Įkraunama...
Įkraunama...

Akcija "Be good" - tapk kaulų čiulpų donoru!

QUOTE(JurSan @ 2008 11 04, 22:37)
Su mielu noru tapciau donore bet as netinku nes esu persirgusi gelta verysad.gif

netiesa schmoll.gif , ir persirgus gelta, galima tapti kaulų čiulpų donore mirksiukas.gif . Radau jų puslapėlyje parašyta ax.gif . Pažiūrėk mirksiukas.gif
atsakymas

Prisijungsiu ir aš prie jūsų friends.gif .
Atsakyti
Antradienį aš taip pat tapau donore (tikriausiai). Tikiuosi,kad turėsiu džiaugsmo kam nors padėti ax.gif
Atsakyti
Keliu šią temą į priekį, nes problema vis aktuali. Paskaitykite pirmą V.Z. žinutę. Jos vyrui buvo taikytas kitoks gydimas, tačiau liga atsinaujino ir vienintelė išeitis - negiminingo donoro kaulų čiulpų transplantacija. O donoro nėra...
Galite pasikvieti BE GOOD komandą į savo miestą, jei atsirastų daugiau norinčių tapti potencialiais kaulų čiulpų donorais. Parašykite begood@santa.lt ir su Jumis susisieks.
Atsakyti
Aš į registrą įsirašiau jau senai.. Tik kažkaip liūdna, kad tikimybė kažkam padėti tokia maža.. Duodant kraujo vistiek matai kaip išneša tą maišiuką ir bent jau tikiesi biggrin.gif kad jis bus panaudotas tikslingai.. Čia duodi lašiuką, tampi sąrašiuko dalis.. Aš gal ir kvailai nuskambės, bet laukiu to skambučio, kai pasakys "sveiki, esate tinkamas kraujo čiulpų donoras.." . Juk tai stebuklas, kad maža tavo kūno dalelė gali kažkam padėti, ar net išgelbėti gyvybę..
Atsakyti
Šiandien tapau kraujo čiulpų donore, gavau apyrankę, tikiuosi galėsiu kam išgelbėt gyvybę. Gydytoja labai faina, viską labai išaiškino, ir sesutės thumbup.gif Dabar agituoju koleges. bigsmile.gif
Atsakyti
Itraukimas i registra uztrunka iki menesio laiko.
Atsakyti
Įdomu, per kiek laiko nuo kraujo pridavimo esi įtraukiamas į duomenų bazę g.gif Aš pridaviau sausio mėnesį, taip suprantu, jei mano čiulpai kam nors iš laukiančiųjų tiktų, tai jau bučiau sulaukus skambučio ar taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2010 03 12, 20:29)
Įdomu, per kiek laiko nuo kraujo pridavimo esi įtraukiamas į duomenų bazę g.gif Aš pridaviau sausio mėnesį, taip suprantu, jei mano čiulpai kam nors iš laukiančiųjų tiktų, tai jau bučiau sulaukus skambučio ar taip g.gif

Įtraukia per 2 mėn. maždaug.Kai tiks-sulauksi,bet gali tekti laukti daug mėnesių,metų.Galbūt susisieks su Jumis po 10metų,galbūt po 15...niekada negali žinot,kada prireiks.O atrinkimo kriterijų labai daug,tad sunku atrast donorą tinkantį,ypač Lietuvos bazėje donorų,kuri yra tikrai kukli...
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2010 03 12, 21:49)
Įtraukia per 2 mėn. maždaug.Kai tiks-sulauksi,bet gali tekti laukti daug mėnesių,metų.Galbūt susisieks su Jumis po 10metų,galbūt po 15...niekada negali žinot,kada prireiks.O atrinkimo kriterijų labai daug,tad sunku atrast donorą tinkantį,ypač Lietuvos bazėje donorų,kuri yra tikrai kukli...

Aš suprantu, kad gali ir neatsirasti kam prireiks mano čiulpų, bet kaip suprantu įtraukus į sąrašus pirmiausia patikrina ar laukiantiems donoro gali tikti naujo įtarukto į galimų donorų sąrašą čiulpai. Ar taip g.gif
Atsakyti
sveiki o as su gera zinia mano anyta serga umine menoblastine leokemija ir stai pries menesi atsirado donoras is vokietijos. Pries pora savaiciu jai jau perpyle donoro kaulu ciulpus o siandien jau parvaziavo namo liga pasitrauke thumbup.gif tikiuosi ir nesugrys 4u.gif Visiem jums aciu kas esate uzsirase i kaulu ciulpu donorus tikiuosi jus taip pat galesite kam nors isgelbeti gyvybe kaip isgelbejo vienas is jusu (donoru)ir mano anytai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O kaip galima patikrint, kad esi tikrai įtrauktas į registrą (daviau kraujo mėginius turbūt kovo, gal vasario mėn)?
Atsakyti
QUOTE(Storm @ 2010 07 26, 10:39)
O kaip galima patikrint, kad esi tikrai įtrauktas į registrą (daviau kraujo mėginius turbūt kovo, gal vasario mėn)?

Tai tikriausiai įtraukė. jei kas netiktų, praneštų. Manau taip
Atsakyti