PIRMADIENIS
PUSRYČIAI: miusliai su saujele įvairių riešutų, natūraliu jogurtu ir vyšnių uogiene (150+200+120+80) 550
PRIEŠPIEČIAI: 2 saldainiai (160), kava su pienu (50)
PIETŪS: moliūgų-saldžių bulvių sriuba (230), pita su ožkos sūriu ir pomidoru (160+120+10)
PAVAKARIAI: mandarinas (30)
VAKARIENĖ: čiabata su mėsos kukuliais, pirktinė (550),
NAKTIPIEČIAI: 2 griežinėliai salamio (60), pakelis čipsų (200), pusė indelio houmus (360)
VISO: 2480

ANTRADIENIS
PUSRYČIAI: vaisių salotos (melionas, ananasas, braškės, vynuogės) su jogurtu (150+150)
PRIEŠPIEČIAI: apelsinas (120)
PIETŪS: vištienos-kukurūzų sriuba (~200, iš kavinės) su puse rudos bandelės (120), kava su pienu (50)
PAVAKARIAI: obuolys (60), keli kepti vištienos sparneliai (200)
VAKARIENĖ: salotų lapai su ožkos sūriu, pomidoru, svogūnais, alyvų aliejumi (365), arbata su pienu (30)
VISO: 1445
TREČIADIENIS
PUSRYČIAI: avižinė košė su bananu ir vyšnių uogiene (220+100+60)
PRIEŠPIEČIAI: apelsinas (120)
PIETŪS: kepti vištienos sparneliai (300), salotų lapai su ožkos sūriu, pomidoru, svogūnais, alyvų aliejumi (300)
PAVAKARIAI: pusė bandelės su razinom (200)
VAKARIENĖ: raugintų kopūstų sriuba (200) su rieke juodos duonos (120)
VISO: 1620
KETVIRTADIENIS
PUSRYČIAI: vaisių salotos (melionas, ananasas, braškės, vynuogės) su jogurtu (150+150)
PIETŪS: pomidorų sriuba (~300, iš kavinės), bananas (100) latte (150)
PAVAKARIAI: greipfrutas (80)
VAKARIENĖ: spagečiai su jūros gėrybėm ir daržovėm (500), vynas (120)
VISO: 1550
PENKTADIENIS
PUSRYČIAI:miusliai su riešutais, natūraliu jogurtu ir vyšnių uogiene (150+100+130+60), kava su pienu (50)
PIETŪS: spagečiai su jūros gėrybėm ir daržovėm (300), bananas (100)
PAVAKARIAI: spurga (400)
VAKARIENĖ: burokėlių-svogūnų salotos su alyvų aliejumi (180), riekė baltos duonos su šokoladu (100+100)
VISO: 1670