

remas
Atsakyti
Momo, man labai patiko tavo rėmas. Reikia pradėti taupyti ir griebti tokį. Man jis pasirodė kompaktiškas (ne per pusė kambario užima) ir atrodo lengvai išsiardantis, ar ne? O sakyk, kaip įtempia medžiagą? Tvirtai ar reikia kas kiek laiko vis pertempti iš naujo? Labai mane domina... O nebandei ant kelių pasidėjusi siuvinėti, patogu? Ar būtinai reikia prie stalo? Kaip tau patogiau? O koks svoris?
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2005 06 15, 11:34)
Momo, man labai patiko tavo rėmas. Reikia pradėti taupyti ir griebti tokį. Man jis pasirodė kompaktiškas (ne per pusė kambario užima) ir atrodo lengvai išsiardantis, ar ne? O sakyk, kaip įtempia medžiagą? Tvirtai ar reikia kas kiek laiko vis pertempti iš naujo? Labai mane domina... O nebandei ant kelių pasidėjusi siuvinėti, patogu? Ar būtinai reikia prie stalo? Kaip tau patogiau? O koks svoris?

Taip, issiardo lengvai ir tada uzima dar maziau vietos, ji man isardyta ir atsiunte, o po to nebuvau isardziusi. O del itempimo, tai is pradziu galima itempt kaip bugna, jei norisi, o po kiek laiko gal ne taip smarkiai eina istempti, taip bent kitos sako. Bet man pilnai uztenka. Nakciai visada isimu siuvini is remo, o kai noriu siuvinet, vel itempiu. Uzdedu aida ant remo, uzspaudziu keturis spaustukus ir itempiu, pasukdama juos i isore. Uztvirtindama siula atlaisvinu, pasukdama spaustukus i vidu, kad neissitampytu aida, o po to vel itempiu smile.gif O siuvineju visada ant keliu pasidejusi, man patogu. Pats remas plastikinis, labai lengvas. Buna tiems remams dar visokiu pribumbasiku smile.gif pirkti, pavyzdziui, laikiklis schemai arba soniniai itemptukai, kai siuvineji juostele. Juos galima pamatyti cia. Butent sita mergina savo rema taip isgyre, kad ir as susigundziau, ir labai dziaugiuosi. Mediniai remai man per daug griozdiski.
Atsakyti
Na o aš jau nusipirkau medieną rėmui. Dabar beliko susirasti rankinį grąžtą. Elektrinį gaučiau be problemų, bet kažkaip bijau su juo prasidėti. Gal jau greitai pasidarysiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Momo @ 2005 06 15, 16:34)
Taip, issiardo lengvai ir tada uzima dar maziau vietos, ji man isardyta ir atsiunte, o po to nebuvau isardziusi. Mediniai remai man per daug griozdiski.

Taip taip. Būtent tuo jie mane ir sužavėjo. Iš pradžių planavau daryti kokius medinius, bet laikyti rankose sunku, o jei su stovu, tai daug vietos užima. O šitie man liuks thumbup.gif Dar klausimas: o kokie tavo rėmelio dydžiai? Juk jų tikriausiai būna visokių. Kažin kokie patogiausi ir racionaliausi. unsure.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2005 06 16, 07:57)
Taip taip. Būtent tuo jie mane ir sužavėjo. Iš pradžių planavau daryti kokius medinius, bet laikyti rankose sunku, o jei su stovu, tai daug vietos užima. O šitie man liuks  thumbup.gif  Dar klausimas: o kokie tavo rėmelio dydžiai? Juk jų tikriausiai būna visokių. Kažin kokie patogiausi ir racionaliausi. unsure.gif  ax.gif

Jei nori tokio ant keliu pastatomo, pasirinkimas nera didelis. Yra tik dvieju rusiu:
1. Didelis. Didesnysis remas 14" x 14" (35,5x35,5cm), mazasis 14" x 9" (35,5x22,9cm)
2. Mazas. Didysis remas 11" x 11" (27,9x27,9cm), mazasis 11" x 8" (27,9x20,3cm)
As rema pirkau didesniam darbui, todel pasirinkau didesniji, kainos skirtumas nezymus. O mazus darbelius as siuvinedavau be jokio remelio ar lankelio.
Kitas, pigesnis variantas - remeliai Q-Snaps. Labai panasus, tik gaminami JAV ir be kojeliu. Jiems reikia papildomo stovo. Nors yra siuvinetoju, isigudrinanciu siuvinet ir be stovo, pvz, uzdeda rema ant dvieju kedziu atlosu smile.gif Tokiu remeliu kaina - nuo 10 doleriu, buna ivairiausiu dydziu. Taciau siuvinejant ant tamsaus audinio, gali likti baltos neispalunamos zymes. Apie angliskuosius remelius to dar negirdejau, bet gal del to, kad jie ne taip paplite. Va, sitaip atrodo Q-Snap remelis
user posted image
Atsakyti