Įkraunama...
Įkraunama...

3 Mėnuo

QUOTE(Nolikas @ 2008 10 10, 12:31)
leliukai thumbup.gif  wub.gif  wub.gif kaip miela))))
mes kai gulejom ligoninei....tai per ta para...kai gimem mes.....gime dar 9 mergaites))))tai visi gyd.subego paziuret i vieninteli berniuka biggrin.gif
o cia vien berniukai 4u.gif idomu))

o mes kai gimem,gime tik viena mergyte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nolikas @ 2008 10 10, 11:31)
leliukai thumbup.gif  wub.gif  wub.gif kaip miela))))
mes kai gulejom ligoninei....tai per ta para...kai gimem mes.....gime dar 9 mergaites))))tai visi gyd.subego paziuret i vieninteli berniuka biggrin.gif
o cia vien berniukai 4u.gif idomu))

o as kai gimdziau buvo atvirksciai biggrin.gif
kol buvau ligoninej per tas tris dienas gime vieni berniukai biggrin.gif tik kelios mergaites.o i diena , kai sake akusere gimdavo po 7-8 biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
na mes kaip gimeme tai su mumis kartu ta diena gime 2 berniukai ir viena mergyte,o kita diena vien mergytes biggrin.gif beja mes pirmi ir gimeme ta dienuke thumbup.gif o mergyte paskutine thumbup.gif
Atsakyti
siemet visi sako, akd labai daug berniuku bigsmile.gif
tai musu dukrytems gerai, bus is ko rinktis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
as negaliu patiketi, mano lialka dar miega 4u.gif kazkas fantastisko biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
jau mergytem bus is ko rinktis smile.gif mano vyrukas irgi miega biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas biggrin.gif as kai gimdziau irgi dominavo mergaites biggrin.gif tai ir musu berniukams bus is ko rinktis lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(megyte @ 2008 10 10, 11:00)
labas rytas biggrin.gif as kai gimdziau  irgi dominavo mergaites biggrin.gif tai ir musu berniukams bus is ko rinktis lotuliukas.gif

mes tai katik atsikeleme thumbup.gif
Atsakyti
O stai ir mes 4u.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2008 10 10, 13:27)
O stai ir mes 4u.gif 
user posted image

o koks didelis grazus berniukas 4u.gif
Atsakyti
laikausi teises,tai kiekviena ryta islekiu 3valandom.tevelis su mazuliu kuo puikiausiai susitvarko 4u.gif net zodeliu neuzsimine,kad mazuoju nesugebes rupintis..pieniuko savo palieku,tai pamaitina,papmpersa pakeicia,zaidzia,duksta su mazuosu.griztu tai randu abu patenkintus biggrin.gif gerai aisku kai pas vyra darbas toks,kad vaziuoja tik kai iskviecia kur nors,o jei dirbtu iki vakaro tai nezinau kaip tada butu...daba susiderinam ir kartu leliuku spejam rupintis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aistew @ 2008 10 10, 14:13)
o koks didelis grazus berniukas 4u.gif

Aciu smile.gif nemazas jau mano vyrukas, o su kiekviena diena ir jo kaprizai auga, kasdien vis ilgeja jo buvimas pas mane ant ranku biggrin.gif
Atsakyti
Skaitau ir baltai pavydžiu toms kurių vyrai susitvarko su mažiukais, maniškis tai irgi nelabai nori būt, mat iš pirmos santuokos dukrytė maža labai nerami buvo, klykdavo per naktis, tai dabar jam tas verksmas kažkas baisaus schmoll.gif kai neverkia labai džiaugiasi laimingas blush2.gif
Man Agnestar ta pati situacija, spalio gale mokslai prasideda iri lapkričio galo, į pusmetį vieną mėnesį reikia važiuot į paskaitas, o paskui šeštadieniais egzus išmėto, tai neisivaizduoju iš kur 1mėn. auklę rast g.gif dar kokiam Vilniui tai suprantu, o čia pas mus tokiam kaime doh.gif taip nesinori dėl vieno mėnesio akademinių imtis ax.gif
Tokie kleckai visų gražūs ir mamytės wub.gif

Nu ir mes pasirodom blush2.gif

user posted image
tik mamytės plaukai dbr jau kita spalva dažyti, neradau kur vyras nuotraukas sudėjo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikakatė: 10 spalio 2008 - 13:52
LABAS visoms mamytems ir mazyliams. Nu ir priraset. Mes mieste buvom, nupirkom dovana, knyga kudikiui ir kupona i vaistine,paziurejau daug ten visokiu dalyku leliukam, ka nors isirinks, arba vitaminu nupirks.

O kokiu graziu leliuku ir mamyciu pridejot 4u.gif 4u.gif 4u.gif .

Mio999, kaip tu cia vidury nakties rasai? ar miego nesinori? Taip as jau primaitinu, i gydytoju nuomone neatsizvelgiu, mano mama sako,mes parvezdavom jus is ligonines ir manu koses skystos isvirdavome,trecia savaite sulciu duodavo, o dabar visko bijom. Primaitinu dar ir todel, kad MPdaugiau uztektu, nes misinukais nemaitinsiu, manau, kad ten gryna chemija. Ir pirmaja auginau taip. Dabar mes maziau atpilam, ramiau ir ilgiau miegam.

As kai gimdziau, tai gime 4 berniukai ir dvi mergaites, bet mes buvom izimybes todel,kad l.dideles,visas personalas ejoir klause kur musu dicke?

Na dar bandysiu uotrauka ikelti,gal pavyks.
Atsakyti