Įkraunama...
Įkraunama...

Idėjos suaugusių gimtadienių šventimui

QUOTE(Tylingoto @ 2012 03 08, 23:40)
Vienas zaidimas poroms isjudinti, kuri darau beveik per kiekviena vakareli. bandysiu aprasyti:

pirmiausiai, vyras turi buti su svarka (is bedos uzsakstomu megstiniu) taigi, uzleidziama muzika, poros pagal ja soka, muzikai nutikus, merginos turi numauti svarka savo porai ir ji apmauti isvirkscia (cia jau ju problema, kaip tai padarys,  mirksiukas.gif ) paskutine pora ivygdziusi uzduoti iskrenta, likusieji toliau soka (su isvirksciais svarkais, pagal kitos melodijos muzika) ir nutilus muzikai vel numauna svarka, si karta apmauna jau geraja puse, paskutinis iskrenta. taip kol liks tik 2 poros. tada dazniausiai apkeiciu partnerius  blush2.gif

parinkus judre muzika, manau ir santuruolius isjudintumete  thumbup.gif

p.s. kuo ivairesne muzika bus etapuose, tuo idomiau  lotuliukas.gif

Ačiū už puikų žaidimą 4u.gif
Atsakyti
gan dažnai organizuoju kitų žmonių gimtadienius ar kitas šventes. nieko labai stebuklingo ar įpatingo aš ten nedarau, tiesiog kokį diploma įteikiu... pora žaidimų pravedu... galų gale pasveikinu susirinkusiuosius ir pasakau pirmąjį tostą (pradedu šventę) na, šiek tiek paįvairinu, kad nevirstų balius eiliniu pasisėdėjimu. mirksiukas.gif

bet mano gimtadieniai... kaip pačiai prasivesti savo šventę? blink.gif jei vedi kokį žaidimą, tai automatiškai jeme nedalyvauji (geriausiu atveju parodai kaip daryti užduotį) blush2.gif pati sau juk neteiksiu jokių jubiliejinių diplomų... pati juk nepasakysi "o dabar visi iš eilės sakom(rašom į knygą) tostus ir sveiknimus jubiliatui... MAN..." lotuliukas.gif taip norėtūsi, kad bent vienas, kuriam gimtadienį paįvairinau padarytų kažką panašaus man... verysad.gif

veikliosios merginos, kaip jus susidorojat su šia problema?
toks variantas, kad visiems nulekti i kluba ir tiesiog gerai paužti netinka, nes gimtadieniuose visad dalyvauja įvairaus amžiaus žmonės (nuo vaikučių iki senelių) g.gif
Atsakyti
Labai žinoma situacija biggrin.gif Tad taip jau gaunas, kad lieku ir aš be įvairių siurprizų ir žaidimų doh.gif Todėl aš visada už kažkokias pramogas ax.gif

Jei Jūsų jubiliejus ir bus baliukas, tai nusisamdykit tiesiog vakaro vedėją mirksiukas.gif Jei neišeina, kad ir kokį personažą (dabar pasirinkimas tikrai didelis) ir tegu įtraukia ne tik mažus, bet ir didelius. Arba tada tiesiog pasakyti gražiai sesei/vyrui/broliui/mamai/geriausiai draugei, kad norisi šventės ir, kad būtumėt labai laiminga jei kažkas iš jų apsiimtų pramogų organizavimu bigsmile.gif Manau kažkas tikrai pasiūlys savo pagalbą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(juratux88 @ 2012 01 29, 11:09)
galima zaisti zaidima su kedem ratu jas sudeti,grojant muzikai visi eina ratu,ja sustabdzius turi atsisesti ant kedes,zmoniu visad turi buti vienu daugiau negu kedziu,kas lieka be kedes iskrenta is zaidimo ir tuo paciu issimama dar viena kede.zaidziama tol kol lieka viena kede ir du zmones ir vienas is ju laimi,gros muzika visi po truputi judes,ir gal isivaziuos sokiams ax.gif

