sveikos.Skubiai laukiu patarimo,ka butu galima uzrasyti ir koki paveiksleli uzdeti ant prijuostes draugei,kuri neseniai sukure seima. Esu sugalvojus toki uzrasa:
LAIMINGA NAMU SEIMININKE. Bet ir paveiksliuka koki reiktu susijusi su tuo.jei kas turite minciu-labai lauksiu Az.
Mamytes gal galit kuo skubiau imesti i mano az kas daret ir ka sugavojot sveciams pareigybes?daiktukus kokius trauke?busiu labai dekinga?
Gal kas galėtų pasidalinti kokiu nors pavyzdžiu laikraštuko, parengto jubiliejaus proga Labai labai prašau
Gal kas žinote kokią salytę Kaune ar aplink Kauną, kad būtų galimą išsinuomoti gimtadieniui už kainą "proto ribose"
QUOTE(ramune82 @ 2011 11 15, 19:00)
Mamytes gal galit kuo skubiau imesti i mano az kas daret ir ka sugavojot sveciams pareigybes?daiktukus kokius trauke?busiu labai dekinga?
ir man labai reikia pareigybiu
Sveiki ir sveikos Isiterpsiu ir as su klausimu...
Organizuojames gimtadieni, muzikantu nebus, nebus ir dj - muzika tiesiog irasysime ir leisime patys. Meginu apgalvoti kaip ta muzika susirikiuoti.
Dabar gi galvoju, koki muzikini fona parinkti tam etapui, kai zmones suseda uz stalo (karstasis patiekalas, keli tostai)? Niekaip neapsisprendziu. Ar reiketu kazko ramaus (bent nenoriu, kad butu per daug ramu), ar tai turetu buti tik muzikinis fonas/melodijos, ar ivairios dainos?
Gal patartumete?
Organizuojames gimtadieni, muzikantu nebus, nebus ir dj - muzika tiesiog irasysime ir leisime patys. Meginu apgalvoti kaip ta muzika susirikiuoti.
Dabar gi galvoju, koki muzikini fona parinkti tam etapui, kai zmones suseda uz stalo (karstasis patiekalas, keli tostai)? Niekaip neapsisprendziu. Ar reiketu kazko ramaus (bent nenoriu, kad butu per daug ramu), ar tai turetu buti tik muzikinis fonas/melodijos, ar ivairios dainos?
Gal patartumete?
Sveiki
pasidalinsiu ir aš, savo pačios sugalvotu žaidimu, kuris tinka ir gimtadieniams, iškyloms, kalėdoms ir kitoms Jūsų šventėms
Pavadinau žaidimą - "Pasidalinkime svajonėmis".
Vinintelis trūkumas, kad šiam žaidimui būtina turėti paruošus lapelius (kiek žmonių tike lapelių) ir rašymo priemones (ją galima siųsti ratu aplink žaidančiuosius).
Lapelyje galima parašyti (galima ir tušią lapelį): Svajoju......................... .
Į daugtaškį įrašoma svajonė.
Pvz. Svajoju nusipirki Ferrari.. arba Svajoju numesti 10 kg... ir t.t.
Kai visi parašo savo svajones, lapelius surinkit į krepšį, dubenį, dekoratyvinį maišelį ir pan., ir sumaišyti... Ir pasidalinti svajonėmis
T.y. duoti kiekvienam ištraukti po svajonę, tai ir bus jo, tų metų svajonė....
Vienam žmogui perskaičius svajonę, kiti pakelia bokalus sakydami "Teišsipildo Tavo svajonė".. . Kai visi perskaito savo svajones, mes jas dažniausiai sudeginam, čia, jau pagal poreikį, kaip kam. . Galima ir į piniginę įsidėt, kad nepamirštų
Smagiausia, tai, kai pvz. mano teta sverdama 40 kg ištraukė lapelį svajoju numesti 10 kg, arba mano uošvienė (turėdama tik dantų protezus) ištraukė - svajoju susidėti porcelianinius dantis.... Na, įdomu ir linksma sužinoti savo tikrąją svajonę...
Manau aiškiai ir tiksliai parašiau
Linksmų ir išsipildančių Jums svajonių
pasidalinsiu ir aš, savo pačios sugalvotu žaidimu, kuris tinka ir gimtadieniams, iškyloms, kalėdoms ir kitoms Jūsų šventėms
Pavadinau žaidimą - "Pasidalinkime svajonėmis".
Vinintelis trūkumas, kad šiam žaidimui būtina turėti paruošus lapelius (kiek žmonių tike lapelių) ir rašymo priemones (ją galima siųsti ratu aplink žaidančiuosius).
Lapelyje galima parašyti (galima ir tušią lapelį): Svajoju......................... .
Į daugtaškį įrašoma svajonė.
Pvz. Svajoju nusipirki Ferrari.. arba Svajoju numesti 10 kg... ir t.t.
Kai visi parašo savo svajones, lapelius surinkit į krepšį, dubenį, dekoratyvinį maišelį ir pan., ir sumaišyti... Ir pasidalinti svajonėmis
T.y. duoti kiekvienam ištraukti po svajonę, tai ir bus jo, tų metų svajonė....
Vienam žmogui perskaičius svajonę, kiti pakelia bokalus sakydami "Teišsipildo Tavo svajonė".. . Kai visi perskaito savo svajones, mes jas dažniausiai sudeginam, čia, jau pagal poreikį, kaip kam. . Galima ir į piniginę įsidėt, kad nepamirštų
Smagiausia, tai, kai pvz. mano teta sverdama 40 kg ištraukė lapelį svajoju numesti 10 kg, arba mano uošvienė (turėdama tik dantų protezus) ištraukė - svajoju susidėti porcelianinius dantis.... Na, įdomu ir linksma sužinoti savo tikrąją svajonę...
Manau aiškiai ir tiksliai parašiau
Linksmų ir išsipildančių Jums svajonių
na turiu aš tą laikraštuką, jei kam labai reiks įmesiu į paštą, rašykit į až, jei mokėčiau net čia įkelčiau, bet pas mane vienas lapas ir ten nieko stebuklingo nėra, manau viską pačios galit sugalvot prisirinkusios įdėjų
QUOTE(tevas ant arklio @ 2011 10 25, 08:31)
patinka tai patinka, bet kadangi kalbame apie idėjas vakarėliui, tai norėtųsi girdėti daugiau idėjų ir apie jas ir diskutuoti.
o gal jūs galit ka pasiūlyt, gi vedėjas esat?
Musu 5-u vestuviu metiniu proga svajoju apie vakareli liaudisko stiliaus tematika.. ziauriai patiktu kokia kaimo kapela - manau, su ju muzika, sokiais ir visu kitu nieko daugiau nebereiketu ir galvot (be apgalvotos aprangos ir "i tema" maisto), o butu ziauriai smagu... bet va viena vertus, is kur ta kaimo kapeliuke gaut, antra vertus, kaina itariu jau tokia..didoka.. svelniai tariant butu
O artimesniam laikui ir realesnem svajonem - arteja vyro gimtadienis. Tai manau viskas, ka padarysiu, bus surio fondiu, vyno degustacija, ir kazkoks geras stalo zaidimas
O artimesniam laikui ir realesnem svajonem - arteja vyro gimtadienis. Tai manau viskas, ka padarysiu, bus surio fondiu, vyno degustacija, ir kazkoks geras stalo zaidimas