Sveikos mergaites arteja 33m. gimtadienis,mastau pateikti savo pasizadejima sveciams,ka pasizadu iki kito gimtadienio, mastau padaryti korteles su sveciu pasizadejimais jumoristiniais(dalyviai 7 moterys ir 1 vyriskis) , kad jie istrauktu ir pasizadetu....tik, kad jau mano fantazija issiseme gal jus pagelbesite,patarsite.....
Labukas mergaites
Mano uosvienes 50 metu jubiliejus,daro gimtadieni,gal turit ideju kokiu palinkejimu pasakyt ar kokia staigmena padaryt 24val.ar koki zaidima?
Mano uosvienes 50 metu jubiliejus,daro gimtadieni,gal turit ideju kokiu palinkejimu pasakyt ar kokia staigmena padaryt 24val.ar koki zaidima?
Kazko temele visai apmirusi
Nemaloni istorija su vedėju Pavelu Belousu (Pablo)
2011-07-03 pasirašėme JO PATIES pateiktą sutartį dėl mūsų mamos jubiliejaus ir sumokėjome Pablui užstatą. Kai iki šventės liko vos savaitė laiko susitarėme su juo susitikti tam, kad aptarti jubiliejaus programą. Susitikus, pareiškė mums, kad negalės pravesti renginio mat jam pasitaikė ypatinga proga išpildyti savo svajonę kažkiek laiko praleisyi jachtoje. Taigi savaitė iki baliaus, o likome be vedėjo.
Būkite atidūs su šituo nekompetentingu vedėju, kad ir Jums panaši situacija neatsitiktų.
Visiškai neprofesionalus požiūris į savo pareigas, jokio atsakomybės jausmo.
2011-07-03 pasirašėme JO PATIES pateiktą sutartį dėl mūsų mamos jubiliejaus ir sumokėjome Pablui užstatą. Kai iki šventės liko vos savaitė laiko susitarėme su juo susitikti tam, kad aptarti jubiliejaus programą. Susitikus, pareiškė mums, kad negalės pravesti renginio mat jam pasitaikė ypatinga proga išpildyti savo svajonę kažkiek laiko praleisyi jachtoje. Taigi savaitė iki baliaus, o likome be vedėjo.
Būkite atidūs su šituo nekompetentingu vedėju, kad ir Jums panaši situacija neatsitiktų.
Visiškai neprofesionalus požiūris į savo pareigas, jokio atsakomybės jausmo.
merginos kaip idomiau prie stalo butu gali sveciams pasveikinti jubilijata? Man tas kad is savo pirmo vardo raides pasakyti sveikinima, kazkaip nesuprantu as jo...
Gal turit kokiu minciu dar
Sveikos merginos, organizuoju vyro 30-metį! Gal kas esate panašia proga organizavę? Šiaip temą turim: violetinė spalva, keletą žaidimukų esu sugalvojusi, taip pat padarysiu stenda iš vyro nuotraukų, kaip jis keitėse per tuos 30 metų... Gal dar kas kokių pasiūlymų ta proga turit, būčiau dėkinga
QUOTE(kirmeliuke28 @ 2011 09 19, 11:44)
Sveikos merginos, organizuoju vyro 30-metį! Gal kas esate panašia proga organizavę? Šiaip temą turim: violetinė spalva, keletą žaidimukų esu sugalvojusi, taip pat padarysiu stenda iš vyro nuotraukų, kaip jis keitėse per tuos 30 metų... Gal dar kas kokių pasiūlymų ta proga turit, būčiau dėkinga
Aš dariau šią vasarą Buvo ir "archyvinių" nuotraukų.... beje, stengiausi sudėt tokių nuotraukų kuriose būtų ir visi dalyvavę svečiai
O šiaip maniškis sporto fanatikas... tai tiek visos šventės, tiek aprangos tema buvo "Sporto šventė", kuri prasidėjo baidarėmis, vėliau buvo tęsiama kieme su daugybe rungčių ir galų gale apdovanojimai
Beje, visiems labai patiko iš iš anksto ant lapelių surašytų ir ištrauktų atskirų kūno dalių nupiešti bendrą jubiliato portretą
Sveikos merginos arteja mano 30-sis gimtadienis Ir nutariau padaryti ji pati sau, nes niekas man jo nepadarys . Sveciai ivairaus amziaus, pagrinde gimines, nes jie man labai brangus. Aciu visom merginom kurios cia idejo scenarijus, jie tikrai nuostabus. Va, o as galvoju padaryti sventines etiketes ant buteliu, su savo nuotraukomis (pvz. degtines pavadinimas "kai man buvo 5 " arba ka nors panasaus), padaryt zaidymu (panaudosiu gal net ir tokius kuriuos zaidzia per vestuves), svarbu kad butu linksma. Labai nenoriu ilgo sedejimo uzstalo. Va dar kilo mintis: padaryt kokia seimu estafete . Va tiek man ka tik sove i galva
