Įkraunama...
Įkraunama...

Pilnasis siuvinėjimas

gražūs darbeliai bigsmile.gif
Aš tik pradedu gilintis, iki šiol tik kryželiu siuvinėjau.
o pradėti turiu, nes gavau neįprastą prašymą: ligotas senas tėvas prašo išsiuvinėti siuvinėlį su dviem angelėliais ir dviem vaikučiais žaidžiančiais ir užrašas "myliu Dievą, gimtą šalį, motinėlę ir tėvelį".
As labai noriu pradžiuginti seną tėvą, tik nežinau kaip jis atrodė. verysad.gif
Gal kas gali padėti? ax.gif
Atsakyti
Nesu mačius tokio, gausi pati suskurt...O angelėlių pvz yra nėrinių forumuose prie rankdarbių. Gal iš ten ką parinktum. Tik man kažkaip atrodo, kad tie žodžiai būdavo auksinėmis raidėmis išsiuvinėti, angelėliai iš šonų truputį pasvirę, o vaikučiai vidury po jų rankomis žaidžia. Tekstas po apačia. Nežinau, gal iš gilios vaikystės man čia tas vaizdas mintyse sukasi.. g.gif
Atsakyti
Ačū, paieškosiu angelėlų, bigsmile.gif
O jei dar kas iš atminties išplauktų, būčau dėkinga
ax.gif
Beje, kaip žaidžia tie vaikai, ar turi ką rankose, ar susikbę rankom, stovi ar atsisėdę? Gal sutūpę? g.gif
Gal žinote dar kokių puslapių, kur būtų galma paieškot?
ačiū vsiems, kurie atsilieps
Atsakyti
Lygtais atsisėdę, tokie burbuliukai ir pėdutės matosi, na tokie kaip bažnyčiose ant lubų būna nupiešti. Kad man kaip per miglą tas vaizdas, negaliu daugiau nieko atsakyt. Sėkmės. bye1.gif
Atsakyti
Labai tau ačiū žolele bigsmile.gif
Atsakyti
Svaja77, ar pavyko ką rasti? Kaip sekasi? Turbūt pilnuoju nedaug kas siuvinėja. unsure.gif
Atsakyti
deja, nieko neišėjo su paieška, schmoll.gif
bet pati perpiešiau iš tarpukario knygelės. ax.gif
Jau 15 vasario vešiu parodyt, tikiuosi kad tėtukas apsidžiaugs bigsmile.gif
parašysiu, kai žinosiu jo reakcijas.
Aciu, yau Žolele, pasijautau įsigijus naują draugę 4u.gif
Atsakyti
Na, svaja 77, gal parodysi, ką pasisekė išsiuvinėti? Man irgi patiktų toks darbelis.
Čia yra visokių paveikslėlių siuvinėjimui:
www.donalita.gallery.ru/watch?ph=2Nn-bYVTH
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žolelė: 09 vasario 2010 - 13:21
būtinai parodysiu, tik bijau tave nuliūdinti, nes esu diletantė siuvinėtoja, blush2.gif
be to šiaip, savo malonumui siuvinėju kryželiu ir tik angelėlius, ikonas ir pan., o čia tėtis norėjo, kad būtų virvele, regis taip vadinasi tas dygsnis. ax.gif
o už nuorodą dėkoju, būtinai pasidairysiu bigsmile.gif
Atsakyti
Baisiai smalsu, koks bus rezultatas. Lyg nepamenu tokio, gal net nesu mačiusi niekur. O virvele tikrai labai nesudėtinga siuvinėti. Pradėsi ir nesunkiai pavyks.
Atsakyti
Iš anksto atsipašau užtokį blondinišką klausimą, bet aš vistiek nesuprantu apie ką jūs kalbat? Siuvinėjimo srityje esu naujokė, žinau tik siuvinėjimą kryželiu ir "paprastą" (kur siuvinėjima dygsniuku ir tik kontūras). o koks čia įmantrumas? g.gif Gal kas gali man paaiškinti?
Atsakyti
Citrina14, žvilgtelėk į šitą puslapį ir pamatysi kas tai per daiktas.

www.tindirindi.lt/forum/viewtopic.php?id=3174
Atsakyti