Įkraunama...
Įkraunama...

Pilnasis siuvinėjimas

Sveikutes. Noreciau paklausti ar esate girdejusios apie tai. Kad is nuotraukos su veidu padaro schema siuvinet kryzeliu?
Atsakyti
QUOTE(onexyte @ 2009 07 21, 13:25)
Sveikutes. Noreciau paklausti ar esate girdejusios apie tai. Kad is nuotraukos su veidu padaro schema siuvinet kryzeliu?

manau atsakyma rasit temoje "siuvinejimas kryzeliu"...yra tam tikra programa.
Atsakyti
Gal kas nors turite su levandomis schemučių, skirtų siuvinėti notworthy.gif
Atsakyti
negi nebera nauju ideju pilnam siuvinejimui...ieskau kazko grazaus....
Atsakyti
QUOTE(amri @ 2009 08 04, 01:25)
negi nebera nauju ideju pilnam siuvinejimui...ieskau kazko grazaus....

Pažiūrėk čia http://www.tindirind...pic.php?id=3174 . Gal ką rasi sau įdomaus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(erniuke @ 2009 08 04, 19:38)
Pažiūrėk čia http://www.tindirind...pic.php?id=3174 . Gal ką rasi sau įdomaus  blush2.gif

Dekui labai labai...radau grozio...
Atsakyti
sveikutės , gal kas gali padėti ? man skubiai reikia lauko gėlių pavyzdžių 4u.gif iki rytojaus pietų. tikiuosi gal kas užmatė tokių grožių ir man padės
Atsakyti
IEŠKAU KAS GALĖTŲ IŠSIUVINĖTI VAIKO GIMIMO METRIKĄ. BŪTŲ GERAI, KAD ATSILIEPTŲ KAUNIETĖS.
Atsakyti
SVEIKOS IESKAU KAS SIUVINEJA NE TIK KRYZELIU.REIKTU APIE 1O DARBELIU 15*15 DYDIS.

JEI GALIT PADETI PARASYKIT MAN I PASTA,PAAISKINSIU SMULKIAU.AČIŪ 4u.gif 4u.gif 4u.gif

liubsig@gmail.com......
Atsakyti
sveikutės ax.gif galvojau ir aš pasirodysiu su savo darbeliu 4u.gif
klipas
šitam klipe matosi tik apykaklė siūvinėta ,kur tebuvo pradžia. deja neturiu užbaigto darbo nuotraukos , kur dar visa apačia suknelės išsiūvinėta , įdėsiu kada rasiu ar gausiu nuotrauka 4u.gif
Atsakyti
Gražus darbas wub.gif Būtų faina pamatyti iš arčiau 4u.gif
Atsakyti
4u.gif na po kolkas pati nemačiau fotosesijos nuotraukas , kur minėjo kad darė smile.gif o va iš arti pabaigtą darbelį pamatys kas bus jos koncertuose ax.gif būtinai parodysiu ,kai pavyks rasti , gal dar kas nufilmuos ax.gif
Atsakyti