Įkraunama...
Įkraunama...

Pilnasis siuvinėjimas

Aruna kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif Ar tai tavo darbas blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erniuke @ 2008 06 19, 09:44)
Aruna kaip gražu  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Ar tai tavo darbas  blush2.gif  4u.gif

Ačiū, mano ax.gif . Bet kažkaip netyčia labai didelį įdėjau. Ir dar galiu pridurti, kad geras rėmintojas tik pagražian tai, ką padarai. Radau labai gerą, tai dabar visus darbus tik pas jį rėminu. Galvoju, kad reikia kryžiuku siuvinėtus į kryžiukinę temą įkelti, juk norisi ir kitiems parodyti ką pasidarai 4u.gif
Atsakyti
labai noreciau savo juoda puspalti pasiuvineti, bet nelabai turiu ideju, galvoju gal rankogalius ir nugaroj kazka. gal kas turit kokiu pavyzdziu?
Atsakyti
Mano buvusioj mokykloj, viena gimnazistė ant švarko nugaros saulę išsisiuvinėjo. smile.gif Visai nieko, priklausomai nuo pačiuožimo lygio smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,mezgu savo mazei paltuka,nezinau kada baigsiu,bet jau dabar nagai niezti issiuvinet paltuko apacia(aplink visa paltuka),isivaizduoju kad tai turetu but kokiu smulkiu gelyciu pieva,dar kokiu drugeliu patupdyt... g.gif gal galit imest kokia nuoroda jei turit kazka panasaus? Siuvineti moku ax.gif aciuks 4u.gif
Atsakyti
Na, kad niekas nerodo savų darbų, parodysiu, kokią staltiesėlę gėlių staliukui išsiuvinėjau. Tiksliau su tuo siuvinėjimu ilga istorija... Siuvinėti pradėjo mano močiutė maždaug prieš kokius 65-erius metus. Bet gimė mamos brolis, mama ir močiutė nebeturėjo laiko siuvinėti. Po to truputį pasiuvinėjo mama (tuomet ji buvo gal kokioje 5-6 klasėje). Ir štai, praėjus tiek metų, aš staltiesėlę užbaigiau.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Oho kaip grazu bigsmile.gif
Atsakyti
labai grazu ir siuvinejimo istorija tokia grazi...user posted image
Atsakyti
Sveikutes, tikrai labai grazus menas. Viena mociures siuvineta pagalvyte ir as panasiai gelbejau. Turiu is kaimo parsivezus labai graziu siuvinetu staltiesiu. Reiks nufotografuot ir cia ikelt. Gal ka sudomins rastai.
Atsakyti
Na stai, ka radau nufotografavau. Galvojau kad turiu daugiau, bet turbut kaime like.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos...gaila, kad temute merdeja...neberandu jokiu nauju scemuciu ar piesinuku "geliu tematika"...Gal kas turi kazka grazau, idomaus...
Labai lauksiu ir tikesiuos, kad tema kils. 4u.gif
Atsakyti
Yra dar siuvinejanciu? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amri: 20 liepos 2009 - 22:39