Įkraunama...
Įkraunama...

3 Mėnuo

QUOTE(Nolikas @ 2008 10 12, 14:52)
sveikos mamules biggrin.gif
mes lauke 2 valandos pabuvom....susalau negyvai....o lleliukas miega  biggrin.gif nors jam gerai....
girdejau toki dalyka kad db i darzeli priima ne pagal registracijos vieta o pagal gyvenamaji g.gif  ar jus girdejot ka nors apie tai?gal jau registravot maziukus i darzeli? smile.gif

mes uzrasem pries menesi.sake dziaukites kad spejot,nes jau pilnos vaiku grupes buvo sudarytos.tik gimus reikia uzrasinet.daba jau ir per velu gali buti....mum einat registruotis reikejo tureti gimimo liudijima,jo kopija ir gyvenamosios vietos deklaravimo kopija.i darzelius priima tik pagal vieta kurioje esi deklaruotas ir i ta darzeli,kuris pagal deklaracija priklauso.aisku gali bandyti ir i kita darzeli,bet stovesite saraso gale ir pakliusite tik tuo atveju jei nebus surinktos pilnos grupes...o siais laikais tai praktiskai neimanoma,nes darzeliai pergrusti.... doh.gif pirmenybe turi vienisos mamos ir vaikai kuriem pagal gyv.vieta priklauso tas darzelis..va tokia dabar yra situacija... 4u.gif
Atsakyti
Labas, mes jau is mociutes.
Sveikinam 4u.gif mazgiuke.
Mes papildomu daiktu neperkam mazylei,geriau i saskaita padedam, bus ateiciai. Nors norisi kartais tai supyniu, ar dar ko, bet zinau is pirmosios auginimo, tie daiktai greit atsibosta ir ner kur det.
Mes tokioj provincijoj gyvenam,kad darzelis pustustis,dabar yra15 vietu laisvu, kazin ar isvis jis dar bus kol mazoji uzaugs.
Taigi, ka darysim temele baigsis, ar kas sukurs kita, mums kaip ir laikas i 4 men,gal eitu kas kartu, jei temele atsirastu, gal dar visos liktumem g.gif
Atsakyti
manau kad jau visos galim keliaut i 4 men.)))) nees kam dar nera 4-tai jau greitai bus....mums uz savaites))))) biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Pas mus tai siandien oras labai geras, prabuvom lauke 6 valandas! smile.gif Ka tik grizom is balsavimu, galvojau neiti, bet vyras taip graziai paprase, tai negalejau atsakyti rolleyes.gif Mes norejom pries menesi uzrasyti savo mazyli i darzeli, bet nerase, nes neva dar per anksti, sake ateiti po pusantru metu...Bet man atrodo nerasaymo priezastis yra kita, teks eiti netrukus ir vel, tik jau su parama darzeliui... Mes tai irgi jau galim keliauti i 4 men, jei kas prisijungs mirksiukas.gif
Atsakyti
tai aisku keliaujam 4u.gif tik praneskit kai nauja temele sukursit,kad zinociau kada pereit mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
tai ka taip iseina jei as nesu registruota vilniuje tai ir mano vaiko i darzeli nepriims.

Mes su Markuciu irgi jau galime keliauti i ketvirta menesi biggrin.gif , varome visos kartu thumbup.gif
Atsakyti
mamytes, jus cia visos pabegsit...mums dar liko virs savaites g.gif
user posted image
Atsakyti
man atrodo,kad mums dar anksti blush2.gif o gal klystu g.gif
Atsakyti
na jei anksti tada reikia kurti nauja tema biggrin.gif , o kas moka jas kurti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2008 10 12, 20:08)
mamytes, jus cia visos pabegsit...mums dar liko virs savaites g.gif
user posted image

Sveikutes,
Taip jau cia yra.Vienos iseina,ateina kitos. ax.gif Saunu,pasidalins
naujais isgyvenimais.Taip ir atsiras naujos temos biggrin.gif
Atsakyti
as tai visai nenoreciau su visom issiskirti schmoll.gif , taip faina su visomis mamytemis bendrauti biggrin.gif
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif
Oho kiek prirašėt, kas čia kur nori bėgt būkim visos kartu niekur nebėkim, pabandysiu aš sukurt naują temą jeigu kas leis mirksiukas.gif ir jeigu man išeis bet manau nieko čia sudėtingo bigsmile.gif
Mes visą savaitgalį praleidom lauke, vakar prie jūros buvom mazgė 4val. išmiegojo thumbup.gif šnd prie ežero buvom biggrin.gif
Balsuot nėjom, nes vyras sakė jei nežinai už ką balsuot tai kam iš viso balsuot cool.gif
O į darželį mes irgi dar neužsirašėm, net nežinau kokia čia tvarka pas mus Telšiuose g.gif
Atsakyti