Įkraunama...
Įkraunama...

3 Mėnuo

QUOTE(JurgaSim @ 2008 10 10, 18:51)
Man dar gulint ligonineje akuseres sake migdyti tik ant soniuko, nes miegas ant pilvo didina staigios kudikiu mirties galimybe, o jei miegos ant nugarytes - tai gali paspringti, todel pradzioje ir migdydavau ant soniuko smile.gif

na as irgi galvojau,kad ant nugarytes guldyti negerai,net kiek pastebejau ir gydytoja sake,kad vaikai kaip guli ant nugarytes jie galvyte laiko pasuke ant sono,tai sake tikrai jie nepasprings,kiek beatsikelciau nakti visa laika galvyte ant sono buna. na o del staigios kudikiu mirties tai kiek zinau buna tik pirma menesi,tikslaiu pavojingiausia ir tai igimta liga kazkokia kaip supratau
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2008 10 10, 15:39)
O kokioje padetyje siaip miega leliukas? Mano tai jau nuo dveju menesiu miega tik ant nugarytes, pradzioje dar guldydavau ant sono, padedavau sone ranksluosti, kad neapsiverstu, bet jis su didziausiais triuksmais nustumdavo ta ranksluosti ir vis tiek atsiguldavo ant nugarytes. po keliu bandymu, nustojau ji guldyti ant soniuko.

Baltai pavydziu mamytems, kuriu leliukai ramus smile.gif

as ji uzmigdau ant sonelio bet nakti jis visada atsivercia ant nugarytes
Papildyta:
QUOTE(HUGGA @ 2008 10 10, 15:45)
bandom. Sypsena.

user posted image

na sypsena tai superine thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
sinciame visoms panelytems buciuka lotuliukas.gif biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
maniskis is pradziu irgi miegodavo,tai ant vieno tai ant kito soniuko,bet kai pradejau rast ji mieganti ant nugarytes tai ant sono ir nebeverciu miegot 4u.gif bet kartais paguldau,kad nepabostu ant nugarytes tik miegot,nes ant soniuko dar nemoka apsiverst 4u.gif o ugis musu kokie jau 63-64cm.
Atsakyti
Atrodo savaitgalis,nei vienos neliko, musu maze miegucio daro, seniau ant soniuko guldydavau, dabar atsiverciant nugarytes pati ir nieko cia nepadarysi.
Atsakyti
kokie kleckiukai wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
o musu tai nzn koks ugis...gal jau 63-64.....nes 2 men. buvo 59.....bet db netelpam i drabuzelius 62 didzio smile.gif 15-a diena eisim pas gyd.tai pasvers ir pamatuos)))) smile.gif
o uzmiega nakciai visada ant sono.....o paskuj jau kaip nori miega biggrin.gif
ir visgi man idomu....kur dingo Akfak g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nolikas: 10 spalio 2008 - 22:26
QUOTE(Nolikas @ 2008 10 10, 23:25)
kokie kleckiukai wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif
o musu tai nzn koks ugis...gal jau 63-64.....nes 2 men. buvo 59.....bet db netelpam i drabuzelius 62 didzio smile.gif 15-a diena eisim pas gyd.tai pasvers ir pamatuos)))) smile.gif
o uzmiega nakciai visada ant sono.....o paskuj jau kaip nori miega biggrin.gif
ir visgi man idomu....kur dingo Akfak g.gif

gal pabego i kita menesi smile.gif arba reikalu turi daug,gal isvykus kur...maza kas,svarbiausia kad nebutu nieko blogo 4u.gif
Atsakyti
labas rytas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(megyte @ 2008 10 10, 20:38)
user posted image
sinciame visoms panelytems buciuka lotuliukas.gif  biggrin.gif  tongue.gif

jau koks buckis wub.gif wub.gif wub.gif mes is karto isimylejom biggrin.gif
user posted image
user posted image
Papildyta:
net nepasisveikinau pamacius tiek grozybiu wub.gif
jau lialiukai, tai pasakiski 4u.gif
labas rytas 4u.gif
mes miegam l.ivairiai, bet atvirai pasakius, mano dukryte diena geriausiai miega ant pilvuko ax.gif tik zinoma, kai as salia, o siaip jai kaip uzeina taip miega, gal dazniau ant nugarytes...
mes i kaimuka vaziuoja, o vakare sveciu sulauksim, tad gero savaitgalio mamytes 4u.gif
Atsakyti
labas rytas mamytes biggrin.gif , mano maziukas jau numiegojo, dabar zaidzia su zaisliukais biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(megyte @ 2008 10 11, 12:20)
labas rytas mamytes biggrin.gif , mano maziukas jau numiegojo, dabar zaidzia su zaisliukais biggrin.gif

na Zinai agnestar ir austyte jau labai nebloga biggrin.gif , na suneliams bus is ko rinktis biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mamytes smile.gif

kaip jus laikotes visos? ax.gif na mes jau siandien pradejome siekti zaisliuku clap.gif aisku kaip gulime ant pilvuko siekiame zaisliuku thumbup.gif
Atsakyti
niu kaip jum smagu...maniskis zaisliukais dar visai nesidomi.... smile.gif barskina mama,kisa i rankyte,o jis dairosi visur ir neidomu jam biggrin.gif na kai barskinu tai suklusta,bet zaist dar pats nenori..... 4u.gif
liudnas savaitgalis...tevelio nera,o mes sedim namie....fiu kokia nesamone...
Atsakyti