panasiai galima zaist, kai vietoj kedziu naudoji skrybelaites: visi eina ratu ir ima nuo priesais einancio zmogaus skrybelaite ir deda sau ant galvos, kas nespes uzsideti nustojus groti muzikai, tai tas iskrenta ax.gif
Atsakyti
Pasiskaitinekit www.gimtadienis.info, cia daug geru pasiulymu ir ideju gimtadieniams. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, greit mociutes 90 m jubiliejus, gal kas turite koki scenariju, nes kiek ieskau tai visi scenarijai pagrinde skirti jaunesniem
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Planuoju paminėti savo gimimo dieną. Reikia patarimo smile.gif Persikėliau į naują miestą, todėl nelabai pažįstu visų niunansų, kas kur kaip smile.gif Miestas - Kaunas, bus 4-7 draugės, mūsų amžius 22-27 smile.gif
1 variantas: pasikviečiu visas jas į savo namus ir pabendraujame, nes dauguma yra seniai matytos, todėl kalbų ir ispūdžių neturėtų trūkti. Bet čia yra tokia problemytė - maistas smile.gif pati nesu gera kulinarė ir virtuvė dar neįrengta, kol kas vienintelis mano maisto gaminimo įrankis - kaitlentė. Ką galėtumėte pasiūlyti pasigaminti ne nuobodaus ir skanaus, kad nereikėtų orkaitės, daugybės indų ir t.t. smile.gif Bent jau kažkokių idėjų dėl meniu labai reikėtų smile.gif
O gal galite pasiūlyti, kur Kaune būtų galima užsisakyti ar įsigyti jau paruoštų užkandžių neišleidžiant didelių sumų, nes vis gi studentė smile.gif

2. Variantas. Kviečiu visas į kavinę ir pasėdime. Bet ši idėja man atrodo ne tokia priimtina, nes į kavinę galima ir be progos nueiti g.gif Juo labiau, kad visos retai susitinkame ir labiau norisi vietos šauniai pabendrauti. Tik pliusas tas, kad atkristų maisto gaminimo klausimas. Gal tokiu atveju turėtumėte pasiulyti kokią tam tinkamą kavinukę?

Kuris variantas Jums atrodo priimtinesnis smile.gif Nes mano nuomonė vienokia, o draugės kuklios ir visada pritars viskam ką siūlysiu, bet aš noriu, kad smagu būtų visoms smile.gif O gal dar kažkokių idėjų? scenarijaus ir didelių oficialių įmantrybių man nereikia, tiesiog idėjų kur ir kaip praleisti laiką smile.gif
Atsakyti
Manau, kad rinkčiausi namus. O dėl maisto. Galima pasidaryti šokoladinį fondiu: pašildai puode šokolado, o tada ant šakutės smaigstai visokius vaisius, bulkos gabalėlius ir mirkai į tą šokoladą. Kitas variantas - lietiniai. Čia turbūt efektą turėtų padaryti aibė padažų prie jų: karamelinis, šokoladinis, koks nors sotesnis - gal sūrio su kumpiu įdaras, grietinėlės ir grybų, braškių ir grietinėlės, vaisių, vanilinis ir t.t. kiek fantazija neša.
(mano nuomone toks visai studentiškas variantas, ir nebrangu ir pakankamai įdomu).

dėl kavinės, tai jei visos Kaune naujokės, pabandykit kokį crazyhouse vilniaus g., ten tiesiog įdomus interjeras, o vakare jau netoli ir iki klubo (berods rotušės aikštėj deja vu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumasha: 18 rugsėjo 2012 - 10:34
Sveikos,

Nu saunuoles visos, tiek prisiruose. Rengiuosi ir as vyro 30-ciui, jau si sestadieni vyks svente. Pasirankiojau ideju is cia, po visko aprasysiu, kaip pasiseke ax.gif O dabar imetu kvietimai, kaip atrodo ir koki diploma teiksiu smile.gif Beje, tema vakarelio bus Mafija smile.gif

