Įkraunama...
Įkraunama...

3 Mėnuo

QUOTE(HUGGA @ 2008 10 10, 17:10)
Mio999, kaip tu cia vidury nakties rasai? ar miego nesinori? Taip as jau primaitinu, i gydytoju nuomone neatsizvelgiu, mano mama sako,mes parvezdavom jus is ligonines ir manu koses skystos isvirdavome,trecia savaite sulciu duodavo, o dabar visko bijom. Primaitinu dar ir todel, kad MPdaugiau uztektu, nes misinukais nemaitinsiu, manau, kad ten gryna chemija. Ir pirmaja auginau taip. Dabar mes maziau atpilam, ramiau ir ilgiau miegam

HUGGA aš tik noriu pasitikslint tu ką ten banano duodi, obuoliuko? Ir kiek jums mėnesiukų? Kaip tą bananą duot, sutrint, ar taip ir obuolį?
Papildyta:
Mano mergina mėgsta labai taip va rankytes susidėt wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(nikakatė @ 2008 10 10, 15:35)
HUGGA aš tik noriu pasitikslint tu ką ten banano duodi, obuoliuko? Ir kiek jums mėnesiukų? Kaip tą bananą duot, sutrint, ar taip ir obuolį?
Papildyta:
Mano mergina mėgsta labai taip va rankytes susidėt wub.gif

user posted image

Viena diena banana, kita obuoli, pradejau nuo 1 karto per diena, ant sauksto galiuko,dabar jau valgom 2kartus, beveik po sauksteli. As darau su sauksteliu, taip pamazu priskutu, prigrandau svelniai, man taip patogiau nei su tarka.
Atsakyti
QUOTE(HUGGA @ 2008 10 10, 16:56)
Viena diena banana, kita obuoli, pradejau nuo 1 karto per diena, ant sauksto galiuko,dabar jau valgom 2kartus, beveik po sauksteli. As darau su sauksteliu, taip pamazu priskutu, prigrandau svelniai, man taip patogiau nei su tarka.

grazi tavo mergyte 4u.gif
Atsakyti
[quote=Agnestar,2008 10 10, 08:01]
reikia nueiti i www.radikal.ru ten yra toks laukelis kur pasirenki foto(browse) poto spaudi zagruzit ir kai ismeta daug visokiu url, nusikopijuoji 2 4u.gif ir idedi cia...
na gal supratai smile.gif kazkur ir cia yra paaiskinusios mamytes ax.gif

Sveikos mamytes!Aciu Agnestar uz paaiskinima kaip ikelti nuotraukas ,nes ir man nesigaudavo:ax:
Stai ir mes pasirodome!
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edit: 10 spalio 2008 - 15:09
na va maziukas lauke - terasoje sau miega,o as va truputi istiesiau kojytes,nes dabar dantukai dygsta tai pikti esame labai,ir nuo rankyciu nenulipam,tikiuosi ilgai pamiegos ax.gif
Atsakyti
[quote=edit,2008 10 10, 15:08]
[quote=Agnestar,2008 10 10, 08:01]
reikia nueiti i www.radikal.ru ten yra toks laukelis kur pasirenki foto(browse) poto spaudi zagruzit ir kai ismeta daug visokiu url, nusikopijuoji 2 4u.gif ir idedi cia...
na gal supratai smile.gif kazkur ir cia yra paaiskinusios mamytes ax.gif
Sveikos mamytes!Aciu Agnestar uz paaiskinima kaip ikelti nuotraukas ,nes ir man nesigaudavo:ax:
Stai ir mes pasirodome!
user posted image
[/quote]
oi kokia grazi mergyte biggrin.gif ji tokia nediduke atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Nikakate pamirsau parasyti jog mums 3men ir 12 dienu.
Atsakyti
na as manau mes visko ragausime tik nuo 6 menesiuko smile.gif kolkas mamos pienelio uztenka mums smile.gif
Atsakyti
mano vaikis irgi miega, vos uzmigdziau, verkia siandien visa diena net nezinau kas jam darosi.
Atsakyti
mamytes koks jusu vaikiuku ugis,mes esam 67cm smile.gif
Atsakyti
na rugsejo 10 diena mes buvome 59.5cm, o dabar 15 diena eisime tai viska tikslaii zinome,tikiuosi paaugome siek tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(megyte @ 2008 10 10, 16:22)
mano vaikis irgi miega, vos uzmigdziau, verkia siandien visa diena net nezinau kas jam darosi.

Kazkodel neramus ir mano mazylis, zirzia visa diena, uzmigo tik isveztas i lauka. Zirzimo apogejus pas mus buna kas vakara tarp 19 ir 21 val. Tada net minties negali buti paguldyti ji i lovyte, veiksminga tik viena priemone - nesioti stacia arba pilvuku i apacia ant ranku. Noretusi tiketi, kad netrukus tai baigsis, bet zinant, kad ne uz kalnu dantuku dygimas, tai matyt, teks is kazkur pasisemti stiprybes ir kantrybes smile.gif
Atsakyti