gal turit kokiu scenariju ir tokiam bendram mergvakario+bernvakario+vakareliui

zaliaake25, 04 Lap 2008 - 23:30, para�ė:
zaliaake25, 04 Lap 2008 - 23:30, para�ė: ![]()
Prasau jeigu tik kam padejo, man viena mmayteparase scenariju ir dar turiu visokiu amblemu ir laikrastuka jeigu ka domina tai galiu imesti rasykite i skype laurencija81 linksmu artejanciu gimtadieniu, o man jau ne uz kalnu tikrasis penktadieni
kreizzy, 23 Lap 2008 - 22:15, para�ė:
kreizzy, 23 Lap 2008 - 22:15, para�ė: ![]()
Labai patiko jusu scenarijus
gal galit man atsiusti amblemu ir laikrastuka,asta_z@splius.lt buciau labai dekinga
(bamdziau susisiekti per skype)
zaliaake25, 23 Spa 2008 - 17:23, para�ė:
zaliaake25, 23 Spa 2008 - 17:23, para�ė: ![]()
Galvosukiai
1. Keliautojai dykumoje rado mirusia mergina. Ji yra visiskai nuoga, o rankoje laiko nulauzta degtuka. Reikia atsakyti kaip ji mire ir isaiskinti kodel nuoga ir su nulauztu degtuku rankoje.
3. Dykumoje rasti du vyriskiai. Vienas is ju gyvas, net nesusizeides, o kitas - mires. Abu vyriskiai turejo po kuprine. Pirmojo kuprine atidaryta ir pustuste, o antrojo, to mirusio - pilna ir uzsegta. Klausimas: kas yra kuprineje?
5. Policija kambaryje aptiko nuzudyto vyriskio lavona. Salia numestas tuscias termosas. Reikia atsakyti kaip buvo nuzudytas vyras.
6. I bara uzejo du vyrai ir uzsisake po toki pati gerima su ledukais. Abudu isgere. Vienas vyras po to mire, o kitam nenutiko nieko. Kaip tai paaiskinti?
jeigu reiketu atsakymu rasykite i az.
Gal pravers kam![]()
__AUTHOR__ para�ė
__AUTHOR__ para�ė