Kvietimas:
user posted image

Diplomas, oficialiai tapu mafijos bosu smile.gif Visiems dalyviams duosiu pasirasyti ant diplomo

user posted image

Etiketes ant buteliu:

user posted image

Kol kas tiek, visa kita parasysiu jau po visko smile.gif Tikiuosi viskas pavyks ir laukit fotoreportazo wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmuciukas5: 04 spalio 2012 - 13:29
I like it biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, o jūs tikros, darbštulės ir fantazijos šitiek.... thumbup.gif
Lapkričio pradžioje mano vyro jubiliejus, 25 metukai bus.
Švęsime pirtelėje, nes mano vyruj labai patinka. Aš norėčiau padaryti kokią programėlę ar vakaro temą, bet nesugalvoju doh.gif doh.gif , nes iš svečių bus tik tėveliai (jie gan šiuolaikiški) mano ir jo, sesė ir brolis jau suaugę, ir dar kviesim pora pusseserių. Tai gi liaudies nedaug, tai gal neišeis ką nors sugalvot... verysad.gif

P.S. - Labai įdomi tema Mafija, gal būtų galima kažką pan. sugalvot.... g.gif
Labai laukiu jūsų pagalbos... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Na ką, aš jau po Mafijos vakarėlio biggrin.gif . Viskas buvo šaunu, neskaitant to, kad kai kurie nenorėjo užduočių daryti ir dalyvauti užsiėmimuos verysad.gif , bet man labai patiko ši rolė biggrin.gif

Įmetu scenarijų, kažko ypatinga nebuvo, viskas iš čia...

Linkejimas solinezantui ir padėka visiems susirinkusiems :

Atėjęs į auditoriją skaityti paskaitos, filosofijos profesorius pasidėjo ant stalo stiklainį ir pridėjo į jį delių akmenų. Po to klausia studentų - ar stiklainis pilnas? Šie patvirtino. Tada profesorius išsiėmė iš krepšio skardinę nuo kavos, pilną smulkių akmenėlių ir supylė juos į stiklainį. Akmenukai gražiai užpildė tarpus tarp didelių akmenų. Profesorius vėl paklausė studentų: ar stiklainis pilnas? Ir šie juokdamiesi jam pritarė. Tada profesorius išsitrauke iš kišenės maišelį smėlio ir supylė jį į stiklainį. Smėlio kruopelės subiro į pačius mažiausius plyšelius tarp akmenų, visiškai užpildydamas stiklainį. Ir vėl profesorius paklausė studentų: ar dabar stiklainis pilnas? Ir šie vėl atsakė - taip. Tada profesorius paėmė nuo stalo du puodelius kavos ir supylė juos į stiklainį. Kava subėgo ir susigėrė. Studentai nusijuokė.
-Taigi, - tarė profesorius,- dabar įsivaizduokite, kad šis stiklainis yra jūsų gyvenimas.
Didieji akmenys simbolizuoja svarbiausius jūsų gyvenimo dalykus- šeimą, vaikus, draugus, mylimuosius. sveikatą, darbą. Net jei visa kita dingtų, jie vis tiek liktų jums svarbūs ir suteiktų jūsų gyvenimui prasmę. Smulkūs akmeneliai yra antraeiliai, mažiau svarbūs dalykai: automobilis, butas, studijos. Smėlis simbolizuoja visai nesvarbius, nereiksmingus dalykus, netgi lėkštus dalykus. Ir jeigu jūs iš pradžių pilsite smėlį, tai jame neliks vietos nei dideliems akmenims, nei smulkiems akmenėliams. Skirkite daugiau dėmesio svarbiems dalykams. Raskite laiko savo vaikams, mylimiesiems. Rūpinkites savo sveikata. Liks pakankamai laiko darbui ir namų ruošai, ir vakarėliams, ir kitkam... Rūpinkites pirmiausia didžiausiais, nes tik jie yra tikrai vertingi, nusistatykite teisingus prioritetus, o visa kita - tai tik smelis.
Vienas iš studentu pakelė ranką ir paklausė:
-Ką reiškia tie du puodeliai kavos?
Profesorius nusišypsojo ir atsakė:
- Džiaugiuosi, kad paklausėte. Tai reiškia, kad „NESVARBU - KOKS PILNAS JūSų GYVENIMAS BūTų, PORAI PUODELIų KAVOS SU GERAIS DRAUGAIS VISUOMET TURėTUmet ATRASTI LAIKO.
Norėčiau ir Kęstučiui palinketi, kad visada atrastų laiko svarbiems dalykams...savo seimai, artimiesiems, bei visad atrastų laiko išgerti puodelį kavos su draugais. Tegul maži dalykai neužgožia pačių svarbiausių.
Taip pat norėčiau visiems padėkoti, kad atradote laiko ir atvykote kartu su mumis pamineti šį gražų Kęstučio jubiliejų, kurių tikimės bus dar ne vienas.
Tad išgerkime už tuos, kurie geba šalia kasdienybės rutinos, rasti laiko savo šeimai, artimiesiems ir draugams.