Sveikutes. Šią vasarą šventėm sesės 40-metį. Pati organizavau ir svečiai buvo patenkinti. Visus svečius (o jų apie 40 zmonių) suskirsčiau į 4 komandas, kuri turėjo savo atitankamos spalvos kaspinėlius. Pvz. vieni buvo geltoni apie 10 svečių, kiti - raudoni ir apie 10 zmonių. žiųrėjau taip kad įeitų į tą komandą vyras su žmona. Liepiau kiekvienai komandai išsirinkti savo komandos kapitona kuris visą vakarą už juos atstovautų ( taip pat jie atliko stalo komendantų pareigas). pirma rungtis buvo po 5 skirtingus kiekvienai komandai klausimus juokingus , kurie turejo per tam tikra laiką atsakyti ir kapitonai skaite atsakymus savo komandos (pvz. klausimas - galima paruosti, bet negalima valgyti? atsakymas- pamokos, bet buvo juoko kad vieni ismaste "pimpis" ). paskui zaidem zaidima sokiu metu pilvo vyru sokį, liepem vyrams pasiraitoti marskinius ir sokti vis palei kitokia muzika kol galiausiai isgirsta pilvo sokio muzika. ir dar kiekvienai komandai skirdavome tam tikrus balus pvz. į kiek klausimų atsakė tiek ir balų gavo. o kitose rungtyse tai gaudavo geriausiai atlikę 4, paskui 3 ir t.t. kai vel sedom prie stalo daviau iš sąvaržėlių padaryti grandinėlę, kuri greiciausia atlieka ta komanda laimi. pirkau dezutese sudetas sąvarzeles kiekvienai komandai. manau supratot:) šokių metu daviau iš dezuciu uzristu uz nugaros iskratyti kamuolius, as dejau ne kamuoliukus o nuo alitos sampano kamcius, dar muzika galima paleis pakratyt uzpaliuka tik nz kas dainnnuoja. ta zaidima paemiau is zaidimo "tu gali"n kur radzis dalyvavo. jei kas nezinot tai yotube isiveskis ir yra filmuota medziaga. sesei drauges buvo paruosusios pagal meruno daina "gera drauge as turiu. tai buvo juoko visiems ir sesei labai patiko tas juokingas pasirodymas. o paciam jau vakaro gale apdovaojimai .Pagrindinį prizą įsteigė oficialus padangų atstovas Lietuvoje Michelin. Pirmą vietą užėmusiems dovanoja padangų komplektą (tai zaislines masinos padangos).
Antrą vietą užėmusiems dovanojama procedūros Druskininkų SPA centre (vaikiskas muilas).
Trečią vietą užėmusiems dovanojame ekonomiškiausią šviesos ir šilumos šaltinį (zvakidę).
Ketvirtą vietą užėmusiems dovanojame sidabrinių stalo įrankių rinkinį (vienkartines sakutes ir peilius).
na kaip ir viska aprasiau kaip vyko. tikiuosi supratos jei nemokiau paaiskinti atsiprasau:)
Antrą vietą užėmusiems dovanojama procedūros Druskininkų SPA centre (vaikiskas muilas).
Trečią vietą užėmusiems dovanojame ekonomiškiausią šviesos ir šilumos šaltinį (zvakidę).
Ketvirtą vietą užėmusiems dovanojame sidabrinių stalo įrankių rinkinį (vienkartines sakutes ir peilius).
na kaip ir viska aprasiau kaip vyko. tikiuosi supratos jei nemokiau paaiskinti atsiprasau:)
QUOTE(Mylaniuks @ 2011 09 18, 14:47)
merginos kaip idomiau prie stalo butu gali sveciams pasveikinti jubilijata? Man tas kad is savo pirmo vardo raides pasakyti sveikinima, kazkaip nesuprantu as jo...
mes per drauges 30 esame panasiai sveikine - paemem paveikslo remus - ir zmogus sveikina lyg is paveikslo - vienas is sveciu iamzino foto - ir pries vidurnakti ant sienos parode mini filmuka is sveikinimu -
tik mes ne is vardo raides sveikinimus sakeme - o pradedavom fraze - "as, ..., pazistu gerbiamaja jubiliate jau seniai - nuo...."
Savaitgalį švenčiau savo gimtadienį, tad galiu pasidalint idėja. Kadangi buvom merginų kompanija, užsakiau šokolado gamybos pamoką -prezentaciją, net nežinau, kaip teisingai įvardinti. Šiaip tikrai geras būdas visus svečius užimti, įtraukti, ir dar prisiragauti:) Kaina nemaža šiaip. Bet pati mintis visom viešniom patiko. pora valandų buvo šokolado gamybos, o paskui -šokiai ir gavosi labai puiki šventė.