mano siandiena, vakar praktiskai identiska, skyres tik priespieciai, kurie buvo pusryciu koses pakartojimas (kosiu nemegstu ir nevalgau nuo vaikystes, bet sitas misinys man labai skanus

, dar man noretusi dziovintu kriausiu ir obuoliu, bet PC sikart tuo atzvilgiu sutiko tusciom lentynom

Islandijoj krize

ir stikline apelsinu morku sulciu bei naujos produkcijos degustavimas, kazkokis keistas sokoladinis reikalas su karameline glazura, vienas saukstas ir puslitris vandens , kad nuplaut ta bezbozna salduma

nebutu ta reikala kepusio savininko pries akis, buciau spjovus lauk

viso 1400kcal
PUSRYCIAI 230kcal
aviziniu dribsniu kose su dziovintom slyvom, razinom, abrikosais ir cinamonu(pati pasigaminau is puskilio dribsniu, 100g dz. slyvu, 100g razinu, 100g abrikosu, didelio sauksto cinamono bus ilgam

) 50g sauso misinio 170kcal kavos 3 puodeliai su slakeliu lieso pieno 50kcal
PRIESPIECIAI 295kcal
sviezutele duonine bandele, rupiu miltu su sezamo seklom 40g 110kcal, tepamas varskes surelis su prieskoniais 30g 70kcal, agurkas 10kcal, 200ml naturaliu apelsinu sulciu su minkstimu 105kcal
PIETUS 330kcal
versienos balandeliai 220kcal, padazas, 80kcal, agurkas 10kcal, pomidoras 20kcal
PAVAKARIAI 40kcal
kava su pienu 15kcal, mandarinas 25kcal
VAKARIENE 170kcal
balandelis 110kcal, padazas 40kcal, pomidoras 20kcal
NAKTIPIECIAI 240kcal
grudeta varske 110kcal, naturalus jogurtas 80kcal, arbata su cinamonu ir medumi 50kcal
VISO 1305tiesa, manes nepazistanciom. as visada valgau 6 kartus dienoj, nes mano diena bezboznai ilga, keliuos 6 ryto ir guluos kokia 1 nakties, peledos neistaiso nei ankstyvas darbas, nei miego trukumas, matyt tik grabas pataisytu

savaitgali, jei laisva, miegu, miegu, miegu, kol vaikas su kokia malka nepradeda per galva trankyti

Startas 04.04.2016