Žaidimai prie stalo:

NEIŠLIETI NĖ LAŠO
Visi svečiai sėdi prie stalo ir ratu siunčia taurę. Kiekvienas įpila į ją kokio nors gėrimo. Paskutinis, kuris perpildo taurę, ir gėrimas ima bėgti per kraštus, turi pasakyti tostą ir išgerti.

PATINKA - NEPATINKA Žaidimo vedėjas prašo visų svečių, sėdinčių prie stalo, žiūrint į kaimyną iš dešinės nurodyti, kas jiems patinka ir kas nepatinka, pavyzdžiui: "Man patinka kaimyno ausis, o nepatinka alkūnė". Visiems nurodžius, ko buvo klausta, vedėjas paprašo pabučiuoti tai, kas patinka, ir įkąsti ton vieton, kuri nepatinka. Smagaus juoko valandėlė garantuota

Norint patikrinti mūsų gausios seimos narių Intelekto koficentą užduosiu keletą klausimų. Galbūt jau kai kurie nariai praradę budrumą ir teks su jais atsisveikinti...

1.Keliautojai dykumoje rado mirusią merginą. Ji yra visiškai nuoga, o rankoje laiko nulaužtą degtuką. Reikia atsakyti kaip ji mirė ir išaiškinti kodėl nuoga ir su nulaužtu degtuku rankoje.
Atsakymas: Grupelė žmonių skrido oro balionu virš dykumos ir pritrūko kuro balionui. Vis žemiau ir žemiau skrido ir bijojo nukristi į dykumą. Tuomet visi keleiviai ėmė nusirenginėti ir mėtyti drabužius pro bortą. Tačiau to nepakako. Iki civilizacijos dar toli, o jau bereikalingo balasto nebeturi. Tada sugalvojo kiekvienas traukt degtuką ir kas ištrauks nulaužtą, tas turės iššokt iš baliono, taip išgelbėdamas likusius. Tas nelaimingas degtukas teko merginai, kuri nuoga iššoko iš baliono ir užsimušė. Taip ją ir rado užklydę keliautojai.

2.Dykumoje rasti du vyriškiai. Vienas iš jų gyvas, net nesusižeidęs, o kitas – miręs. Abu vyriškiai turėjo po kuprinę. Pirmojo kuprinė atidaryta ir pustuštė, o antrojo, to mirusio – pilna ir užsegta. Klausimas: kas yra kuprinėje?
Atsakymas: Vyriškiai šoko su parašiutais. Vieno išsiskleidė, kito ne.

3.Policija kambaryje aptiko nužudyto vyriškio lavoną. Šalia numestas tuščias termosas. Reikia atsakyti kaip buvo nužudytas vyras.
Atsakymas: Žudikas nenorėjo palikti nusikaltimo pėdsakų ir nusikaltimo įrankio, todėl termose atsinešė smailą varveklį kuriuo nudūrė savo auką. Žudikas pabėgo, varveklis ištirpo. O kambaryje liko tik tuščias termosas ir lavonas.

