Sveikos siuvinėtojos,
žiuriu labai populiarus siuvinėjimas kryžiuku, o apie pilnąjį siuvinėjimą nė žodžio, tai bandau atidaryti temą, gal pasidalinsit patirtimi, idėjomis, pavyzdžiais. Ryt pabandysiu įkelti savo nebaigtus darbeliu
Atleiskit man, neišmanėlei, bet kas yra pilnasis siuvinėjimas?
tokie
Vadina visaip ir pilnasisi siuvinėjimas, ir lygusis, ir šešėliavimas.
QUOTE(Momo @ 2005 06 15, 13:40)
Man atrodo, kad tai lygusis siuvinejimas Idedu keleta rusaiciu darbu, kurie mane suzavejo Dar keleta vertu demesio darbeliu galite pamatyti cia
Sako, sitaip siuvinejasi zymiai greiciau, negu kryzeliu.
Sako, sitaip siuvinejasi zymiai greiciau, negu kryzeliu.
kaip grazu nerealiai
kazkada ir as taip siuvinedavau...nu bet dabar ant kryziuko persimeciau - taip lengviau...
Tikrai labai gražu. Bet aš turbūt neturėčiau tiek kantrybės
Man lygusis patinka labiau nei kryželis.Greičiau rezultatas matosi .O ir darbelį susiradau kur reikia siuvinėti - ir malonumas , ir pinigėlius moka Dviguba nauda Bet atrodo kad šešėliavimu vadinama kai tik dalis piešinio yra siuvinėjama iš gerosios pusės , o kita dalis iš blogos-specialiu dygsneliu. Atrodo kaip šešėlis .Šiandien kaip tik pradėjau siuvinėti stalstiesę ,kai pabaigsiu įmesiu nuotrauką
Man ir asmeniškai lygusisi labiau patinka, bet žiūriu, kad visos ant kryželio pasinešusios
O ką naudoji piešiniui išpiešti ? O piešinius pati sugalvoji ar imi iš kokio žurnalo ?
Tai vat ir klasiu, kas kaip daro. Aš turėjau iš senų laikų tokiu vokiškų žurnalų, kuriuose piešiniai persikelia ant audinio lygintuvo pagalba. Liuks dalykas, bet dabar tokių jau nematau. Galvojau gal merginos kokiu idejų, pavyzdžių turi, bet žiūriu, kad toks siuvinėjimas čia nepopuliarus
Mano mociute nusikopijuodavo piesinius ant plono popieriaus, tada apsisiudavo konturus, nuplesdavo popieriu ir siuvinedavo. As irgi kazka siuvinejau pilnuoju, tai irgi taip dariau.