Įkraunama...
Įkraunama...

3 Mėnuo

labas rytas biggrin.gif
as taip pat savo grazuole uzmigdziau, parpia ant pilvuko mirksiukas.gif
taipogi prie kompo pusryciauju biggrin.gif
bet jau jusu visu grozis cia... wub.gif negaliu atsiziureti wub.gif
tik va, saves negalim parodyti, kvailas kompas neuzkrauna kazko man to puslapio g.gif
musu lialiukas irgi darydavo zaliai,bet cia nuo misinuko, o jei MP maitini, tai gali buti nuo maistelio tavo g.gif
siandien po pietu mazyte mociutei paliksiu, leksiu kaune po parduotuves, gal ka grazaus rasiu...taip kartais noriu pasipuosti, nors nera pries ka...niekur beveik neiseinam, vakar su vyru apsipykau...mat man nuo lapkricio visa men mokslai, tai nzn kur dukryte palikti reikes, mat mano vyras bijo vienas su ja buti, mat nesusitvarkys doh.gif reikes aukle samdyti ar ka...net nzn...pyktis ima, suauges vyras su dukra nesusitvarkys. schmoll.gif
Papildyta:
nepykit cia gal biski ne i tema...bet toks nusivylimas apeme verysad.gif
mes, mamos viska turim sugebeti ir visada buti zvalios, linksmos...ai...
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2008 10 10, 10:41)
labas rytas biggrin.gif
as taip pat savo grazuole uzmigdziau, parpia ant pilvuko mirksiukas.gif
taipogi prie kompo pusryciauju biggrin.gif
bet jau jusu visu grozis cia... wub.gif  negaliu atsiziureti wub.gif
tik va, saves negalim parodyti, kvailas kompas neuzkrauna kazko man to puslapio g.gif
musu lialiukas irgi darydavo zaliai,bet cia nuo misinuko, o jei MP maitini, tai gali  buti nuo maistelio tavo g.gif
siandien po pietu mazyte mociutei paliksiu, leksiu kaune po parduotuves, gal ka grazaus rasiu...taip kartais noriu pasipuosti, nors nera pries ka...niekur beveik neiseinam, vakar su vyru apsipykau...mat man nuo lapkricio visa men mokslai, tai nzn kur dukryte palikti reikes, mat mano vyras bijo vienas su ja buti, mat nesusitvarkys doh.gif  reikes aukle samdyti ar ka...net nzn...pyktis ima, suauges vyras su dukra nesusitvarkys. schmoll.gif
Papildyta:
nepykit cia gal biski ne i tema...bet toks nusivylimas apeme verysad.gif
mes, mamos viska turim sugebeti ir visada buti zvalios, linksmos...ai...
user posted image
user posted image

nesijaudink rasi kas pabus su vaikeliu smile.gif
Papildyta:
nemoku as ikelt nuotraukytes doh.gif norejau ir as pasirodyt kokie mes blush2.gif
Atsakyti
na pagaliau biggrin.gif 4u.gif stai ir mes ax.gif
user posted image
Atsakyti
sceikos mamytes ir mazyliai smile.gif
aistew pabandyk per www. radikal.ru
agnestar na zinok visi vyrai bijo likti su mazaisiai ir mano taip paciai,todel puikiai tave suprantu,tu tik nesinervuok. gal turi kokia drauge kuri gali paziureti leliuka. na mes ka tik atsikeleme po nakties,pasigirsiu mamytes mes tik viena karta buvo atsikele pavalgyti ir vel greitai uzluzome,tai as issimiegojau si karta kuo geriausiai thumbup.gif beja vyrai taip tik sako kad nesusitvarkys,paliksi ir pamatysi kaip viskas klostosi gerai,isbandyta ir patikrinta smile.gif tiksliau sarasa surasiau,ka daryti,kaip migdyti ir panasiai,prikabinau prie saldytuvo ir viskas klostese kuo puikiausiai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2008 10 10, 11:50)
na pagaliau biggrin.gif  4u.gif  stai ir mes ax.gif
user posted image

Oi kokie jus grazus Agnestar. 4u.gif wub.gif O kurioj vietoj kaune gyveni Agnestar?
Atsakyti
QUOTE(aistew @ 2008 10 10, 10:36)
nesijaudink rasi kas pabus su vaikeliu smile.gif
Papildyta:
nemoku as ikelt nuotraukytes doh.gif norejau ir as pasirodyt kokie mes blush2.gif

reikia nueiti i www.radikal.ru ten yra toks laukelis kur pasirenki foto(browse) poto spaudi zagruzit ir kai ismeta daug visokiu url, nusikopijuoji 2 4u.gif ir idedi cia...
na gal supratai smile.gif kazkur ir cia yra paaiskinusios mamytes ax.gif
Papildyta:
QUOTE(braske1977 @ 2008 10 10, 10:54)
Oi kokie jus grazus Agnestar.  4u.gif  wub.gif  O kurioj vietoj kaune gyveni Agnestar?

as ne kauniete 4u.gif tik atvaziuoju cia apsipirkti ir mokausi cia ax.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Dodukas @ 2008 10 10, 10:54)
sceikos mamytes ir mazyliai smile.gif
aistew pabandyk per www. radikal.ru
agnestar na zinok visi vyrai bijo likti su mazaisiai ir mano taip paciai,todel puikiai tave suprantu,tu tik nesinervuok. gal turi kokia drauge kuri gali paziureti leliuka. na mes ka tik atsikeleme po nakties,pasigirsiu mamytes mes tik viena karta buvo atsikele pavalgyti ir vel greitai uzluzome,tai as issimiegojau si karta kuo geriausiai  thumbup.gif beja vyrai taip tik sako kad nesusitvarkys,paliksi ir pamatysi kaip viskas klostosi gerai,isbandyta ir patikrinta smile.gif tiksliau sarasa surasiau,ka daryti,kaip migdyti ir panasiai,prikabinau prie saldytuvo ir viskas klostese kuo puikiausiai hihihi.gif

tai as jauciu taip ir darysiu...visi jie tokie... doh.gif o kai reikia geriau uz mamas susitvarko... ax.gif
Atsakyti
user posted image
atrodo isejo blush2.gif
Atsakyti
o mes sianakt atsibudom irgi tik viena karta biggrin.gif ir dbr vel miega nuo 9 ryto 4u.gif miegaaliuke wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aistew @ 2008 10 10, 12:18)
user posted image
atrodo isejo blush2.gif

stai mes kokie jau dideli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistew @ 2008 10 10, 11:18)
user posted image
atrodo isejo blush2.gif

grazuolis 4u.gif bet tikrai, as cia ziuriu vos ne vieni berniukai...mergaites, kur jus? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2008 10 10, 12:20)
grazuolis 4u.gif  bet tikrai, as cia ziuriu vos ne vieni berniukai...mergaites, kur jus? lotuliukas.gif

aciu blush2.gif
Atsakyti
leliukai thumbup.gif wub.gif wub.gif kaip miela))))
mes kai gulejom ligoninei....tai per ta para...kai gimem mes.....gime dar 9 mergaites))))tai visi gyd.subego paziuret i vieninteli berniuka biggrin.gif
o cia vien berniukai 4u.gif idomu))
Atsakyti