4.Į barą užėjo du vyrai ir užsisakė po tokį patį gėrimą su ledo gabaliukais. Abu išgėrė. Vienas vyras po to mirė, o kitam nenutiko nieko. Kaip tai paaiškinti?
Atsakymas: Du vyrai nuėjo į tą patį barą, užsisakė po tokį patį gėrimą su ledo gabaliukais. Visa esmė tame, kad ledo gabaliukai buvo užnuodyti. Vienas vyras tą gėrimą išgėrė greitai ir ledo gabalėliai, nespėję ištirpti, liko ant dugno. O kitas vyras gėrė lėtai, ledo gabalėliai ištirpo, o juose buvę nuodai mirtinai apnuodijo vyriškį.

5.Vyras užsisakė restorane keptą žuvėdrą. Suvalgė vieną kąsnį, išėjo iš restorano ir nusišovė. Kodėl jis taip padarė?
Atsakymas: Nuskendo laivas. Grupe keleiviu išsigelbėjo, bet pateko į negyvenamą salą. Toje saloje atsidūrė ir vyras su žmona. Ryte po nelaimės vyras atsikelia ir žiuri, kad visi kažką skaniai valgo. Jis irgi paragauja ir paklausia kieno čia mėsa? Bendrakeleiviai paaiškina, kad tai kepta žuvėdra. Paskui vyras pasigenda savo žmonos. Jam paaiškina, kad žmona kažkur dingo ar tai paskendo. Po kiek laiko gelbėtojai randa saloje tuos žmones ir pargabena namo. Vyras iškart nueina į restoraną ir užsisako keptą žuvėdrą. Jam patiekia kaip prašė ir jis atsikandęs viena kąsnį supranta, kad tada saloje valgė visai ne keptą žuvėdros mėsa. O savo dingusią žmoną. Jis neištveria ir išėjęs iš restorano nusišauna.

6.Grįžo žmogus namo, užgesino šviesą ir nuėjo miegot. Ryte atsikėlė, pažiūrėjo pro langą ir nusižudė. Kodėl?
Atsakymas: Tas žmogus buvo švyturio prižiūrėtojas ir grįžęs namo užgesino šviesą. Tai ką pamatė ryte pro langą, privertė jį nusižudyti, nes ten buvo daug paskendusių laivų.

Mįslės:

pas klebona vidury,
pas bekona pries aki,
pas boba du,
o pas dieda nei vieno (B raide)

kuo skiriasi kiaule nuo serno? (sernas turi sportine vaziuokle)

su kailiu ne zveris,su sparnais ne paukstis (bite)

Neatsakiusiam į klausimą duokite baudą:

Žaidimai šokiu metu

* Svečiams, suskirstyti poromis, įteikiama po saldinį (padėjus ant kėdės, stalo ir pan.) ir pasiūloma jį išvynioti be rankų pagalbos ir pasidalinus per pusę jį suvalgyti – laimi ta pora kuri tai atliks pirma

* sudaromos dvi komandos, duodamas startas... ir komandos nusiimdamos bet kokius savo drabužius stengiasi iš jų sudaryti kuo ilgesnę eilutę ant pievelės, ...salėje... laimi ta kurios išguldyta eilutė ilgiausia ...

*Nustatyti girtumo laipsni

Pirmiausia paskaičiau filosofijos profesoriaus "kalbą" ir priduriau savo palinkėjus, bei padėka visiems susirinkuisems.
Vėliau buvo žaidimukų ir užduotėlių, buvo linksmoji fotosesija(su ūsais, lūpomis...prie plakato)...gaila, kad ne visi dalyvavo...Aktyviausios buvo damos ir vaikai biggrin.gif
Buvau nupirkusi albumą su juodais lapais, visi užrašė palinkėjimą auksinėmis raidėmis, kai padarysiu foto įklijuosiu prei kiekvieno palinkėjimo smile.gif
Įkelsiu keletą foto smile.gif
Torčiukas:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
tai tiek...
ai dar pasirase visi iteikem diploma, kad vyras tampa naujuoju mafijos bosu smile.gif

user posted image

Gero pasiruosimo visoms wink.gif

As labai patenkinta darius toki temini vakareli ax.gif
Atsakyti